Erityisnuoret ja digiajan osallisuus -hankkeen tuloksena julkaistu opas erityisnuorten asemasta mediankäyttäjinä, asemasta medialukutaidon ja -kasvatuksen kentällä sekä tavoista, joilla erityisnuoret saadaan medialukutaidon piiriin ja samanarvoisiksi toimijoiksi kuin muut median käyttäjät. Menetelmiä on testattu ja haettu kahden vuoden käytännön tutkimuksen avulla.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-344-016-6

Visa mera
Ylen kampanja haastoi auttamaan netistä pudonneet tai syrjäytymisvaarassa olevat nettiin. Kampanjan materiaalit ovat käytettävissä kampanjan päätyttyäkin. Sivuilla on selkeät ohjeet whatsappin käyttöön, sähköpostiosoitteen luomiseen, tunnistautumiseen verkkopankkitunnuksilla sekä Yle Areenan katseluun.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/nettia-ika-kaikki

Visa mera
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Sininauhaliiton kokoama tietopaketti ammattilaisille, jotka pyrkivät edistämään digitaalista osallisuutta. Erityisesti keskitytään heikoimmassa asemassa olevien ihmisten digiosallisuuden vahvistamiseen.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/fi/web/hyvinvoinnin-ja-terveyden-edistamisen-johtaminen/osallisuuden-edistaminen/heik...

Visa mera
Jyväskylän avoimen yliopiston opintojakso on suunnattu kaikille digitalisoituneesta yhteiskunnasta ja palvelujärjestelmistä kiinnostuneille. Opintojaksolla tarkastellaan ihmisen toimintaa digitalisoituneessa yhteiskunnassa muun muassa palvelujärjestelmien, työelämän, viestinnän sekä taiteen ja kulttuurin näkökulmista.
Webbplatsens språk: 
https://onlinecourses.jyu.fi/course/view.php?id=41#section-0

Visa mera