Omstridda fenomen

Fler länkar från menyn Ämnen
Akashic.net rajaa Googlen haun rajatietoon(mm. New Age-liike, rajatieto, parapsykologia, ufot, okkultismi, astrologia, horoskoopit, ennustaminen, jooga, meditaatio, shamanismi, luonnonuskonnot, vaihtoehtolääketiede).
Webbplatsens språk: 
http://www.akashic.net

Visa mera
Web-sivut ovat osa Marita Liulian Tarot-maailmaa, johon kuuluu lisäksipainetut kortit, mobiiliversiot, tulkintaopas, ja kiertävä näyttely. Täydellisistä sivuista pääsee nauttimaan liittymällä jäseneksi (rekisteröitymiseen tarvittavan koodin saa ostamalla Liulian Tarot-pakkauksen). Rekisteröitymättä pääsee katsomaan kortteja ja lukemaan valittuja tekstejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.maritaliuliatarot.com/eng/index.php

Visa mera
1800-luvun lopulla syntyneestä selvänäkijä Edgar Caycesta kertovat sivut. Sivuilla on tietoa sekä Caycesta että A.R.E. nimisestä järjestöstä, joka on perustettu 1931. Sivu sisältää myös uutisia ja tietoa seminaareista.
Webbplatsens språk: 
http://www.edgarcayce.org

Visa mera
Englannissa 1978 Davy Bowerin ja Dave Chorleyn aloittama rajatiedon ja ympäristötaideliikkeen sivusto.
Webbplatsens språk: 
http://www.circlemakers.org

Visa mera
Sivusto, johon on koottu outoja, selittämättömiä tapahtumia.
http://anomalyinfo.com

Visa mera
Yleishyödyllinen sivusto skeptikoille ja asiasta kiinnostuneille. Sisältää myös aihejakoisen linkkiluettelon.
Webbplatsens språk: 
http://cs.joensuu.fi/~vtenhu

Visa mera
Sanakirjasta löytyy määritelmiä, pohdintoja ja esseitä erilaisista paranormaaleihin ilmiöihin ja pseudotieteisiin liittyvistä käsitteistä ja käsityksistä.
Webbplatsens språk: 
http://skepdic.com

Visa mera
Hauskat ruotsalaiset sivut vampyyreihin liittyvistä uskomuksista.
Webbplatsens språk: 
http://www.ungafakta.se/vampyrer

Visa mera
Sivuston johdantona on katsaus lapsen suhtautumiseen hirviöihin ja kauhuun eri ikäkausina syntymästä teini-ikään. Sen jälkeen esitellään erityyppiset hirviöt: teknologiset hirviöt (esim. Terminaattori), inhimilliset hirviöt (vampyyrit, psykopaatit, zombiet), luonnon muovaamat otukset (Godzilla, King Kong, ihmissudet), henkiin herätetyt kuolleet (muumiot, zombiet). Sivulla on myös taulukko tabuista, joiden ruumiillistumina hirviöt nähdään. Sivuston on tehnyt opiskelijaryhmä Michiganin yliopistossa.
Webbplatsens språk: 
http://www.umich.edu/~umfandsf/symbolismproject/symbolism.html/Monstrosity/intropage/homepage.html

Visa mera
Rajatiedon yhteistyö r.y. on yhdistys, jonka tarkoituksena on kartoittaa rajatietoa, pitää yhteyttä sen piirissä toimivien kotimaisten ja ulkomaisten yhteisöjen, tutkijoiden ja harrastajien välillä sekä aktivoida alan tutkimus alan tutkimus- ja kehitystoimintaa. Sivuilla esitellään yhdistyksen toimintaa, tapahtumakalenteri, Rajatiedon keskuksen yhteystiedot sekä linkkiluettelo.
Webbplatsens språk: 
http://www.rajatieto.fi

Visa mera
Kabbalah online, artikkeleita, kuvia, linkkejä.
http://www.digital-brilliance.com/index.php

Visa mera
Lehto on kaikille Suomessa asuville luonnonuskontojen harrastajille tarkoitettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa luonnonuskontojen tuntemusta ja yhteiskunnallista asemaa Suomessa. Sisältää linkkisivun ja yhteystietoja.
Webbplatsens språk: 
http://www.lehto-ry.org

Visa mera
Sivuilla esitellään Skepsis ry:n tavoitteita ja toimintaa. Yhdistyksen päämääränä on mm. edistää paranormaaleja ilmiöitä koskevien väitteiden objektiivista ja puolueetonta tieteellistä tutkimusta. Sivuilta löytyvät myös Skeptikko-lehden viimeisimpien numeroiden sisällysluettelot ja valikoima lehdessä ilmestyneitä artikkeleita. Skepsis-keskustelusivuilla käydään keskustelua mm. ufoista, vaihtoehtoisista hoitomuodoista ja tieteestä.
Webbplatsens språk: 
http://www.skepsis.fi

