Palvelun tarjoaa maksutonta ammattiapua seksuaalisen väkivallan ja hyväksikäytön uhreille, heidän läheisilleen ja heitä työssään kohtaaville.
Webbplatsens språk: 
https://www.nettitukinainen.fi/

Visa mera
Kirja avaa turvapaikkaa hakevan perheen ja lasten vastaanottoa ja arkea Suomessa ja antaa vinkkejä, miten kohdata ja tukea heitä. Kirja on suunnattu vastaanottokeskuksissa, järjestöissä, sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä ensi- ja turvakodeissa toimiville ammattilaisille ja vapaaehtoisille.
Webbplatsens språk: 
https://issuu.com/ensi-jaturvakotienliitto/docs/turvapaikanhakijaperhe._kohtaamisen

Visa mera
Verkkopalvelu naisille, jotka ovat huolissaan omasta aggressiivisuudestaan tai väkivaltaisuudestaan. Palvelu tarjoaa apua chatin, ohjattujen vertaisryhmien ja videokeskustelujen muodossa. Tietopankista löytyy tukea, tietoa ja tarinoita naisen väkivallasta.
Webbplatsens språk: 
https://naisenvakivalta.fi/

Visa mera
Yhdessä selviydytään on psykiatrian asiantuntijoiden avoimesti käyttöön tuottama materiaali ahdistuksen hallintaan. Sieltä löytyy neuvoja ahdistuksen kohtaamiseen sekä lasten auttamiseen painostavan tilanteen käsittelyssä.
Webbplatsens språk: 
https://yhdessaselviydytaan.fi/fi/

Visa mera
Keskustelua ja seuraa, mutta myös neuvontaa ja apua erityisesti lastensuojelun piirissä oleville nuorille.
Webbplatsens språk: 
https://discordapp.com/invite/MfedcUk

Visa mera
HelsinkiMission karanteenikaveri tarjoaa tukihenkilöä nuorelle, joka tarvitsee luotettavaa aikuista tuekseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.helsinkimissio.fi/nuorten-kriisipiste/tukihenkilö

Visa mera
Ohjaamossa opastetaan nuoria käytännön asioissa, asunnon etsimisessä, opiskelupaikan valinnassa, kaikessa, mikä nuorta askarruttaa.
Webbplatsens språk: 
https://ohjaamo.hel.fi/

Visa mera
Apuu-chat on keskustelupaikka alle 12-vuotiaille lapsille, jotka kokevat olonsa turvattomaksi tai uhatuksi kotona ja tarvitsevat apua. Chatissa voi keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä nimettömänä ja luottamuksellisesti. Chatissa päivystävät SOS-Lapsikylän ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.
Webbplatsens språk: 
https://apuu.fi/

Visa mera
Sivuilla on tietoa kaveritoiminnasta, jolla etsitään helsinkiläisille nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille tukihenkilöitä arjen eri tilanteisiin.
Webbplatsens språk: 
https://www.kvtuki57.fi/sinulle/kaveritoiminta

Visa mera
Tietoa eri alojen ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään läheisensä menettäneitä. Sivuille on koottu välineitä kohtaamisiin sekä palveluja, joita sureville on tarjolla. Työyhteisöille on osio, jossa käsitellään mm. sitä, miten varautua työntekijöidensä kohtaamiin menetyksiin ja miten tukea surevaa työntekijää.
Webbplatsens språk: 
https://www.surevankohtaaminen.fi/

Visa mera
Tukikeskus Valopilkku opastaa ja neuvoo kiusaamistilainteissa. Sivuille on koottu ohjeita koulukiusatulle, koulukiusatun vanhemmalle sekä entisille koulukiusatulle.
Webbplatsens språk: 
https://www.valopilkkuja.fi/

Visa mera
Vanhusasiavaltuutettu edistää ikääntyneiden edun ja oikeuksien toteutumista. Vanhusasiavaltuutetun tehtävä on varmistaa, että ikääntyneiden asema ja oikeudet otetaan huomioon lainsäädännössä ja yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Sivuilla on tietoa ja ohjausta ikääntyneiden ja heidän etujensa puolustamisen avuksi.
Webbplatsens språk: 
https://vanhusasia.fi/

Visa mera
Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten ja nuorten puhelin ja netti tarjoaa keskustelukumppanin lapselle tai nuorelle. Puhelimeen voi ottaa yhteyttä missä asiassa tahansa. Sivustossa on lisäksi opastettu kasvavan pojan ymmärtämisessä ja laadittu nuori-aikuinen-nuori -sanakirja, jonka avulla voi nähdä, että myös aggressioksi tai häiriköinniksi koettu käytös merkitsee kontaktin ottoa aikuiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Visa mera
Yhdenvertaisuusvaltuutetun sivustosta saa selville, mitä on syrjintä ja miten siihen kannattaa puuttua. Siellä on myös tietoa ihmiskaupasta ja sen tunnistamisesta. Ohjeet avun hakemiseksi valtuutetun toimistosta annetaan. Sivulta löytyy myös kantelulomake.
https://www.syrjinta.fi/

