Tule nähdyksi -hankkeessa vahvistetaan nuorten osallisuutta soveltavan teatterin menetelmillä. Sivuilla on materiaalia työpajoihin, joissa lähestytään toiminnallisesti itsetuntemusta vahvistavia sekä mielen ja kehon hyvinvointia tukevia teemoja.
Webbplatsens språk: 
https://tulenahdyksi.diak.fi/

Visa mindre
Ekstaasin kokemusta esiintyy valtaosassa maailman uskontoja ja hengellisiä perinteitä. Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran verkkonäyttely kokoaa yhteen kulttuurintutkijoiden näkemyksiä ekstaasin kokemuksesta ja sitä ympäröivistä perinteistä.
Webbplatsens språk: 
https://finlit.libguides.com/nayttely/ekstaasinkokemus

Visa mindre
Suomen saamelaiset käyttävät viittä erilaista saamenpukua sen mukaan mihin sukuun puvun kantaja kuuluu ja miltä alueelta hän on kotoisin. Finnassa voi tutustua Saamelaismuseo Siidan kokoelmissa oleviin eri alueiden pukuihin eri aikakausilta.
Webbplatsens språk: 
https://www.finna.fi/Search/Results?filter%5B%5D=free_online_boolean:%221%22&filter%5B%5D=~format_ex...

Visa mindre
Monet toisen maailmansodan jälkeisen ajan muotoilijat, taiteilijat ja arkkitehdit suunnittelivat tapettimalleja, joita kutsuttiin jo aikanaan taiteilijatapeteiksi". Minna Tuulas-Inkinen on tutkinut taiteilijatapetteja ilmiönä ja tuo samalla esille tapettien suunnittelun ja tuotannon historiaa.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-6655-31-4

Visa mindre
Syrjimättömällä kielellä tarkoitetaan sellaista kieltä, joka kunnioittaa kaikkien ihmisarvoa. Opas tarjoaa neuvoja ja välineitä erilaisten ihmisten kohtaamiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.ksl.fi/julkaisut/syrjimaton-kieli/

Visa mindre
Kuopion kaupungin laatima malli, joka toimii kouluissa digitaitojen opettamisen perustana. Toimintamallin tavoitteena on oppilaiden digitaalisen osaamisen yhdenvertainen kehittyminen.
Webbplatsens språk: 
https://digitaitokalenteri.fi/

Visa mindre
Mikä on Bluetooth? Mitä eroa on kirjautumisella ja rekisteröitymisellä? Miksi PIN-koodia ei kannata antaa kenellekään? Pienten lasten digisanasto on kokoelma sanoja, kuvia ja niiden selityksiä. Sanaston tavoitteena on tukea pienten lasten digitaalista osaamista.
Webbplatsens språk: 
https://uudetlukutaidot.fi/pienten-lasten-digisanasto/

Visa mindre
Yle Areenan podcasteissa aiheena ovat todelliset rikokset ja rikolliset.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/podcastit/ohjelmat/30-3485

Visa mindre

Sidor

Subscribe to RSS - suomi