Tennis. Squash. Badminton

Fler länkar från menyn Ämnen
Riippumaton maailmanlaajuinen ja laaja squash-sivusto. Uutisia ja squash-tietoutta, esim. perustietoja aloittelevalle pelaajalle.
http://www.squashtalk.com

Visa mera
Jari Tuomi ylläpitää ikkunaa suomalaiseen squashiin, rakkaudesta suomalaiseen kössiin.
Webbplatsens språk: 
http://www.squash.nu

Visa mera
ITF:n sivuilla on uutisia ja tietoa mm. tenniksen olympialaisista ja paralympialaisista, valmennuksesta, anti-dopingista, pyörätuolitenniksestä, välineistä sekä säännöt.
http://www.itftennis.com

Visa mera
Ranskan avoimen tennisturnauksen sivuilla on ohjelma ja tulokset, pelit, haastatteluita ja artikkeleita, pelaajaesittelyjä, katsojan opas ja lippukauppa.
Webbplatsens språk: 
http://www.rolandgarros.com

Visa mera
Miesten ammattilaistenniksen sivustolla on pelaajaesittelyjä ja -profiileja, rankinglista, turnaukset, tulokset ja tilastoja ja kuvia.
Webbplatsens språk: 
http://www.atptennis.com

Visa mera
Sisältää uutisia, tuloksia, kisakalenteri, pelin säännöt, välinesäädökset, tietoja pelaajista ja ranking-listat sekä linkit eri maiden squash-liittojen kotisivuille.
http://www.squash.org

Visa mera
Sivuilta löytyvät liiton toimintasäännöt, yhteystiedot, hallituksen kokoonpano, listat seuroista ja squashalleista sekä squashuutisia ja kilpailukalenteri. Squashliigan eri sarjoista on yhteystiedot, otteluohjelmat ja tulokset. Suomalaisista huippupelaajista on esittelyt ja sijoitukset rankinglistalla. Tilastotietoa on maaotteluista, pelaajista, Suomen mestaruuksista sekä MM- ja EM-kisoista. Sivuilla on myös squashin säännöt ja pelin esittely. Lisäksi tietoa junioritoiminnasta, valmennuksesta ja kuntosquahista.
Webbplatsens språk: 
http://www.squash.fi

Visa mera
Liiton toimintatietoja, osiot erilaisille pelaajille, tietoa valmentajakoulutuksesta, kilpailutoiminta, maajoukkue ja tapahtumia.
http://www.tennis.se

Visa mera
Aasian ja Tyynenmeren alueen Grand Slam -turnauksen pelit, aikataulu, tulokset, pelaajat, uutiset, kuvat ja informaatiota katsojille.
Webbplatsens språk: 
http://www.australianopen.com

Visa mera
Sivuilta löytyvät liiton toimintasäännöt, yhteystiedot, hallituksen kokoonpano, listat seuroista, pöytätennisuutisia ja kilpailukalenteri. Eri sarjoista on otteluohjelmat. Suomalaisista pelaajista on sijoitukset rankinglistalla. Sivuilla on myös pöytätenniksen säännöt ja pelin esittely. Lisäksi tietoa junioritoiminnasta, harrastepingiksestä ja ohjeita aloittelijoille.
Webbplatsens språk: 
http://www.sptl.fi

Visa mera
Viikottaiset tennisuutiset, tiedot kilpailuista ja sarjatenniksestä sekä suomalaisten pelaajien ranking sijoitukset. Tennisliiton esittely ja henkilö-ja yhteystiedot sekä lista liittoon kuuluvista seuroista. Tenniskeskusten esittelyt ja niiden yhteystiedot sekä linkkejä kansainvälisille tennissivuille.
Webbplatsens språk: 
http://www.tennis.fi

Visa mera
Sivulta selviävät lippujen hinnat, aikataulu, viimeisimmät ja menneet mestarit sekä mitä vierailijan on hyvä tietää.
Webbplatsens språk: 
http://www.usopen.org

Visa mera
Tietoa organisaatiosta, turnaukset ja tulokset, pelaajien rankinglistat, tuomaritoiminta sekä lajin kilpailusäännöt ja historia lyhyesti.
Webbplatsens språk: 
http://www.bwfbadminton.org/

Visa mera
Suomen sulkapalloliiton sivuilta löytyvät lajin historia ja säännöt, tiedot kilpailu-, harraste- ja seuratoiminnasta sekä pistetilanteet, rankingin ja luokitukset. Liiton organisaatio ja sen toiminta on esitelty ja sivuilta löytyy myös sulkapalloaiheisia linkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.sulkapallo.fi/SSUL/ssulwww.nsf/start

Visa mera
Brittiläisen squash-lehden nettisivuilla on mm. painettujen numeroiden sisällysluettelot, kisaraportteja, tuloksia, ranking-listat ja pelaajaprofiileja.
Webbplatsens språk: 
http://www.squashplayer.co.uk

Visa mera
Sivuilla on muun ohella pelaajaprofiileja, tuloksia, uutisia ja kuvia, katsojan opas ja lippujen hinnat.
Webbplatsens språk: 
http://www.wimbledon.org

Visa mera
Samlande portal med information om versamhet, program, tjänster och aktualiter vid Svenska Badmintonförbundet samt dess distrikt och förbund. En del allmän information om badminton ingår.
Webbplatsens språk: 
http://www.badminton.nu

Visa mera