Burfåglar

Fler länkar från menyn Ämnen
Sivulla on tietoa neitokakadujen kaikista värimuodoista sekä jokaisen värin periytymisestä ja erikoisominaisuuksista. Sisältö on pääosin suunnattu jo jonkin verran harrastaneille, mutta perustiedoista hyötyvät myös aloittelijat.
http://www.neitokakadut.com

Visa mera
Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n tavoitteena on välittää tietoa lemmikkilinnuista alan harrastajille. Sivuilta löytyy artikkeleita ja lajiesittelyjä sekä tietoa lintuja hoitavista eläinlääkäreistä. Sivuilla on myös tapahtumakalenteri, keskustelufoorumi ja kuvagalleria.
Webbplatsens språk: 
http://www.kaijuli.fi

Visa mera
Papukaija.fi tarjoaa tietoa lemmikkilintuharrastajille ja papukaijan ostoa harkitseville.
Webbplatsens språk: 
http://www.papukaija.fi

Visa mera
Viestikyyhky- eli kirjekyyhkyharrastuksen esittely. Sivusto sisältää Suomen viestykyyhky-yhdistyksen yhteystiedot, suomalaisten kyyhkyslakkojen sijainti- ja yhteystietoja, ostetaan/myydään -palstan, kilpailukalenterin ja -tuloksia.
Webbplatsens språk: 
http://www.viestikyyhky.fi

Visa mera
Webbplats med omfattande information om undulater och undulatskötsel. På webbplatsen finns också ett diskussionsforum, kontaktuppgifter till några uppfödare och en webbutik där man kan beställa leksaker för undulater.
http://www.undulatportalen.se/fakta.htm

Visa mera
Undulaatin hoito-ohje sisältää tietoa undulaatista, sen sosiaalisuudesta, sen vaatimasta hyvästä pitopaikasta ja tilasta, ravinnosta, höyhenpeitteen hoito, pesinnästä, lisääntymisestä ja sen terveyden hoitamisesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.sey.fi/images/pdf/eesp/asiakasohjeet/eesp_asiakasohje_undulaatti.pdf

Visa mera