Eliaskokolemat esittelee elektroniikkalaitteiden, televisioiden ja puhelinten historiaa. Aikamatka-osiossa kerrotaan radioiden ja televisioiden kehityksestä ja vakiintumisesta osaksi arkielämää sekä radio- ja matkapuhelimien alkuvaiheista.
Webbplatsens språk: 
https://eliaskokoelmat.fi/

Visa mera
Viestintäviraston tietopaketti matkapuhelin- ja laajakaistapalveluista.
Webbplatsens språk: 
https://www.viestintavirasto.fi/internetpuhelin.html

Visa mera
Täällä voi tutustua yksityiskeräilijän laajaan vanhojen tietokoneiden, pelikoneiden ja pelien kokoelmaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.tietokonemuseo.net/

Visa mera
Kilpailuttaja.fi -palvelussa voi kilpailuttaa ja vertailla eri yhtiöiden autovakuutuksia, sähkösopimuksia ja matkapuhelinliittymiä. Palvelussa voi solmia uuden sopimuksen omilla pankkitunnuksilla.
Webbplatsens språk: 
https://www.kilpailuttaja.fi/

Visa mera
Tutkimuksessa on selvitetty pienten lasten mediankäyttöä haastattelemalla lapsia, havainnoimalla heidän mediaympäristöään sekä lasten vanhemmille suunnatulla kyselyllä. Tutkimus osoittaa, että mediakulttuuri on osa lasten arkea varhaisesta iästä lähtien.
https://www.nuorisotutkimusseura.fi/images/julkaisuja/lastenmediabarometri2013-1.pdf

Visa mera
Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminnan sivuilla on koko Suomen kattava karttahaku paikoista, joista saa opastusta digilaitteiden käyttöön. Sivuilta löytyy tekstitettyjä videoita ikäihmisten rohkaisuun ja motivointiin. Opastusmateriaalia sekä -videoita löytyy sekä opastajien käyttöön että itsenäisen opiskelun tueksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.seniorsurf.fi/

Visa mera
Helsingin kaupunki tarjoaa yhteistyössä järjestöjen kanssa tukea sähköiseen asiointiin ja tietotekniikan hyödyntämiseen. Neuvontaa on tarjolla myös tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien käyttöön. Sivustolle on koottu tiedot digineuvontaa tarjoavista toimipisteistä. Sivuilla on myös linkkejä, joista löytyy ohjeita sähköisten palveluiden käyttäjille.
Webbplatsens språk: 
https://digituki.hel.fi/

Visa mera
Oppaan tarkoituksena on selventää, mitä juridisia näkökohtia laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön liittyy koulussa. Siinä käsiteltäviä asioita ovat muun muassa mobiililaitteiden käytön rajoitukset, oman laitteen käyttäminen, valokuvan tai videon ottaminen ja julkaiseminen sekä koulun laitteen käyttäminen koulun ulkopuolella.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/tietokoneen-kannykan-ja-muiden-mobiililaitteiden-kaytto-...

Visa mera
Ylen kampanja haastoi auttamaan netistä pudonneet tai syrjäytymisvaarassa olevat nettiin. Kampanjan materiaalit ovat käytettävissä kampanjan päätyttyäkin. Sivuilla on selkeät ohjeet whatsappin käyttöön, sähköpostiosoitteen luomiseen, tunnistautumiseen verkkopankkitunnuksilla sekä Yle Areenan katseluun.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/nettia-ika-kaikki

Visa mera
Julkaisussa analysoidaan arjen radiotaajuista säteilyä tuottavia laitteita sekä niiden aiheuttamaa säteilyä. Näitä ovat esimerkiksi matkapuhelimet, mikroaaltouunit, langattomat internetyhteydet, tutkat ja radio- ja TV-lähetykset
Webbplatsens språk: 
https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/125181/radioaallot-ymparistossamme_tammikuu2009.pdf

Visa mera
Täällä voi tutustua salolaisen elektroniikkateollisuuden vaiheisiin, jotka ovat vaikuttaneet koko Suomen elinkeinoelämään. Verkkonäyttely esittelee Salon elektroniikkateollisuuden historiaa 1920-luvun lopulta 2010-luvulle saakka.
Webbplatsens språk: 
https://salovisio.fi/

Visa mera
Postimuseon ja Tampereen historiallisten museoiden Finna-sivuston aiheita ovat viestintä, posti, pelit ja digitaalinen elämä. Sivuilla on myös teemaan liittyviä oppimisen aineistopaketteja.
Webbplatsens språk: 
https://postimuseo.finna.fi/

Visa mera