21 träffar. Visar 1 - 21 träffar.
Sivuilla esitellään Työturvallisuuskeskuksen toimintaa. Tietopaketit mm näyttöpäätetyöskentelystä, työsuojelutoiminnasta työpaikalla, työvarusteista ja työsuojelun taloudellista vaikutuksista. Työyhteisöviestin artikkelit vuodesta 1998.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Suomen Punainen Risti kertoo tarjoamistaan omaishoitajien lomituspalveluista sekä omaishoitajia tukevasta koulutuksesta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tie työelämään -blogeista löytyy ohjeita ja malleja osatyökykyisten työssä jaksamiseen ja työhön paluuseen. Tarjolla on keinovalikoimia työelämässä ja työelämää kohti tähtäävien avuksi sekä työntekijälle tai työhön palaavalle että työpaikoille ja työyhteisöille.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Työterveyslaitoksen v. 2011 julkaisema Ergonomia on laaja teos aiheesta. Siinä avataan ergonomian käsitettä ja historiaa, käydään läpi erilaisia töitä ja työpaikkoja, tutkitaan ihmisen mittasuhteita sekä kehon rakennetta ja työasentojen sekä raskaiden työolojen aiheuttamaa kuormitusta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Läheisen ihmisen mielenterveysongelmat merkitsevät lähes aina kriisiä myös sairastuneen omaisille ja lähipiirille. Tähän oppaaseen on koottu tietoa uupumuksen synnystä ja tukimateriaalia uupumuksen voittamiseksi.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Liikkuva aikuinen -sivusto on luotu avuksi liikkuvan työelämän suunnitteluun ja toteutukseen. Tarkoitus on muistuttaa arkiliikunnan tärkeydestä ja tuoda liikuntaneuvonta kaikkien ulottuville.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Taukojumppaohjelmia työskentelyn lomaan tai muuten vain kropan hoitoon.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Terveurheilija-Youtubekanavan videot ohjaavat monenlaiseen liikuntaan. Sieltä löytyy taukojumppia, venyttelyjä ja verryttelyjä, alkulämmittelyjä ja erikoistuneempia harjoitteita.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Ensi- ja turvakotien liiton tietopaketti ja chat vauvaperheen tueksi. Aiheina vauvan nukkuminen, hoito ja vatsavaivat. Sivuilla on tietoa myös vanhemman uupumisesta, vanhempien erosta, perheen taloudesta, stressistä, parisuhteesta sekä alkoholinkäytöstä vauvaperheessä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Työturvallisuuskeskuksen palvelu, jonka avulla voit arvioida omaa työtilannettasi ja työkuormitustasi. Arvioinnin voi tehdä itsenäisesti tai yhdessä työnantajan edustajan kanssa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuille on koottu materiaalia henkisen hyvinvoinnin tukemiseksi sekä muiden auttamiseksi kriisitilanteessa.
Visa mera
Työelämän mielenterveysohjelma tarjoaa neuvoja ja materaalia työpaikoille hyvinvointia vahvistaviin muutoksiin. Palvelussa on ohjeita mielenterveyden johtamiseen sekä strategian laadintaan, esimerkkejä ja mielenterveyden tuen työkalupakki.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tietopaketti opetusalan ammattilaisille ja parempaa unta kaipaaville nuorille. Sivuilla on konkreettisia työkaluja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseen. Sivuilla kerrotaan hyvinvoinnin rakentumisen eri osatekijöistä ja niiden vaikutuksesta oppimiseen sekä opinnoissa ja elämässä jaksamiseen.
Visa mera
Ohjauksella hyvinvointia (OHJY) -hankkeessa luotiin uusia malleja opiskelijahyvinvoinnin edistämiseen korkeakouluissa. Sivuilla on hankkeessa tuotettua materiaalia opiskelun ja hyvinvoinnin tueksi.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Ensi- ja turvakotien liiton chatissa saa apua. Sieltä osataan myös ohjata eteenpäin.
Visa mera
Visa mera
Omahoito-ohjelma pyrkii auttamaan selviytymään surusta ja käsittelemään menetyksen ja surun tunnetta eri keinoin.
Visa mera
Mielenterveyden keskusliiton kokoamia neuvoja surun tunteen ja läheisen menetyksen käsittelyyn.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Nettiturviksesta saavat keskusteluapua 12-29-vuotiaat nuoret ja heidän läheisensä. Aiheina voivat olla mitkä tahansa asiat, jotka mietityttävät, esim. mielenterveys, perhe- ja ihmissuhteet, jaksaminen tai itsenäistyminen. Palvelu toimii verkossa valtakunnallisesti.
Visa mera
Opas antaa ohjeet työkyvyn edistämiseen ja ylläpitämiseen työpaikalla. Opas on tarkoitettu erityisesti työpaikoille, joilla on vasta vähän kokemusta työntekijöiden työkyvyn tukemisesta.
Visa mera
Move! on perusopetuksen 5. ja 8. vuosiluokkien oppilaille tarkoitettu fyysisen toimintakyvyn valtakunnallinen mittaus- ja palautejärjestelmä. Sivulla kuvataan Move-järjestelmää, tarjotaan ohjeet ja välineet mittauksiin sekä kerrotaan mittausten tuloksista.
Visa mera