Arbetskraftspolitik. Arbetssökning

Fler länkar från menyn Ämnen
Sivuilla on perustietoa niille, jotka harkitsevat uraa EU:n toimielimissä.
Webbplatsens språk: 
http://europa.eu/about-eu/working-eu-institutions/index_fi.htm

Visa mera
Yrityksen palveluja ovat työvoiman vuokraus, rekrytointi ja ulkoistamisratkaisut, aloja päivittäistavarakauppa, kiinteistö- ja tilapalvelut, teollisuus, hyvinvointipalvelut, hotellit sekä logistiikka.
http://www.citywork.fi

Visa mera
Palvelu listaa uusimmat työpaikat kaikissa Suomen 415 kunnassa. Uusia työpaikkoja voi selata maakunnittain ja kunnittain.
Webbplatsens språk: 
http://www.uudet-tyopaikat.com

Visa mera
iHipo on virtuaaliyhteisön ja työpaikkasivuston yhdistelmä. Opiskelijat ja nuoret ammattilaiset voivat tehdä palveluun oman profiilin, verkostoitua ja etsiä kansainvälistä työ- tai harjoittelupaikkaa. Rekrytoijat voivat jättää ilmoituksen avoimista paikoista tai selata CV-tietokantaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.ihipo.com

Visa mera
Eurooppalainen ammatillisen liikkuvuuden portaali sisältää tietoa elämisestä ja työskentelystä eri maissa. Myös työpaikkailmoituksia ja työnhakijoiden lyhyitä ansioluetteloita.
http://ec.europa.eu/eures/home.jsp?lang=fi

Visa mera
Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien omistama henkilöstöpalveluyhtiö tarjoaa tuhansia eri alojen sijaisuuksia sekä alasta riippuen myös pidempiä työsuhteita kaupunkien kohteissa.
Webbplatsens språk: 
http://www.seure.fi

Visa mera
Koulutusalan henkilöstöpalveluyritys
http://www.eduhouse.fi

Visa mera
Saksan johtava nettivälityspaikka, \Europas Karreiremarkt im Internet\. - Työpaikkoja Saksassa ja muualla, haku, myös yritysprofiileja, saksankielinen.
Webbplatsens språk: 
http://www.jobpilot.de

Visa mera
- Työpaikkoja Euroopassa.
http://www.eurojobs.com

Visa mera
Tampereen kaupunkiseudun työvoiman palvelukeskuksen tuottama Työllisyysportti antaa ohjeita työllistymiseen ja opiskeluun Tampereen seudulla.
Webbplatsens språk: 
http://www.tyollisyysportti.fi

Visa mera
Sivuilla voi selailla avoimia työpaikkoja aloittain sekä jättää ilmoituksen avoimesta paikasta ilmaiseksi.
Webbplatsens språk: 
http://tyopaikat.fi

Visa mera
Uranuksen sivuilta löytyy ohjeita työnhakijalle. CV:n laadinnasta saavat vinkkejä niin alle kaksikymppiset kuin vähän varttuneemmatkin eli yli 50-vuotiaat työnhakijat.
Webbplatsens språk: 
http://www.uranus.fi/tyonhaku/artikkelit

Visa mera
- Haku, myös omat tietosi voit jättää CV-tietokantaan. - Työpaikkojen selailu maksutonta, työhakijoiden nimien ja ositteiden saaminen maksullista.
Webbplatsens språk: 
http://www.monster.se

Visa mera
Aarresaari - akateemiset rekrytointipalvelujen tuottamassa oppaassa on kerrottu yleisesti, mitä ulkoamaille työskentelemään hakevan on syytä ottaa huomioon
http://www.aarresaari.net/kvtyonhaku.htm

Visa mera
Uraopas julkaisee työnhakijoiden ja työnantajien työpaikkailmoituksia. Palvelussa on haut ammateittain ja paikkakunnittain. Siinä voi myös rekisteröidä CV:nsä, asentaa vahdin tarkkailemaan sopivia työpaikkoja sekä etsiä tietoja työnantajista. Uravihjeitä -osasta löytyy käytännön apua työpaikan hakemiseen: siinä opastetaan, miten kirjoitetaan CV työpaikkahakemukseen, miten päästä haastatteluun sekä miten käyttäytyä haastattelutilanteessa. Lisäksi annetaan vihjeitä uralla etenemiseen.
Webbplatsens språk: 
http://www.uraopas.fi/index.php

