Kooperation

Fler länkar från menyn Ämnen
Finlands Svenska Andelsförbund är ett samarbetsorgan för de finlandsvenska andelslagen. Webbplatsen ger information om hur man går tillväga för att grunda ett andelslag och instruktioner för uppgörande av ett andelslags stadgar. Vidare finns information om publikationer och inhemska och internationella länkar om kooperationsverksamhet. Finlands svenska andelsförbunds verksamhetsidé och uppgifter presenteras också.
Webbplatsens språk: 
http://pellervo.fi/fsva/

Visa mera
Pellervo-Seura on osuustoiminnallisten yritysten valtakunnallinen palvelu- ja etujärjestö. Seuran kotisivulta jäsenyritykset voivat käyttää edullisesti Pellervon monipuolisia yrityspalveluja. Sivut sisältävät Pellervon toiminnan esittelyn, yhteyshenkilöt ja yhteystiedot sekä seuran toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen. Sivuilla on myös osuustoimintaan liittyviä uutisia sekä linkit seuran palveluyhteisöihin ja jäsenyrityksiin.
http://www.pellervo.fi/

Visa mera
Yhdessä yrittämään! -hankkeen päämääränä on edistää yhdessä yrittämistä yksin yrittämisen vaihtoehtona. Sivuilla on tietoa osuustoimintayrittäjyydestä, palveluista ja koulutuksesta.
http://www.yhteistoiminta.fi/

Visa mera
Digikirjastossa on julkaistu suomalaisen osuustoiminnan keskeisiä teoksia sekä osuustoimintaan liittyviä tutkimuksia, väitöskirjoja ja opinnäytetöitä.
Webbplatsens språk: 
http://pellervo.fi/tietoa-osuustoiminnasta/digikirjasto/

Visa mera
Osuusliike Elannon kuvakokoelman lähes 3000 valokuvaa esittelevät eilispäivän Helsinkiä, katunäkymiä, lähiöitä ja kaupungin arkea. Kuvia on myös mm. myymälöistä, leipätehtaasta ja etiketeistä. Kuvia saa ladata ja käyttää vapaasti, mutta kuvaajan nimi ja Helsingin kaupunginmuseo on mainittava.
Webbplatsens språk: 
https://hkm.finna.fi/

Visa mera