Visa mera
The Committee for Skeptical Inquiry on järjestö, joka tutkii kriittisesti ns. paranormaaleja ilmiöitä. Sen sivuilla on tietoa järjestön toiminnasta ja tavoitteista.
Webbplatsens språk: 
http://www.csicop.org

Visa mera
Iäkkäällä, mutta edelleen aktiivisesti ylläpidetyllä sivustolla on hyvin sekalaista asiaa viljapeltokuvioista: kuvia, selostuksia, ohjeita kohteisiin paikan päällä tutustuville, kirja-arvioita, linkkejä, lehtiä ja FAQ.
Webbplatsens språk: 
http://www.cropcircleconnector.com

Visa mera
Toisinajatteleva luonnontieteilijä Rupert Sheldrake esittelee kotisivuillaan omaperäisiä teorioitaan. Mukana myös Sheldraken elämäkerta, luettelo hänen kirjallisesta tuotannostaan, linkkejä hänen tieteellisiin julkaisuihinsa, haastatteluja, ohjeita omien kokeiden tekemistä varten sekä uutis- ja keskustelupalstat.
Webbplatsens språk: 
http://www.sheldrake.org

Visa mera
Suomen Fengshui ry:n kotisivuilla esitellään fengshuin taustaa ja koulukuntia. Lisäksi sivuilta löytyy tietoa fengshui-tapahtumista, -koulutuksesta ja -konsulteista.
Webbplatsens språk: 
http://www.fengshui.fi

Visa mera
Spiritualistinen elämänkatsomus on avoin kaikille henkisille kysymyksille ja sen mukaan elämä on ikuista. Healing eli henkiparannus on erityinen parannusmenetelmä, joka on kehittynyt spiritualistisessa liikkeessä. Sivulta linkkejä kahdeksaan maassamme toimivaan Spiritualistiseen Yhdistykseen sekä linkkejä henkistä kasvua käsittelevään kirjallisuuteen ja yhteystiedot seuran julkaisemasta lehdestä.
Webbplatsens språk: 
http://www.henkinenkehitys.fi

Visa mera
Sivuilla tuodaan esille Carlos Castanedan elämäntyön käytännöllisiä puolia Meksikon shamaanien parissa. Selvitys maagisista liikesarjoista (Tensegrity), artikkeleita Carlos Castanedasta. Sivut ovat suomenkieliset.
Webbplatsens språk: 
http://www.greenwarrior.com

Visa mera
Rajatietoa käsittelevä lehti. Lehden numeroita on luettavissa vuodesta 1972 lähtien. Sivuilla on myös tietoa rajatietoon liittyvistä tapahtumista, kolumneja, hakemisto lehteen kiroittaneista henkilöistä ja henkilöistä, joista lehdessä on kirjoitettu sekä rajataidegalleria.
Webbplatsens språk: 
http://www.ultra-lehti.com

Visa mera
Suomen Urantia-seuran sivuilla on tietoa seurasta ja sen järjestämistä tapahtumista.
http://www.urantia.fi

Visa mera
Muun muassa buddhalaisuutta, teosofiaa ja rajatietoa käsittelevää kirjallisuutta julkaisevan Biokustannuksen verkkosivut.
Webbplatsens språk: 
http://www.biokustannus.com

Visa mera
Linkkejä ja tietoa Michael-nimisen henkimaailman oppaan (sieluryhmän) opetuksista.
Webbplatsens språk: 
http://www.michaelteachings.com

Visa mera
Webbplatsen handlar om magi, spådomar, stjärntecken, drömtydning, spökerier, häxor spiritism och andra övernaturliga fenomen.
Webbplatsens språk: 
http://detovernaturliga.se/index.htm

Visa mera
Heikki Tikkalan kirja on kokonaiskuvaus suomalaisesta poltergeistista.
Webbplatsens språk: 
http://c5isiark.c5.suncomet.fi/

Visa mera
Emmi Lahti tarkastelee tutkimuksessaan taikuuden harjoittajia ja taikuuden harjoittamista Suomessa 1700-luvun jälkipuoliskolla. Huomion kohteena on erityisesti taikuuden olemus ja rooli arkielämässä. Analyysin aineistona on 174 noituuden ja taikuuden harjoittamisesta nostettua oikeusjuttua.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-6466-5

Visa mera