Finlands utrikeshandel

Fler länkar från menyn Ämnen
Suomen ulkomaankauppapainoinen kilpailukykyindikaattori, Suomen viennin jakauma toimialoittain, Suomen viennin aluejakauma
http://www.suomenpankki.fi/fi/tilastot/indikaattorit/kuviot.htm

Visa mera
Kansainvälinen kauppa ja sijoitustoiminta, markkina- ja talousanalyysejä ja uutisia.
Webbplatsens språk: 
http://www.mondaq.com

Visa mera
Suomen Pankin siirtymätalouksien tutkimuslaitos (BOFIT) seuraa Venäjän ja Kiinan ajankohtaista kehitystä. Viikkokatsaus on uutiskooste tärkeimmistä taloustapahtumista näissä maissa.
Webbplatsens språk: 
http://www.suomenpankki.fi/bofit/seuranta/viikkokatsaus/Pages/default.aspx

Visa mera
Tullin julkaisemat Suomen ulkomaankauppatilastot -palvelusta löytyvät tilastokatsaukset, kuvioita ja taulukoita, tilastotiedotukset, Ultika (Suomen ulkomaankaupan tilastotietokanta), Suomen viralliset ulkomaankauppatilastot sekä tilastopalvelu.
Webbplatsens språk: 
http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/ulkomaankauppatilastot/index.jsp

Visa mera
Ulkoasiainministeriön Kauppapolitiikka-lehden verkkoversio sisältää tiedotteita, raportteja ja lehden numerot vuodesta 2001 lähtien.
Webbplatsens språk: 
http://www.kauppapolitiikka.fi

Visa mera
Finrusresearch-sivujen tavoitteena on tukea tiedonvaihtoa Venäjän markkinoille suuntautuvien suomalaisyritysten ja Venäjä-tutkimusta tekevien organisaatioiden välillä. Sivuilta löytyy Venäjän talouteen ja liiketoimintaan liittyviä julkaisuja tai niiden tiivistelmiä.
Webbplatsens språk: 
http://www.finrusresearch.fi

Visa mera
Keskuskauppakakamarin kotisivuilta saa elinkeinoelämälle tärkeää tietoa. Sivuilta löytyvät Keskuskauppakamarin tiedotteet, talouspoliittisia selvityksiä ja kannanottoja, tietoutta verotuksesta ja tilintarkastuksesta, kansainvälisistä asioista, lakiasioista sekä rakenne-, alue- ja pky-politiikasta. Täällä voi tutustua myös Keskuskauppakamarin toimintasuunnitelmaan, julkaisuihin ja lausuntoihin.
Webbplatsens språk: 
http://www.keskuskauppakamari.fi

Visa mera
Runsaasti tietoa Venäjän-kaupasta, uutisia aikajärjestyksessä ja aiheittain, tapahtumakalenteri.
Webbplatsens språk: 
http://www.finruscc.fi

Visa mera
Tutkimuksessa tarkastellaan Venäjän talouskasvun lähteitä ja Suomen viennin kehitystä historiallisesti sekä arvioidaan yritysten tulevia liiketoimintamahdollisuuksia.
Webbplatsens språk: 
https://www.etla.fi/julkaisut/oljy-ja-uudistukset-ratkaisevat-venajan-merkitys-suomen-elinkeinoelama...

Visa mera
En kort presentation av ICC Finland på svenska. Mera material på finska. ICC Finland är en av över 90 nationalkommitéer inom Internationella Handelskammaren ICC. Till uppgifterna hör bland annat att fastställa finsk näringslivspolicy i internationella frågor.
Webbplatsens språk: 
http://www.icc.fi/pa-svenska

Visa mera