Imetyksen lohtukirja tarjoaa vertaistukea. Se purkaa ja pohtii imetysvaikeuksia, pettymystä ja imetyksen esteitä.
Webbplatsens språk: 
http://issuu.com/imetyksentuki/docs/lohtukirja_issuu

Visa mera
Nimettömien ylensyöjien sivustosta löytyy tietoa syömishäiriöistä. Apua tarjotaan vertaisryhmissä ja sivustossa toimii myös keskustelu. Sivuilla kuvaillaan 12 askeleen toipumisohjelma.
Webbplatsens språk: 
https://oafinland.fi/

Visa mera
Verkkopalvelu naisille, jotka ovat huolissaan omasta aggressiivisuudestaan tai väkivaltaisuudestaan. Palvelu tarjoaa apua chatin, ohjattujen vertaisryhmien ja videokeskustelujen muodossa. Tietopankista löytyy tukea, tietoa ja tarinoita naisen väkivallasta.
Webbplatsens språk: 
https://naisenvakivalta.fi/

Visa mera
Palasista eteenpäin -hanke tarjoaa apua perheille, läheisille ja ammattilaisille, kun nuori on alkanut kokeilla tai käyttää huumeita. Sivuilla esitellään perheiden tueksi kehitetty Palaset-malli. Sivuilla on myös itseapuopas nuoren läheisille.
Webbplatsens språk: 
https://www.palasistaeteenpain.fi/

Visa mera
Neuvoa-antavat.fi tarjoaa näkökulmia, tarinoita ja työkaluja kaikille, jotka miettivät, onko alkoholin käyttö turhan isossa roolissa omassa tai läheisen elämässä. Palvelu sisältää videoita, joissa asiantuntijat ja kokemusasiantuntijat kertovat alkoholin vaikutuksista, riippuvuuden kehittymisestä ja juomistottumusten muuttamisesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.neuvoa-antavat.fi/

Visa mera
Tietoa eri alojen ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään läheisensä menettäneitä. Sivuille on koottu välineitä kohtaamisiin sekä palveluja, joita sureville on tarjolla. Työyhteisöille on osio, jossa käsitellään mm. sitä, miten varautua työntekijöidensä kohtaamiin menetyksiin ja miten tukea surevaa työntekijää.
Webbplatsens språk: 
https://www.surevankohtaaminen.fi/

Visa mera
Sivuilla on autismiyhdistyksen esittely sekä tietoa vertaistukitoiminnasta ja tapahtumista.
Webbplatsens språk: 
https://paut.fi/

Visa mera
Gynekologinen potilasjärjestö Korennon verkkosivuilla on tietoa endometrioosista, , adenomyoosista, PCOS:ta sekä vulvodyniasta sekä tukea.
Webbplatsens språk: 
https://korento.fi/

Visa mera
Lapsettomien yhdistyksen Simpukan kotisivulla on yhdistyksen esittely ja yhteystiedot sekä lapsettomuushoitoja tarjoavien klinikoiden yhteystietoja.
Webbplatsens språk: 
https://www.simpukka.info/

Visa mera
Yhdistys toimii rintasyöpäpotilaiden vertaistuen yhteisönä, joka tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja ajatuksia muiden rintasyöpään sairastuneiden kanssa. Sivuilla on tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista, jäseninfo ja keskustelupalsta.
Webbplatsens språk: 
https://www.europadonna.fi/

Visa mera
Vertaistalo.fi tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivustolla on vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin ja kokemustarinoita.
Webbplatsens språk: 
https://www.terveyskyla.fi/vertaistalo

Visa mera
Ari Haasio on selvittänyt tutkimuksessaan toiseuden kokemuksen vaikutusta tiedontarpeiden sisältöihin ja niiden artikulointiin. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä, miten sosiaalinen vetäytyminen vaikuttaa tiedon jakamisen tapoihin osana yksilöiden informaatiokäyttäytymistä.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-44-9878-7

Visa mera
Verkosta virtaa! -hanke toteuttaa yli 65-vuotialle suunnattua opastusta tietokoneiden, tietoverkon ja sähköisten palvelujen käytössä. Opastajina toimivat vertaisohjaajat. Sivuilla on tietoa opastuksista ja vertaisohjaajakoulutuksista sekä tietotekniikan opastusmateriaaleja aloittelijoille.
Webbplatsens språk: 
https://www.verkostavirtaa.fi/

Visa mera
Ylen kampanja haastoi auttamaan netistä pudonneet tai syrjäytymisvaarassa olevat nettiin. Kampanjan materiaalit ovat käytettävissä kampanjan päätyttyäkin. Sivuilla on selkeät ohjeet whatsappin käyttöön, sähköpostiosoitteen luomiseen, tunnistautumiseen verkkopankkitunnuksilla sekä Yle Areenan katseluun.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/nettia-ika-kaikki

