10 träffar. Visar 1 - 10 träffar.
Buddhalaisen yhteisön ja meditaatiokeskuksen kotisivulla on mm. kirjoitus Bodhisattva-ihanteesta sekä nettiversiot kuudesta buddhalaisuuden perusteoksesta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon viralliset suomalaiset sivut.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Suomen vapaa evankelisluterilainen seurakuntaliitto on luterilaista oppia tunnustava vapaakirkko, joka on muodostunut 1920-luvulla ja joka on rekisteröitynyt uskonnonvapauslain mukaiseksi uskonnolliseksi yhteisöksi. Sivuilla on liikkeen lyhyt esittely ja yhteystiedot.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Suomen helluntaikirkko on syntynyt itsenäisten helluntaiseurakuntien yhteiselimeksi. Sivuilla esitetään kirkon yhteystiedot, sen historia ja oppi sekä julkaistaan uutisia.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Visa mera
Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka jäsenet ovat pääasiassa erilaisista uskonnollisista (ääri)liikkeistä eronneita henkilöitä tai niissä mukana olevien omaisia ja ystäviä. Tavoitteena on tukea niitä, jotka ovat kokeneet tulleensa väärin kohdelluiksi tai harhaanjohdetuiksi jossakin uskonnollisessa yhteisössä. Tietoa uskonnollisten liikkeiden varjopuolista.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Helluntaikansa ry:ssä yhteistyötä harjoittavat ne perinteisen helluntailiikkeen piirissä toimivat, jotka haluavat säilyttää kunkin seurakunnan täydellisen itsenäisyyden ja olla liittymättä valtakunnalliseen Suomen helluntaikirkkoon. Sivuilla on tietoa liikkeen opinnäkemyksistä ja toiminnasta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kristiyhteisö on rekisteröity uskonnollinen yhdyskunta, joka pyrkii kristinuskon uudistamiseen Rudolf Steinerin (1861-1925) antroposofian antamien virikkeiden avulla. Sivuilla esitellään yhteystietojen ohella liikkeen näkemyksiä. Linkkisivulta pääsy ulkomaisiin sisaryhteisöihin sekä erilaisiin antroposofisiin hankkeisiin.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kalenteriin on koottu valikoima kulttuurisia ja kansallisia juhlapäiviä, eri uskontojen juhlapyhiä sekä muita tärkeitä päiviä, kuten YK:n päivä ja Lapsen oikeuksien päivä. Uskonnollisista juhlista mukana on kristinuskon, islamin, juutalaisuuden, buddhalaisuuden, hindulaisuuden ja Krishna-liikkeen juhlia.
Visa mera
Kirjan artikkeleissa spiritualiteetin tutkimuksen pääpaino on yksilöllisessä näkökulmassa ja henkilökohtaisesti koetussa ulottuvuudessa uskoon ja elämänkatsomukseen. Spiritualiteettia lähestytään eletyn uskonnon, yhteisöjen sekä kirkkojen toiminnan ja teologian näkökulmista. Tutkimuskohteina ovat esimerkiksi uskonnollinen pukeutuminen ja esineistö, luontosuhde ja ekologisuus, jumalanpalvelusyhteisöt sekä kirkon työ verkossa.
Webbplatsens språk:
Visa mera