De mänskliga relationernas psykologi

Fler länkar från menyn Ämnen
Artikkeleita ja keskustelua parisuhteesta
Webbplatsens språk: 
http://www.suhdesoppa.fi

Visa mera
Suomen isovanhemmat ry:n sivuilla on tietoa yhdistyksestä ja sen jäsenyydestä sekä sen järjestämistä tapahtumista. Lisäksi tarjotaan mahdollisuutta kysyä neuvoja isovanhemmuudesta ja perheiden tukemisesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.isovanhemmat.fi

Visa mera
Väestöliiton julkaisema seksuaaliklinikan nettipalvelu sisältää tietopaketit seksistä, seksuaalisesta kehityksestä, seksuaaliterveydestä ja sen ylläpitämisestä miehille, nuorille ja nuorten vanhemmille. Sivuilla on myös kysymyksiä ja vastauksia sekä blogeja. Tietoa ehkäisystä, seksistä, seurustelusta ja murrosiästä.
Webbplatsens språk: 
http://www.vaestoliitto.fi/seksuaalisuus/

Visa mera
Kohtaamispaikka ihmisille, jotka haluavat lievittää yksinäisyyttä ja saada tukea vertaisiltaan.
Webbplatsens språk: 
http://www.hiljaiset.fi/

Visa mera
Blogit käsittelevät lapsena vakavasti traumatisoituneen vanhemman selviytymistä perhe-elämästä ja arjesta.
Webbplatsens språk: 
http://blog.vakavatraumatisoituminenjavanhemmuus.fi/

Visa mera
Väestöliiton nettikurssi käsittelee rakkautta miehen näkökulmasta. Kurssin aiheina ovat rakastuminen, kestävä parisuhde sekä rakkaus lapsia kohtaan. Kurssin sisältö löytyy myös tulostettavana versiona.
Webbplatsens språk: 
http://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/nettikurssit/miesten-rakkauskoulu/

Visa mera
Väestöliiton sivusto isovanhemmille. Sivuilla on artikkeleita, tutkimuksia ja tarinoita isovanhemmuudesta. Bonusvaarin rahanurkasta saa vinkkejä talousasioihin ja Perhejuristien lakinurkasta juridisiin kysymyksiin.
Webbplatsens språk: 
http://www.vaestoliitto.fi/vanhemmuus/tietoa_vanhemmille/isovanhemmuus/

Visa mera
Att få ett bra parförhållande och sexualliv är viktiga utmaningar för de flesta unga vuxna. Den här guiden försöker lyfta fram den unga vuxnas livssituation, speciellt skedet då man studerar och håller på att bli en självständig vuxen. De vanligaste problemen har att göra med separationer och kriser i parrelationen. Många studerande har också funderingar kring prevention, graviditet och familjebildning. Avsikten med guiden är att väcka tankar kring dessa teman och vid behov ge vägledning för hur man söker personligt stöd och hjälp. Guiden är också avsedd att vara ett praktiskt verktyg för personalen vid frågor kring parrelationer och sexualitet.
Webbplatsens språk: 
http://www.yths.fi/filebank/363-Hur_klarar_av_parforhallandet_quider6.pdf

Visa mera
Information om vänskap för studerande och tips hur man kan hitta vänner
Webbplatsens språk: 
https://www.nyyti.fi/sv/opiskelijoille/information/vanskap/

Visa mera
Artiklar på Svenska Yles webbplats som handlar om vänskap.
Webbplatsens språk: 
https://svenska.yle.fi/term/yle/18-2166

Visa mera
Skidikantin tarkoituksena on opettaa lapsille sosiaalisia taitoja ja selviytymismetodeja sekä arkipäivinä, että erilaisissa riskitilanteissa. Tarjolla on koulutuspaketteja kasvattajille ja myös lapsille. Linkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.skidikantti.com

Visa mera
Hyvä kysymys tarjoaa neuvoja ja vertaispalvelua elämän eri vaiheissa. Palvelu on tarkoitettu kaikille: nuorille, aikuisille, ikäihmisille, pareille, perheille.
Webbplatsens språk: 
https://www.hyvakysymys.fi/

Visa mera
Väestöliiton Toimiva parisuhde -kokonaisuus antaa apua parisuhteen tilan kartoittamisessa, sen hoitamisessa ja avun hakemisessa ongelmatilanteissa. Sivustoon on koottu myös tietopaketti perheen eri tilanteisiin liittyvistä lakiasioista. Toimivassa parisuhteessa on osuus siitä, miten toimia lasten kanssa eron sattuessa. Sivustossa on lisäksi parisuhdekysymysten neuvontapuhelimen tiedot.
Webbplatsens språk: 
http://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/tietoa_parisuhteesta/toimiva_parisuhde

Visa mera
Sivulla on tietoa Kirkkohallituksen koordinoimasta parisuhdetyöhankkeesta sekä hankkeen materiaaleja ja tapahtumakalenteri.
Webbplatsens språk: 
http://www.parisuhteenpalikat.fi

Visa mera