Visa mera
Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminnan sivuilla on koko Suomen kattava karttahaku paikoista, joista saa opastusta digilaitteiden käyttöön. Sivuilta löytyy tekstitettyjä videoita ikäihmisten rohkaisuun ja motivointiin. Opastusmateriaalia sekä -videoita löytyy sekä opastajien käyttöön että itsenäisen opiskelun tueksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.seniorsurf.fi/

Visa mera
Pelirajaton tarjoaa vertaistukea ongelmallisesti pelaaville ja heidän läheisilleen. Sivuilla on tietoa toiminnasta ja eri tukimuodoista.
Webbplatsens språk: 
https://pelirajaton.fi/

Visa mera
Syöpäjärjestöjen julkaisemalla sivulla kerrotaan syöpätaudeista, hoidosta, kuntoutuksesta sekä vertaistuesta. Palvelusta löytyy yhteystietoja ja neuvontaa sekä sairastuneiden ja heidän omaistensa kokemuksia.
Webbplatsens språk: 
https://www.kaikkisyovasta.fi/

Visa mera
Kohtukuolema-sivusto tarjoaa apua, tukea ja neuvoja lapsensa menettäneille ja heidän läheisilleen. Sivuilta löytyy tietoa ja kokemuksia niin käytännön asioista kuin tunteisiinkin liittyen.
Webbplatsens språk: 
https://kohtukuolema.fi

Visa mera
Väestöliiton Monikulttuurisuus -kokonaisuus tarjoaa neuvontaa ja koulutusta maahanmuuttajille ja eri alojen ammattilaisille.
Webbplatsens språk: 
https://www.vaestoliitto.fi/maahanmuuttajat/

Visa mera
Huoma ry tarjoaa tukea henkirikoksen uhrien läheisille. Sivuilla on tietoa yhdistyksen toiminnasta ja vertaisryhmistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.huoma.fi

Visa mera
Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka jäsenet ovat pääasiassa erilaisista uskonnollisista (ääri)liikkeistä eronneita henkilöitä tai niissä mukana olevien omaisia ja ystäviä. Tavoitteena on tukea niitä, jotka ovat kokeneet tulleensa väärin kohdelluiksi tai harhaanjohdetuiksi jossakin uskonnollisessa yhteisössä. Tietoa uskonnollisten liikkeiden varjopuolista.
Webbplatsens språk: 
https://www.uskontojenuhrientuki.fi

Visa mera
Harvinaiskeskuksen sivulle kuvaillaan harvinaisia sairauksia ja annetaan diagnoosikohtaista tietoa oireyhtymistä. Keskuksessa tarjotaan keskustelutukea sekä vertaistukea ja siellä on sopeutumisvalmennuskursseja.
Webbplatsens språk: 
https://www.tukiliitto.fi/harvinaiskeskusnorio/

Visa mera
Mieli ry järjestää vertaistukea ja keskusteluapua verkossa: Solmussa-chat aikuisille, Mieli Tukisuhde pidempiaikaiseen kirjoituskontaktiin, TukiNetin keskustelut, nuorille Sekaisin-chatissa ja Sekaisin-gaming.
Webbplatsens språk: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/chattaa-tai-kirjoita/

Visa mera
Kohdataan-some on luotu auttamaan yksinäisyydessä. Keskusteluissa voi tutustua ihmisiin ja jutella turvallisessa ympäristössä.
Webbplatsens språk: 
https://kohdataan.fi/

Visa mera
OLKA-toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen tukea sairauteen sopeutumisessa sekä vapaaehtoisille mahdollisuuden auttaa. Sivuilla on tietoa toiminnasta, palveluista ja mukana olevista toimijoista. Sivuilla esitellään Toivo-­sovellus, joka tarjoaa vertaistukea ja tietoa sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen.
Webbplatsens språk: 
https://olkatoiminta.fi/

Visa mera
Mielenterveyskuntoutujien etujärjestön sivulla on uutisia, ajankohtaista tietoa mielenterveyteen liittyvistä kysymyksistä sekä tiedotteita erilaisista tapahtumista. Tarjolla on myös monenlaista toimintaa.
Webbplatsens språk: 
https://mielenterveyshelmi.fi/

Visa mera
Demeter-projektin Avoin linja on palvelu naisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa. Linjalle soittavilla asiakkailla on mahdollisuus terapeuttisiin yksilökeskusteluihin sekä ohjattuun vertaisryhmään oman vihansa ja väkivaltaisen käyttäytymisensä tutkimiseksi. Palvelut ovat asiakkaille maksuttomia.
Webbplatsens språk: 
https://www.mariaakatemia.fi/toiminta/ehkaiseva-vakivaltatyo/avoin-linja-ja-demeter/

Visa mera
Leijonaemot ry tarjoaa vertaistukea erityislasten vanhemmille. Se pyrkii myös edistämään vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä.
https://leijonaemot.fi/

Visa mera
Yhteisö tarjoaa vertaistukea, artikkeleita ja tapahtumatietoja nuorena leskeksi jääneille. Keskusteleminen edellyttää rekisteröitymistä.
Webbplatsens språk: 
https://nuoretlesket.fi/

Visa mera

Sidor