Twitter on pikaviesti- ja yhteisöpalvelu, jonka kautta käyttäjät voivat kommunikoida keskenään lähettämällä lyhyitä, enintään 140 merkkiä sisältäviä viestejä.
Webbplatsens språk: 
https://twitter.com

Visa mera
Facebook on yhteisöllinen verkkopalvelu, jossa käyttäjä voi luoda oman profiilin, pitää yhteyttä ystäviensä kanssa ja verkostoitua.
Webbplatsens språk: 
https://www.facebook.com

Visa mera
Kirjanmerkit on työväline, jonka avulla opettajat ja muut kasvattajat voivat käsitellä vihapuheen ongelmaa. Kirja on suunniteltu työskentelyyn 13–18-vuotiaiden kanssa, mutta harjoituksia voidaan muokata myös muille ikäryhmille sopiviksi.
Webbplatsens språk: 
https://rm.coe.int/16806f9ac3

Visa mera
Missä menee asiattomuuden ja laittomuuden raja? Yle Oppimisen testi sisältää internetissä julkaistuja aitoja sitaatteja, joita nettipoliisi kommentoi.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/13/testaa-sananvapauden-rajoja-mita-netissa-saa-sanoa

Visa mera
Tietoa vihapuheesta ja sen vaikutuksista sukupuolinäkökulmasta. Oppaassa kerrotaan, miten vihapuhetta vastaan voi toimia ja mistä saa apua. Opas on suunnattu 13–18-vuotiaille nuorille.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-302-940-8

Visa mera
Mieli ry järjestää vertaistukea ja keskusteluapua verkossa: Solmussa-chat aikuisille, Mieli Tukisuhde pidempiaikaiseen kirjoituskontaktiin, TukiNetin keskustelut, nuorille Sekaisin-chatissa ja Sekaisin-gaming.
Webbplatsens språk: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/chattaa-tai-kirjoita/

Visa mera
Kohtaus järjestää nuorille kaupunkiolohuoneita, myös verkkoon Kohtauksen Discordin ja Salakahvila onlinen. Kohtauksen tiloissa voi olla yhdessä muiden kanssa turvallisesti.
Webbplatsens språk: 
https://www.kohtaus.info/

Visa mera
Ylen ja Erätauko-säätiön hanke, jonka tavoitteena on kohottaa suomalaisen keskustelukulttuurin tasoa ja innostaa ihmisiä mukaan toisia kunnioittavaan, erilaisia näkemyksiä arvostavaan keskusteluun. Sivuilta löytyy mm. keskustelun pelisäännöt, tapahtumakalenteri sekä tietoa mukana olevista yhteistyökumppaneista.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/hyvin-sanottu

Visa mera
Verkkoviha-tutkimushankkeessa on tarkasteltu verkkovihan tuottajia ja levittäjiä sekä heidän toimintatapojaan ja motiivejaan. Lisäksi tuotettiin tietoa myös rangaistavan vihapuheen tekijöistä ja heidän verkostoistaan.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-383-298-5

Visa mera