Luettelo on koottu kuusiosaisen Karjalan kielen sanakirjan hakusanoista.
Webbplatsens språk: 
https://kaino.kotus.fi/sanat/kkss/

Visa mera
Tarjoaa kaksisuuntaiset sanakirjat kielipareille saksa-englanti, saksa-espanja ja saksa-portugali.
Webbplatsens språk: 
http://dict.tu-chemnitz.de

Visa mera
Suomalais-Ugrilaisen seuran sivuilla on yhdistyksen esittely, vuosikertomuksia ja tiedot seuran julkaisusarjoista. Joistakin julkaisuista löytyy myös verkkoversio.
Webbplatsens språk: 
https://www.sgr.fi

Visa mera
Sisältää tietoa Yleisradion kieliohjelmista ja nettikursseja, ääniklippejä, videoita ja tehtäviä.
Webbplatsens språk: 
http://yle.fi/aihe/oppiminen/kielet

Visa mera
Kansalliskirjaston Fenno-Ugrica on suomalais-ugrilaisten julkaisujen digitaalinen kokoelma. Kokoelma koostuu 17 uralilaisella kielellä julkaistuista monografioista ja sanomalehdistä.
Webbplatsens språk: 
https://fennougrica.kansalliskirjasto.fi/

Visa mera
Kokoelma indoeurooppalaista kielihistoriamateriaalia, sanakirjoja, tekstejä sekä kielioppeja muinais- ja keskiyläsaksaa, goottia, anglosaksia, muinaisfriisiä sekä muinaisia pohjoismaisia kieliä.
Webbplatsens språk: 
http://www.germanic-lexicon-project.org/

Visa mera
Jaakko Raunamaa käsittelee tutkimuksessaan itämerensuomalaisten kansojen parissa keskiajalla käytettyjä henkilönnimiä keskittyen erityisesti esikristillisiin nimiin. Nimiä analysoidaan morfologian, semantiikan, alkuperän, kehittymisen ja leviämisen näkökulmista. Monitieteinen tutkimus valaisee myös itämerensuomalaisten kansojen ja kielten menneisyyttä.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-7654-7

Visa mera
Juhlakirja sisältää kirjoituksia Janne Saarikiven ystäviltä ja kollegoilta. Kirjoitusten yhteinen teema on uralilainen etymologia, joka on Saarikiven keskeisin tutkimusala. Kirjoituksissa ovat edustettuina uralilaisen kielikunnan kaikki kielihaarat, ja käsiteltäviin aiheisiin kuuluu niin perintö- kuin lainasanojakin, äännehistorian ja etymologian suhdetta sekä nimistöntutkimusta.
Webbplatsens språk: 
https://doi.org/10.31885/9789515182838

Visa mera
På Karelska kultursällskapets webbplats finns information om den karelska kulturen, historien och språket. På sidorna finns t.ex. smakprov på de olika karelska dialekterna. På webbplatsen finns också information om föreningens verksamhet och historia.
Webbplatsens språk: 
https://www.karjalansivistysseura.fi/sv/etusivu-sv/

Visa mera
Videoprogram för förskolan och grundskolan på kurdiska (sorani, sydkurdiska, kurmanji, feili).
Webbplatsens språk: 
https://urplay.se/sok?query=kurdiska

Visa mera
Suomenkielisiä tekstejä 1500-luvulta 1900-luvun alkuun, murreaineistoja, nykykielen aineistoja, nimistöaineistoa, suomen sukukielten aineistoja. Mm. sananparsia, suomen ja ruotsin kielten murresanakirjat, tasavallan presidenttien uuden vuoden puheet, Karjalan kielen sanakirjan hakusanaluettelo, saamen etymologinen tietokanta sekä nykysuomen sanalista.
Webbplatsens språk: 
https://kotus.fi/oikopolut/

Visa mera