Kräldjur

Fler länkar från menyn Ämnen
Tietokantaan on koottu tietoa matelijoista. Sen tarkoitus on toimia taksonomisen aineiston lähteenä, josta löytyvät kaikki nykyisin elävät matelijalajit. Sivuilta löytyy tietoa ja kuvia matelijalajeista systemaattisesti järjestettynä. Hakea voi myös hakulomakkeella.
Webbplatsens språk: 
http://www.reptile-database.org

Visa mera
Maailman luonnonsäätiö WWF esittelee Ecuadorin kilpikonnasaaria.
Webbplatsens språk: 
http://www.worldwildlife.org/galapagos

Visa mera
Sammakkoeläinten biologiaa, Suomen sammakkoeläimet, sammakkoeläinten suomalaiset nimet, salamantereiden ja sammakoiden lajiesittelyjä ja sammakot lemmikkeinä.
Webbplatsens språk: 
http://www.sammakkolampi.net

Visa mera
Ohjelmasarjan oheissivuston aiheita ovat Komodolla ja sen lahisaarilla elävä jättiläislisko, Komodon varaani, merenalaisista tulivuorenpurkauksista vuonna 1930 syntynyt saari, Anak Krakatau sekä saariryhmän luonnon ainutlaatuinen monimuotoisuus.
http://www.pbs.org/wildindonesia

Visa mera
Hämeenlinnassa sijaitsevan Trooppisen eläintalon kotisivulta löytyy esittelyjä ja kuvia mm. erilaisista käärmeistä, liskoista ja hämähäkeistä.
Webbplatsens språk: 
http://www.tropicario.com

Visa mera
Yhdistyksen kotisivulta löytyy tietoa yhdistyksen toiminnasta, yhdistyksen julkaiseman Herpetomania-lehden aikaisempien numeroiden sisällysluetteloita sekä aiheeseen liittyviä linkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.herpetomania.fi

Visa mera
Förening för intresserade av groddjur och kräldjur. Innehåller fakta om olika arter, bilder och information om aktiviteter.
http://www.smhf-herp.se

Visa mera
På denna webbplatsen finns information om de svenska herptilerna, det vill säga reptiler och groddjur. Tanken webbplatsen är att sprida kunskap om de olika arterna och deras status i Sverige. Webbplatsen innehåller också länkar till nyheter om reptiler och groddjur-
Webbplatsens språk: 
http://sverigesherptiler.nu/

Visa mera
Krokotiilien, alligaattoreiden, kaimaanien ja gaviaalien elämää ja ominaisuuksia, tietoa niiden elinympäristöistä kuvauksia sekä kuvia eri lajeista. Krokotiilien elämää uhkaavia tekijöitä.
Webbplatsens språk: 
http://www.tunturisusi.com/alligaattorit/

Visa mera
Artikkelissa annetaan ohjeita kyyn, rantakäärmeen ja kangaskäärmeen tunnistamiseen.
Webbplatsens språk: 
http://www.suomenluonto.fi/sisalto/artikkelit/kyy-vai-rantakaarme-tunnista-kaarmeet/

Visa mera
Kuvia ja kuvausta kilpikonnista maalla ja vedessä. Lajeja, elämänympäristöä, elämäntapoja, ravinto sekä muuta tietoa kilpikonnista.
Webbplatsens språk: 
http://www.tunturisusi.com/kilpikonnat/

Visa mera
Luomus tutkii sammakkoeläinten ja matelijoiden levinneisyyttä ja siinä tapahtuneita muutoksia Suomessa keräämällä havaintoja koko maasta. Sivustossa on kuvaukset sammakkoeläimistä ja matelijoista sekä tietoa esiintymistä.
Webbplatsens språk: 
https://laji.fi/theme/herpetology

Visa mera