Celian tuottama sivusto verkkosisältöjen suunnittelijoille. Sivuilla on tietoa saavutettavuudesta ja käytännön ohjeita, joiden avulla saavutettavuutta voidaan parantaa.
Webbplatsens språk: 
https://www.saavutettavasti.fi/

Visa mera
Twitter on pikaviesti- ja yhteisöpalvelu, jonka kautta käyttäjät voivat kommunikoida keskenään lähettämällä lyhyitä, enintään 140 merkkiä sisältäviä viestejä.
Webbplatsens språk: 
https://twitter.com

Visa mera
Tampereen yliopiston julkaisema selvitys tarjoaa apua wikin käyttöönoton suunnitteluun, wikisovelluksen valintaan ja wikin käyttöön.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/urn:isbn:978-951-44-8403-2

Visa mera
Oppaan tarkoituksena on selventää, mitä juridisia näkökohtia laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön liittyy koulussa. Siinä käsiteltäviä asioita ovat muun muassa mobiililaitteiden käytön rajoitukset, oman laitteen käyttäminen, valokuvan tai videon ottaminen ja julkaiseminen sekä koulun laitteen käyttäminen koulun ulkopuolella.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/tietokoneen-kannykan-ja-muiden-mobiililaitteiden-kaytto-...

Visa mera
Laura Satimuksen ja Pauliina Siniauerin vinkkejä ja hyviä käytäntöjä siihen, miten audiosisältöjä ideoidaan ja tehdään ja miten oman podcastin saa julkaistua.
Webbplatsens språk: 
https://julkaisut.haaga-helia.fi/tarinankerronnan-taika-opas-radiotyon-ja-podcastingin-maailmaan/

Visa mera
Opas on laadittu kunnille avuksi verkkopalveluiden suunnitteluun, mutta lienee hyödyksi myös muille tahoille, jotka kehittävät digitaalisia palveluita.
Webbplatsens språk: 
https://www.kuntaliitto.fi/julkaisut/saavutettavuusopas

Visa mera