Sivuille on kerätty yrtteihin liittyvää kansanperinnettä ja uskomuksia: katsaus tietäjä- ja taikaperinteeseen, kansanomaisiin parannuskeinoihin, yrttiviljelyn historiaan sekä yrttitarinoita ja loitsuja.
Webbplatsens språk: 
http://www.yrttitarha.fi/tietopankki/kansanperinne/index.html

Visa mera
Tarinankerrontaan keskittyvän kulttuuriyhdistyksen sivulla kerrotaan tarinankerrontatapahtumista ja -festivaaleista.
Webbplatsens språk: 
https://samova.wordpress.com/

Visa mera
Monica Tennberg kirjoittaa Sahanperän alueesta ja sen historiasta, arktisen kaupunkiluonnon merkityksestä, liikkumisesta arktisissa olosuhteissa sekä Rovaniemen kansainvälisyydestä.
Webbplatsens språk: 
https://lauda.ulapland.fi/bitstream/handle/10024/64180/Tennberg.Monica.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Visa mera
Ohjelmasarjassa käydään Etelä-Amerikan kaikissa maissa. Professorit Jussi Pakkasvirta ja Teivo Teivainen keskustelevat kokemuksistaan toimittaja Jukka Kuosmasen seurassa.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/audio/1-50835040

Visa mera
Toimittaja Jukka Kuosmanen etsii ohjelmasarjassa Etelä-Amerikan kulttuurin, luonnon ja historian kiinnostavimpia tarinoita.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/audio/1-4650888

Visa mera
Kirjassa on tietoa digitaalisesta tarinankerronnasta ja vinkkejä digitarinaa tekeville, työpajan ohjaajille sekä digitaalisten tarinoiden tekemistä ja käyttöä suunnitteleville organisaatioissa ja oppilaitoksissa. Julkaisun voi ladata maksutta.
Webbplatsens språk: 
https://www.turkuamk.fi/fi/tutkimus-kehitys-ja-innovaatiot/julkaisuhaku/25/

Visa mera
Oppimateriaalissa käydään läpi virtuaalitodellisuuden ominaispiirteet käsikirjoittajan näkökulmasta ja annetaan työvälineitä virtuaalivideon käsikirjoituksen suunnitteluun ja toteutukseen.
Webbplatsens språk: 
https://julkaisut.turkuamk.fi/isbn9789522167675.pdf

Visa mera
Sivusto täynnä amerikkalaisia kansantarinoita,kummitusjuttuja, myyttejä ja urbaanilegendoja.
Webbplatsens språk: 
https://www.americanfolklore.net

Visa mera
Sägenkartan kokoaa yhteen kansanperinnettä ja vanhoja tarinoita ja uskomuksia noidista, vedenhaltijoista, ihmissusista, tietäjistä, hengistä jne. Tarinat ovat peräisin Norjasta, Ruotsista, Suomesta ja Virosta ja niitä on yhteensä yli 10 000.
Webbplatsens språk: 
https://www.isof.se/sagenkartan#/places/nordic/true

Visa mera
Worldstories sisältää tarinoita lapsille usealla eri kielellä.
Webbplatsens språk: 
https://worldstories.org.uk/

Visa mera
Kaskuja ja tarinoita Itä-Suomen yliopistosta, joka aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Joensuun ja Kuopion yliopistot yhdistyivät.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-61-3225-9

Visa mera
Satujen harrastajan Heidi Anne Heinerin sivut ovat innostava ja hyödyllinen lähde kirjallisuuden opettajille sekä opiskelijoille. Sivuilla on esitelty tunnetuimmat sadut historioineen, kuvittajineen sekä nykyaikaisine tulkintoineen. Satuja on luettavana sivustolla aakkosellisessa hakemistossa.
Webbplatsens språk: 
https://www.surlalunefairytales.com

Visa mera
Kirjanen tarjoaa vanhemmille ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille ideoita siihen, miten tukea lasten kielellistä kehittymistä ja innostaa lastenkirjallisuuden pariin. Oppaan harjoitukset soveltuvat myös aikuisten kielenoppimiseen. Opas on julkaistu suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, arabiaksi ja soraniksi.
https://sites.utu.fi/iki-taru/perhelukeminen/hyppy-tarinoihin-kirjanen/

Visa mera
Verkossa pelattavia pelejä, tehtäviä ja tarinoita eri-ikäisille ihmisille. Sivuilla on mahdollisuus valita erikseen lapsille ja nuorille tai aikuisille soveltuvat pelit. Pelit ja tehtävät on jaettu palapeleihin, kortti- ja lautapeleihin, tarkkuuspeleihin, sana- ja numerotehtäviin, sudokuihin, piirustustehtäviin, omiin juttuihin, selkotarinoihin, viittomatarinoihin, ensipeleihin sekä Planeetta X –peliympäristöön. Sivuilta voi myös lähettää kortin.
Webbplatsens språk: 
https://papunet.net/pelit/

Visa mera
Luontosivusto tarjoaa tietoa ja tekemistä luonnon parissa. Kuvat, videot, tehtävät, tarinat ja runot tarjoavat mahdollisuuden nauttia luonnosta sisätiloissa. Sivuston sisällöt on kehitetty yhdessä omaishoitoperheiden kanssa.
Webbplatsens språk: 
https://www.luontosivusto.fi/

Visa mera
Laura Satimuksen ja Pauliina Siniauerin vinkkejä ja hyviä käytäntöjä siihen, miten audiosisältöjä ideoidaan ja tehdään ja miten oman podcastin saa julkaistua.
Webbplatsens språk: 
https://julkaisut.haaga-helia.fi/tarinankerronnan-taika-opas-radiotyon-ja-podcastingin-maailmaan/

Visa mera
Oppaan alussa kerrotaan lyhyesti, mikä on digitarina. Sen jälkeen käydään läpi digiprojektin vaiheet ja tarinan teossa tarvittavat välineet ja ohjelmat. Lopussa on pieni sanasto ja linkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://medios.metropolia.fi/media/pdf/digitarinaopas_2010.pdf

Visa mera
Inarin kunnankirjaston kokoama suullinen perinnearkisto, jossa aiheina ovat elinkeinoihin, savotoihin, matkailu- ja sotahistoriaan, jälleenrakennukseen ja tiestörakentamiseen liittyvä tietous. Arkistossa on myös valokuvia, kirjoituksia ja kuvatallenteita.
Webbplatsens språk: 
https://tarinoideninari.fi/

Visa mera