Neurologiska sjukdomar. Migrän. Förlamning. Utvecklingsstörning

Fler länkar från menyn Ämnen
Suomen Parkinson-liiton sivut tarjoavat kaikkea Parkinsonin tautiin liittyvää tietoa sekä linkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.parkinson.fi

Visa mera
Kehitysvammaliiton kotisivulta löytyy tietoa Kehitysvammaliitosta, kehitysvammaisuudesta, liiton järjestämästä koulutuksesta, heidän tekemästään tutkimustyöstä ja julkaisuista sekä liiton kansainvälisestä toiminnasta. Sivuilta löytyy myös tietoa Kehitysvammaliiton kirjastosta ja mahdollisuus tehdä haku kirjaston kokoelmista. Tiedot on esitetty myös selkokielellä.
Webbplatsens språk: 
http://www.kehitysvammaliitto.fi

Visa mera
Utförliga beskrivningar av olika autismliknande tillstånd som autism, Aspergers syndrom, atypisk autism m.fl. Diagnoskriterier, symptombeskrivningar för olika åldrar. Myter och fakta.
Webbplatsens språk: 
http://www.autism.se/diagnoser

Visa mera
Autismi- ja Aspergerin syndrooma -yhdistyksen kotivulta löytyvät Suomen autismiyhdistysten yhteystiedot, tietoa autismista ja sen hoidosta, liiton viimeinen jäsenkirje, liiton lainattavien kirjojen kirjaluettelo sekä lisäksi linkkikokoelma aiheesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.autismiliitto.fi

Visa mera
Muistiliiton sivuilla kerrotaan muistisairauksista ja niiden oireista. Sivuilla on tietoa järjestön toiminnasta ja sen tarjoamista palveluista. Jäseneksi voi liittyä sivuilta löytyvän lomakkeen avulla. Esitteistä ja oppaista luettelo. Paikallisjärjestöjen ja dementianeuvojien yhteystiedot.
Webbplatsens språk: 
http://www.muistiliitto.fi/

Visa mera
Kursseja äänenkäytösta, esiintymistaidosta- ja peloista.Opetusta erilaisista puhehäiriöistä kärsiville.Ilmaisutaidon,neuvottelu-ja kokoustaidon opetusta.
Webbplatsens språk: 
http://www.puheopisto.fi

Visa mera
Presentation av verksamheten vid ADHD-förbundet. ADHD-förbundet är en nationell takorganisation för ADHD-föreningarna, grundat år 1989. Förbundet stöder och handleder personer i alla åldrar med inlärnings- och koncentrationssvårigheter samt deras familjer. Versionen på svenska synnerligen kortfattad.
Webbplatsens språk: 
http://www.adhd-liitto.fi/node/379

Visa mera
Kun potilas valittaa laaja-alaisia lihassärkyjä, diagnoosi on useassa tapauksessa fibromyalgia, josta lääkärit usein käyttävät vähättelevää nimitystä joka-paikan-sairas. Sivulla on asiallista tietoa fibromyalgiasta sekä kroonisesta väsymysoireyhtymästä: määritelmä, taudin syyt, diagnoosi, hoito, myös vaihtoehtohoidot, verkkotiedonlähteet, uutisia ja tutkimustuloksia.
http://chronicfatigue.about.com

Visa mera
Dystonia on neurologinen liikehäiriösairaus, joka voi esiintyä kaikissa tahdonalaisissa lihaksissa. Servikaalisessa dystoniassa, torticolliksessa, liikehäiriö kohdistuu kaulan ja hartiaseudun lihaksiin. Sivulla tietoa dystoniasta ja dystonia-kerhojen yhteystiedot.
http://www.dystoniayhdistys.com

Visa mera
Verkkopalvelu sisältää tietoa kehitysvammaisuudesta, kuntoutuksesta, palveluista ja etuuksista. Sivuille on koottu artikkeleita kehitysvammatyöstä, vinkkejä arjen helpottamiseksi ja luettelo kehitysvamma-alaan liittyvistä opinnäytetöistä. Lisäksi on keskustelu- ja neuvontapalsta. Palvelu jakautuu selko- ja yleiskielisiin osiin. Selkokielisillä sivuilla on Kehitysvammaisten Tukiliiton Leija-lehti ja Kerttu-kysymyspalsta.
Webbplatsens språk: 
http://www.verneri.net

Visa mera
Yhdistys toimii lastenneurologisessa kuntoutuksessa toimivien ammattihenkilöiden järjestönä. Sivulla on tietoa yhdistyksen valtakunnallisesta ja paikallisesta toiminnasta, sen järjestämästä koulutuksesta ja paikallisjärjestöjen yhteystiedot.
Webbplatsens språk: 
http://www.laneku.fi

Visa mera
Valtakunnallisen CP-, MMC- ja hydrokefaliavammaisten järjestön sivuilta löytyy yhteystiedot ja esitellään järjestön toimintaa, ajankohtaisia tapahtumia ja sopeutumisvalmennuskursseja.
Webbplatsens språk: 
http://www.cp-liitto.fi

