Tarinankerrontaan keskittyvän kulttuuriyhdistyksen sivulla kerrotaan tarinankerrontatapahtumista ja -festivaaleista.
Webbplatsens språk: 
https://samova.wordpress.com/

Visa mera
Elokuvakerronnan perusteita esittelevä verkkopalvelu on suunniteltu kouluissa tehtävän elokuvakasvatuksen tueksi. Polulla käydään läpi elokuvailmaisun perusteita ja tutustutaan audiovisuaalisen kerronnan mahdollisuuksiin. Havainnollistamisen apuna voidaan käyttää maksuttomia elokuvanäytteitä.
Webbplatsens språk: 
https://elokuvapolku.kavi.fi/

Visa mera
Oppimateriaalissa käydään läpi virtuaalitodellisuuden ominaispiirteet käsikirjoittajan näkökulmasta ja annetaan työvälineitä virtuaalivideon käsikirjoituksen suunnitteluun ja toteutukseen.
Webbplatsens språk: 
https://julkaisut.turkuamk.fi/isbn9789522167675.pdf

Visa mera
Markku Lehtimäki tarkastelee kirjassaan kertomuksen retoriikkaa Sofi Oksasen romaanituotannossa. Analyysin kohteena ovat kaikki Oksasen tähän mennessä ilmestyneet romaanit: Stalinin lehmät, Baby Jane, Puhdistus, Kun kyyhkyset katosivat, Norma ja Koirapuisto.
Webbplatsens språk: 
https://oa.finlit.fi/site/books/m/10.21435/skst.1482/

Visa mera
Tuula Rajavaaran audiosarja esittelee Suomessa enimmäkseen 1980-1990 -luvuilla kiertäneitä kaupunkitarinoita. Sarjassa kuullaan myös folkloristi, perinteentutkija Kaarina Koskea, joka sijoittaa tarinoita niiden yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen kontekstiin.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-63453381

Visa mera
Laura Satimuksen ja Pauliina Siniauerin vinkkejä ja hyviä käytäntöjä siihen, miten audiosisältöjä ideoidaan ja tehdään ja miten oman podcastin saa julkaistua.
Webbplatsens språk: 
https://julkaisut.haaga-helia.fi/tarinankerronnan-taika-opas-radiotyon-ja-podcastingin-maailmaan/

Visa mera
Kirjassa kuvataan taidetyöskentelyn teoreettisia lähtökohtia sekä menetelmien oppimis- ja soveltamismahdollisuuksia. Artikkeleissa esitellään taideprojekteja, musiikin ja kirjallisuuden hoitavaa käyttöä sekä tarinoiden mahdollisuuksia vuorovaikutuksen ja ilmaisun välineinä. Teos soveltuu oppimateriaaliksi, käsikirjaksi erilaisiin yhteisöihin sekä kaikille taidetyöskentelystä kiinnostuneille. Julkaisu on verkkoversio alun perin vuonna 2011 julkaistusta teoksesta.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-216-867-2

Visa mera