Täällä voi tutustua Jyväskylän ammattikorkeakoulun avoimiin oppimateriaaleihin, joiden teemoja ovat digitaalisuus, kansainvälisyys, kestävä kehitys, oppiminen ja ohjaus sekä työelämä.
Webbplatsens språk: 
https://oppimateriaalit.jamk.fi/fi/

Visa mindre
Hankkeessa tuotetaan nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskenteleville mielenterveystyön ohjeita ja työkaluja. Sivuille on koottu tutkimusartikkeleita ja politiikkasuosituksia. Vuoden 2024 aikana kerätään laaja tutkimusaineisto nuorten masennuksesta ja sen hoidosta. Hankkeessa ovat mukana THL ja Itla sekä Helsingin, Tampereen ja Itä-Suomen yliopistot.
Webbplatsens språk: 
https://stnimagine.fi/

Visa mindre
Teosluettelo sisältää tiedot Akseli Gallen-Kallelan 300 julkisiin kokoelmiin kuuluvasta maalauksesta. Sivustoa täydennetään edelleen. Tarjolla on myös henkilöhistoriaa sekä lista näyttelyistä ja kirjallisuudesta, joissa maalaukset ovat olleet esillä.
Webbplatsens språk: 
https://gallenkallela.org/catalogue/introduction

Visa mindre
Suoni on tutkimusyhdistys, joka tuottaa tietoa ja edistää sosiaalista ja ympäristöllistä oikeudenmukaisuutta musiikkikulttuurissa. Sivustolla voi lukea mm. julkaisut "Naiset, musiikki, tutkimus – ennen ja nyt" sekä "En tee maailmanmusaa, mä teen poppia: selvitys rakenteellisesta rasismista Ruotsin musiikkialalla".
Webbplatsens språk: 
https://www.suoni.fi/fi/etusivu

Visa mindre
Suomen Romaniyhdistys edistää romaniväestön yhdenvertaisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia ja tarjoaa neuvontapalveluja romaneille ja viranomaisille. Sivuilla voi tutustua yhdistyksen toimintaan ja julkaisuihin. Siellä esitellään myös Suomen romanikielen tutkimusta ja kieliteknologiaa.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomenromaniyhdistys.fi/

Visa mindre
Kaikille avoimessa verkkolehdessä julkaistaan varhaiskasvatukseen liittyvää tieteellistä tutkimusta. Lehdessä tarkastellaan muun muassa varhaiskasvatuksen yhteiskunnallisia, pedagogisia, ammatillisia ja koulutuksellisia kysymyksiä. Julkaisu on tarkoitettu varhaiskasvatuksen tutkijoille, kouluttajille, opiskelijoille, alan ammattilaisille sekä vanhemmille.
Webbplatsens språk: 
https://journal.fi/jecer/index

Visa mindre
Generation AI -hankkeessa luodaan pohjaa teknologiakasvatukselle, joka ottaa huomioon tekoälyn toimintaperiaatteet, sen tarjoamat mahdollisuudet sekä puutteet ja riskit. Sivustolla on oppimateriaaleja, jotka on tarkoitettu erityisesti esi- ja perusopetukseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.generation-ai-stn.fi/

Visa mindre
Tekijänoikeuden erikoiskirjaston ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen kirjaston yhteinen verkkokirjasto. Kokoelmassa on runsaasti suomalaista ja kansainvälistä tekijänoikeusaiheista kirjallisuutta, ja sitä täydennetään vähitellen Cuporen käsikirjaston aineistolla.
Webbplatsens språk: 
https://cute.finna.fi

Visa mindre
Naisten asialla -hankkeessa tutkitaan, miten suomalaisissa naistenlehdissä käsiteltiin naisten asemaa 1960–1970-luvuilla ja millainen suhde lehdillä oli aikakauden feminismiin ja sen tavoitteisiin. Sivustolla julkaistaan artikkeleita sekä myöhemmin tietokanta suomalaisista naistenlehdistä.
Webbplatsens språk: 
https://naistenasialla.fi/

Visa mindre
Kaikille avoin, maksuton verkkokurssi esineiden internetistä (IoT). Kurssilla perehdytään internetin eri osa-alueisiin: sovelluksiin ja laitteistoihin, käyttöjärjestelmiin ja ohjelmistoihin, sensoreihin, tietoverkkoihin, datanhallintaan ja turvallisuuteen sekä yksityisyyteen.
Webbplatsens språk: 
https://courses.mooc.fi/org/uh-cs/courses/introduction-to-the-internet-of-things-mooc

Visa mindre

Sidor

Subscribe to RSS - englanti