Visa mera
Careerjet är en söktjänst för jobbmöjligheter dels i Sverige, dels över hela världen.
Webbplatsens språk: 
http://www.careerjet.se

Visa mera
Aarresaaren työpaikkailmoituksia
http://www.aarresaari.net/jobboard.htm

Visa mera
Tietoja Iso-Britanniasta, Ranskasta, Saksasta ja Espanjasta.
http://www.europa-pages.com/au_pair/index.html

Visa mera
Työ- ja elinkeinotoimiston työnhakusivusto sisältää ohjeita työnhakuun. Sillä kerrotaan työmarkkinoista, työnhaun tavoista ja neuvotaan, miten työnhakuilmoitukseen vastataan, miten työnhakuasiakirjat laaditaan (hakemuskirje, ansioluettelo, markkinointikirje työnhaussa, työnhaun portfolio), miten haastattelussa käyttäydytään ja miten soveltuvuustesteihin suhtaudutaan. Sivuilla voi harjoitella työnhakua ja laatia lomakkeisiin tarvittavat työnhakuasiakirjat.
Webbplatsens språk: 
http://www.mol.fi/mol/fi/00_tyonhakijat/01_tyonhaku_suomessa/index.jsp

Visa mera
Tiedot Suomen TE-toimistoihin ilmoitetuista avoimista työpaikoista löytyvät sivuilta. Lisäksi sivuilla on tietoa työvoima-, oppisopimus- ja muusta ammatillisesta koulutuksesta ja työllisyydestä.
Webbplatsens språk: 
http://www.te-palvelut.fi

Visa mera
Palvelu toimii markkinapaikkana, johon voivat jättää ilmoituksen esimerkiksi siivous- tai remonttiapua tarvitsevat kotitaloudet sekä lyhytaikaisia keikkatöitä hakevat yksityiset tekijät ja pienyritykset. Ilmoituksen jättäminen on yksityisille maksutonta, yritykset voivat kokeilla palvelua ilmaiseksi puolen vuoden ajan.
Webbplatsens språk: 
http://www.nextdoor.fi

Visa mera
Henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys toimii koko Suomen alueella.
http://www.argenta.fi

Visa mera
Oletko kiinnostunut työskentelemään kansainvälisissä tehtävissä ulkoasiainhallinnossa ulkoasiainministeriössä, Suomen ulkomaanedustuksissa, kansainvälisissä järjestöissä tai kehitysyhteistyön parissa? Ulkoministeriön sivulla on avoimet tehtävät, tietoa hakemisesta, linkit kansainvälisten järjestöjen rekrytointisivuille, tietoa kehitysyhteistyöhön lähtevien valmennuskursseista ym.
http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15192&contentlan=1&culture=fi-FI

Visa mera
- Työpaikkoja Ruotsissa Tukholman ja Göteborgin alueella, myös kesätyöpaikkoja opiskelijoille.
http://www.sjr.se

Visa mera
Varamiespalvelu-yhtiöt vuokraa ja rekrytoi työvoimaa. Sivuilta löytyy tietoa avoimista työpaikoista. Sivuilla voi myös täyttää työnhakulomakkeen.
Webbplatsens språk: 
http://www.varamiespalvelu.fi

Visa mera
Yritys tarjoaa mm. rekrytointiin, organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen sekä ura- ja muutoskonsultointiin liittyviä palveluja. MPS:llä on toimipisteet Espoossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.
http://www.mps.fi

Visa mera
Suomen suurin koulutus- ja työpaikkamessutapahtuma järjestetään tammi-helmikuussa. Messuilla käy vuosittain yli 40 000 vierailijaa.
http://www.nextstep.fi

Visa mera
Ohjeita työhakuun vaihe vaiheelta (työhakemus, CV, työhaastattelu) sekä tietoa työnhaun tapojen lisäksi työmarkkinoista, niiden kehityksestä, ammatinvalinnasta sekä työvoimatoimiston palveluista.
Webbplatsens språk: 
http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vinkkeja_tyonhakuun/index.html

Visa mera

Sidor