Perustiedot viittomakielestä ja sen käytöstä. Sivulla kerrotaan lisäksi viittomakielen asemasta sekä sen opiskelusta.
Webbplatsens språk: 
https://kuurojenliitto.fi/viittomakieliset/

Visa mera
Kuulovammaisten lasten vanhemmille tarkoitettu Kuuloavain.fi tarjoaa vertaistukea ja tietoa kuulon kuntoutuksesta, kommunikaatiosta ja erilaisista palveluista.
Webbplatsens språk: 
https://www.kuuloavain.fi/

Visa mera
Opetushallitus antaa kokonaiskuvan kasvatuksen, koulutuksen ja tutkintojen koostumuksesta sekä perusteista. Sivulta löytyvät eri asteisten koulutusten osiot sekä tietoa erikoisoppijoiden koulutuksesta. Myös tutkintoja ja niiden korvaavuutta sekä kääntäjätutkintoja käsitellään sivuilla.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot

Visa mera
Julkaisussa opastetaan, miten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen voi ja miten hänen tulisi menetellä vuorovaikutustilanteissa eri tavoin kommunikoivien kanssa. Artikkelit käsittelevät kielellisiä ja kulttuurisia oikeuksia, selkokieltä, yhteistyötä puhuttujen kielten tulkin kanssa sekä kommunikointia viittomakielisen, kuulonäkövammaisen, puhevammaisen ja näkövammaisen henkilön kanssa. Myös olemuskieltä käsitellään kommunikointi- ja vuorovaikutusmenetelmänä.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-493-359-9

Visa mera
Kotimaisen viittomakielisen teatterin kotisivut, jotka sisältävät ajankohtaista tietoa ryhmän esityksistä, tulevista ja menneistä sekä esimerkiksi mahdollisuudesta varata, tapahtumiin ja lastenjuhliin, esiintyjäksi viittova pelle.
Webbplatsens språk: 
https://teatteritotti.com/

Visa mera
Etätulkkauksen suositukset käsittelevät etätulkkauksen toteuttamista viittomakielen, viitotun puheen, kuulonäkövammaisten ja puhevammaisten tulkkauksessa sekä kirjoitustulkkauksessa. Suosituksia voivat hyödyntää kaikki etätulkkauksen osapuolet.
Webbplatsens språk: 
https://tulevaisuudentulkkaustaidot.diak.fi/etatulkkauksen-suositukset/

Visa mera