Sivuilta löytyy tietoa inkeriläisistä, Inkerin historiasta, merkkihenkilöistä ja inkeriläisen kansanelämän eri muodoista. Sivustossa on myös kokonaisuus inkeriläinen perhealbumi sekä virtuaali-Inkeri.
Webbplatsens språk: 
http://www.inkeri.fi/

Visa mera
Suomalaisuuden liiton kotisivulla kerrotaan yhdistyksekstä, sen toiminnasta, annetaan lippu -ja nimivalistusta sekä otetaan kantaa kielipolitiikkaan ja heimotyöhön.
Webbplatsens språk: 
http://www.suomalaisuudenliitto.fi

Visa mera
Kansalliskirjaston Fenno-Ugrica on suomalais-ugrilaisten julkaisujen digitaalinen kokoelma. Kokoelma koostuu 17 uralilaisella kielellä julkaistuista monografioista ja sanomalehdistä.
Webbplatsens språk: 
https://fennougrica.kansalliskirjasto.fi/

Visa mera
Täällä voi tutustua Inkerinmaan ja sen asukkaiden historiaan ja elämäntarinoihin sekä inkeriläiseen kansanperinteeseen ja kulttuuriin. Tietopaketti sisältää myös inkerinsuomalaisten videohaastatteluja, kirjavinkkejä, arkisto- ja museolähteitä sekä tehtäviä yläkouluun ja lukioon.
Webbplatsens språk: 
https://inkerilaiset.finlit.fi/

Visa mera
Setukaiset asuvat Kaakkois-Virossa ja rajan itäpuolella Venäjällä. Heidän kielensä on viron kielen murre. Sivuilta on pääsy seuran jäsentiedotteisiin ja sen joihinkin laajempiin artikkeleihin sekä muita setukaislinkkejä (enimmäkseen virokielisiä).
Webbplatsens språk: 
https://www.setomaa.fi/

Visa mera
Kalevalasta on tehty runomuotoisia käännöksiä, proosakäännöksiä, lyhennelmiä ja mukaelmia. Teosta on käännetty yli 60 kielelle. Verkkopalvelu sisältää 100 artikkelia Kalevalan kääntäjistä ja käännöksistä. Mukana on 27 käännöskieltä.
Webbplatsens språk: 
https://kalevalamaailmalla.kalevalaseura.fi/

Visa mera
Tverinkarjalaiset, joita eri arvioiden mukaan on noin 100 000-200 000, asuvat Tverin alueella pari sataa kilometriä Moskovasta luoteeseen. Asutus on syntynyt 1600-luvulla Käkisalmen ortodoksisen väestön paettua luterilaisen Ruotsin valtaa. Sivuilla on tiivis esitys tverinkarjalaisten historiasta ja kulttuurista sekä pääsy joihinkin aihetta käsitteleviin lehtiartikkeleihin.
Webbplatsens språk: 
https://tverinkarjala.fi/

Visa mera
Suomalais-Ugrilaisen seuran sivuilla on yhdistyksen esittely, vuosikertomuksia ja tiedot seuran julkaisusarjoista. Joistakin julkaisuista löytyy myös verkkoversio.
Webbplatsens språk: 
https://www.sgr.fi

Visa mera