Visa mera
Webbplatsen Multipelskleros.nu innehåller allmän information om MS under ämnen som sjukdom, behandling, liv och framtid samt kontaktlänkar till andra med MS. Artiklar ingår också. Företaget bakom portalen informerar också om sina egna mediciner.
Webbplatsens språk: 
http://www.multipelskleros.nu

Visa mera
Aivohalvaus- ja dysfasialiiton sivuilta löytyy tietoa aivohalvauksesta ja dysfasiasta sekä terapiamuodoista. Liiton palvelut: tuetut lomat, koulutukset ja tapahtumat, kommunikaatiokeskus ja nuortentalo esitellään.
Webbplatsens språk: 
http://www.stroke.fi

Visa mera
TSA on Yhdysvaltain kansallinen Touretten syndroomaa sairastavien ja heidän omaistensa yhdistys. Sivuilla on tietoa oireyhtymästä, sen hoidosta ja tutkimuksesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.tsa-usa.org

Visa mera
Dysfasialasten Tuki ry:n tuottamat sivut on tarkoitettu dysfaattisten lasten ja nuorten perheiden yhteiseksi foorumiksi, jossa voi mm. osallistua keskusteluun ja saada tukea ja neuvoja.
Webbplatsens språk: 
http://www.kaapeli.fi/dysfasia

Visa mera
Suomen ADHD-liiton kotisivuilta löytyy tietoa siitä, mikä ADHD- eli vähäinen aivotoiminnan häiriö on, samoin tiedot jäsenyhdistyksistä ja toimintapiireistä. Sivulta löytyy linkkejä opetus- ja kuntoutusprojekteista, sopeutumisvalmennuksesta, eri-ikäisten kurssi- ja lomatoiminnasta sekä tapahtumakalenteri. Sivulla on myös useiden ulkomaisten vastaavien yhdistysten linkkitiedot.
Webbplatsens språk: 
http://www.adhd-liitto.fi

Visa mera
Kehitysvammaisten Tukiliitto ry on 1961 perustettu kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä valtakunnallinen edunvalvontajärjestö. Liiton sivuilta mm. löytyy perustietoa kehitysvammoista ja oireyhtymistä, ajankohtaista palsta, kurssi- ja tapahtumakalenteri, liiton julkaisut, liiton lehti sisältöineen, tietoa aluetoiminnasta ja -yhdistyksistä ja kehitysvammaisten edunvalvonnasta. Lisäksi kulttuuria, taidetta, kirjallisuutta, pikku-uutisia, apuvälineitä ja paljon muuta. Todella paljon tietoa sisältävä, mutta siitä huolimatta selkeän lempeästi toimitettu sivusto.
Webbplatsens språk: 
https://www.tukiliitto.fi/

Visa mera
Epilepsialiiton kotisivu sisältää tietoa epilepsiasta, epilepsian ensiavusta ja kuntoutuksesta sekä liiton toiminnasta.
Webbplatsens språk: 
http://www.epilepsia.fi

Visa mera
Sivuilla on Suomen autismiyhdistyksen esittely sekä tietoa vertaistukitoiminnasta ja tapahtumista.
Webbplatsens språk: 
http://www.suomenautismiyhdistys.com

Visa mera
Anatominen virtuaalimatka, voit katsella aivojen ja sydämen rakennetta, käännellä kuvia, tarkastella lähemmin jotain kuvan osaa. Tietopankissa on myös yli 60 MPEG videota neurokirurgiasta, aivoista, aivovaurioista, multippeliskeloorista jne.
Webbplatsens språk: 
http://www.med.harvard.edu/AANLIB

Visa mera
Myasthenia gravis -potilaiden etujärjestön sivulle on koottu ohjeita potilaille sekä tietoa sairaudesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.suomenmg-yhdistys.fi

Visa mera
Yhdysvaltalaisen järjestön sivulta löytyy tietoa ADHD:n syistä, oireista ja hoidoista.
Webbplatsens språk: 
http://www.chadd.org

Visa mera
Suomen Akustikusneurinoomayhdistyksen sivulla on tietoa akustikusneurinoomasta, sen hoidosta sekä vertaistuesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.akustikusneurinoomayhdistys.com

Visa mera
Aivovammaliitto on on aivovammayhdistysten keskusjärjestö ja aivovamman saaneiden ja heidän läheistensä tuki- ja edunvalvontajärjestö. Sivuilla on tietoa liiton toiminnasta, kursseista, lomista, päivätoiminnasta, vertaistuesta ja julkaisuista. Sivuille on koottu myös tietopaketti aivovammoista. Se sisältää mm. sosiaaliturvaoppaan.
Webbplatsens språk: 
http://www.aivovammaliitto.fi

Visa mera
Säätiön sivuilla on tietoa mm. eri päänsärkytyypeistä, lasten päänsärystä ja migreenin hoidosta ja ehkäisystä.
Webbplatsens språk: 
http://www.headaches.org/

Visa mera

Sidor