87 träffar. Visar 1 - 30 träffar.
Sivulla on pöytäjääkiekkoseurojen yhteystietoja, alan linkkejä, tuloksia, kilpailutapahtumia ja rankinglistoja. Lisäksi sivuilta selviää säännöt. Animaatiot havainnollistavat pelikikkoja.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Visa mera
Keskustelupalsta, linkkejä englanninkielisiin sääntöihin, viikko- ja kuukausikisat, nettiliigat, nettiturnaus
Visa mera
PEGI-luokitusjärjestelmän avulla saa pelivalmistajasta riippumatonta, standardoitua tietoa videopelien sopivuudesta lasten käyttöön. Luokitukset ovat PEGI -järjestelmän määrittämiä. Suurimmat pelikonsolivalmistajat, kuten Sony, Microsoft ja Nintendo, sekä vuorovaikutteisten pelien julkaisu- ja kehitysyhtiöt eri puolilla Eurooppaa, käyttävät PEGI-luokitusta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Lautapeliharrastajien yhteisön sivuilta löytyy tietoa pelitapahtumista, kerhoista, kilpailuista, keskustelupalsta ja artikkeleja.
Visa mera
Pelitietoutta ja uusimmat pelivinkit Pc:lle, Nintendo64:lle, Playstationille, Dreamcastille, Game boylle, Macintoshille sekä Saturnille.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Puukausi-näyttely koostuu kolmesta osiosta. Puu kertoo puulajeista, puun ekologiasta ja puusta rakennusmateriaalina. Kohteet esittelee puukaupunkeja ja puurakennuksia esim. kartano, talonpoikaistalo, tyyppitalo, puukerrostalo, kirkko, pappila ja koulu. Puuha-aitta tarjoaa käytännön puutyöohjeita, erilaisia havainto- ja tutkimustehtäviä, pelejä ja leikkejä, jotka soveltuvat erityisesti lapsille.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Verkossa pelattavia pelejä, tehtäviä ja tarinoita eri-ikäisille ihmisille. Sivuilla on mahdollisuus valita erikseen lapsille ja nuorille tai aikuisille soveltuvat pelit. Pelit ja tehtävät on jaettu palapeleihin, kortti- ja lautapeleihin, tarkkuuspeleihin, sana- ja numerotehtäviin, sudokuihin, piirustustehtäviin, omiin juttuihin, selkotarinoihin, viittomatarinoihin, ensipeleihin sekä Planeetta X –peliympäristöön. Sivuilta voi myös lähettää kortin.
Visa mera
Retropelit on retropelaamiseen ja -peleihin keskittyvä suomalainen sivusto, joka sisältää artikkeleita menneiden vuosikymmenten peleistä .
Webbplatsens språk:
Visa mera
Pelitaito.fi -sivuilla on tietoa lasten ja nuorten pelaamisesta ja peliongelmasta. Digitaalisen pelaamisen lisäksi käsitellään rahapelaamista. Sivuilla on neuvoja lasten vanhemmille sekä tietoa Pelitaito-projektin ja koulujen yhteistyöstä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Pelikasvattajien verkoston jäsenten kirjoittama kirja tarjoaa tietoa siitä, mistä pelaamisessa ja siihen liittyvissä ilmiöissä on kyse. Kohderyhmänä ovat niin vanhemmat, koulut, kirjastot, nuorisotoimet kuin muutkin tahot, jotka kohtaavat lapsia, nuoria ja aikuisia, jotka pelaavat. Kirja on julkaistu myös englanniksi.
Visa mera
Konsolifinistä löytyvät pelikeskustelut, peliarvostelut ja artikkeleita peleistä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Menetelmäopas keskittyy yhteen pelikulttuurin ilmiöön, LAN-tapahtumiin. Oppaassa nuorisotyön ammattilaiset jakavat kokemuksiaan laneista ja niiden järjestämisestä. Tapahtumia tarkastellaan eri näkökulmista: nuorisotyön tavoitteet, nuorten osallistaminen, laneihin tarvittava tekniikka sekä monialainen yhteistyö.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Pelikasvattajien verkosto on julkaissut taulukon, jonka avulla voit arvioida ajankäyttöäsi ja pelaamistasi ja pelaamisen mahdollisia vaikutuksia sinuun ja läheisiisi.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Pelikasvatuksen tavoitteena on pelilukutaidon ja positiivisen pelikulttuurin edistäminen ja peleihin liittyvien haittojen vähentäminen. Sivustolta löytyy pelikasvatuksen tueksi tuotettuja materiaaleja ja tietoaa ajankohtaisista ilmiöistä ja tapahtumista.
Visa mera
RyhmäRenki-sivustolla on tulostettavia ja tietokoneella näytettäviä pelejä, visoja, kuva- ja kysymyssarjoja ryhmä- ja viriketoimintaan. Monia aineistoja on helppo soveltaa, jos ryhmässä on ihmisiä, joilla on muistisairaus tai afasia. Osa aineistoista soveltuu myös ikäpolvitoimintaan tai opetukseen.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Suomen kansainvalinen mölkkyliiton sivuilta löytyvät mölkyn säännöt, mölkkysanastoa, mölkkytapahtumia sekä liiton yhteystiedot ja toiminta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kotiin ja ammattikäyttöön sopiva kirja tarjoaa vinkkejä pelikasvatukseen. Pelikasvattajien verkoston tuottamassa kirjassa on tekijöiden henkilökohtaisia kokemuksia ja kannanottoja, perustietoa pelialan ilmiöistä, ideoita ammattikasvattajille sekä pelitutkimusta esitteleviä artikkeleita.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Visa mera
Visa mera
Matematiikkapelejä pelataan järjestyksessä: on selvittävä edellisestä, jotta pääsisi ratkaisemaan seuraavaa tehtävää. Omalla nimellä ei tarvitse kirjautua, riittää, kun kerrot, oletko tyttö vai poika ja valitset tason. Tehtävissä on englanninkieliset ohjeet.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Visa mera
Heikki Marjomaan blogi Pelin paikka käsittelee pelejä, pelaamista, pelikasvatusta ja pelian paikkaa kirjastomaailmassa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
International Game Developers Association on jäsenorganisaatio, joka palvelee pelejä kehittäviä henkilöitä. IGDA Finlandin sivuilta löytyy tietoa pelialasta, tapahtumia ja yhteistyöverkostoja.
Webbplatsens språk:
Visa mera