Visa mera
Pakolaisapu.fi sisältää tietoa pakolaisuudesta, Suomen pakolaisavusta sekä välineitä auttamiseen.
Webbplatsens språk: 
https://pakolaisapu.fi/

Visa mera
Kansalaisareenan tarkoituksena on edistää kansalaisten vapaaehtoista toimintaa ja osallistumista sekä lisätä valtakunnallisten toimijoiden yhteistyötä. Sivuilta löytyy vapaaehtoistoiminnan työkalupakki, tutkimustietoa sekä tietoa paikallisista ja kansainvälisistä verkostoista.
Webbplatsens språk: 
https://kansalaisareena.fi/

Visa mera
Pieni sitoutumaton kansalaisjärjestö auttaa Keniassa, Nakurun kaupungissa eläviä lapsia. Kotisivulla on asiaa järjestön synnystä ja toimintamuodoista, joista kummitoiminta on keskeisin.
Webbplatsens språk: 
https://nakurunlapset.fi/

Visa mera
Nenäpäivä-keräyksellä hankitaan varoja kehitysyhteistyöprojekteihin Afrikassa, Etelä-Aasiassa ja Keski-Amerikassa. Nenäpäivä ajoittuu syksyyn, marraskuun tienoille.
Webbplatsens språk: 
https://nenapaiva.fi/

Visa mera
Pelastusarmeija kertoo historiastaan ja tehtävistään. Sivuilla kerrotaan, miten vapaaehtoiset voivat osallistua auttamistyöhön.
Webbplatsens språk: 
https://www.pelastusarmeija.fi

Visa mera
Vapaaehtoistyö.fi on verkossa toimiva vapaaehtoistyöpankki, josta löytyy tietoa tarjolla olevista vapaaehtoistöistä. Töitä tarjoavat evankelisluterilaiset seurakunnat yhteistyökumppaneineen.
Webbplatsens språk: 
https://vapaaehtoistyo.fi/

Visa mera
Mieli ry järjestää vertaistukea ja keskusteluapua verkossa: Solmussa-chat aikuisille, Mieli Tukisuhde pidempiaikaiseen kirjoituskontaktiin, TukiNetin keskustelut, nuorille Sekaisin-chatissa ja Sekaisin-gaming.
Webbplatsens språk: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/chattaa-tai-kirjoita/

Visa mera
Raiskauskriisikeskus Tukinainen on valtakunnallinen kriisipalvelun seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle. Tukinaisen sivuilla ohjeita seksuaalisen väkivallan kohteiksi joutúneille, tiedot juristipäivystyksestä ja kriisipuhelimesta.
Webbplatsens språk: 
https://tukinainen.fi/

Visa mera
Mieli tarjoaa tukea ja apua ahdistuneelle, itsetuhoiselle, yksinäiselle tai kenelle vaan pahassa tilanteessa puhelimessa ja chatissa sekä paikan päällä kriisikeskuksessa keskustellen tai vertaistukiryhmissä.
Webbplatsens språk: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/

Visa mera
Mielen kriisipuhelimessa voi keskustella mieltä painavista asioista ja saada neuvontaa masennukseen ja mielenterveysongelmiin. Puhelimessa voi keskustella suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja arabiaksi.
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/kriisipuhelin/

Visa mera
Miessakit ry:n opas avuksi isyyden alkumetreillä oleville miehille, heidän läheisilleen sekä isien kanssa työtä tekeville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Oppaassa on tietoa tukimuodoista, joita masennusoireista kärsiville isille on tarjolla.
Webbplatsens språk: 
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/masi-hanke/masi-opas/

Visa mera
Opiskelijoiden oma mielen hyvinvointia edistävä yhteisö Nyyti ry, esittelee henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sekä lähinnä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille suunnattuja palvelujaan. Niitä ovat mm. erilaiset henkistä tukea tarjoavat ryhmät, tukikeskus ja sähköpostipäivystys Virtuaaliolkapää, jossa vapaaehtoiset opiskelijapäivystäjät vastaavat luottamuksellisesti kysymyksiin. Yhdistyksen taustalla on pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöjä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Suomen mielenterveysseura.
Webbplatsens språk: 
https://www.nyyti.fi

Visa mera

Sidor