Fontainebleun linna oli Ranskan kuninkaiden residenssi keskiajalta Ludvig XIV aikaan asti. Vallankumouksen jälkeen valta palasi sinne Napoleon I:n mukana. Linnaa on rakennettu keskiajalta uudelle ajalla, aluetta ja linnan sisäsosia pääsee ihailemaan virtuaalisesti ja sen kokoelmista löytyy kuvakokoelmat patsaista sekä maalauksista. Taidekokoelmat keskittyvät renessanssin ajalta 1800-luvulle.
Webbplatsens språk: 
https://www.chateaudefontainebleau.fr/

Visa mera
Reitti esittelee eri puolilla Eurooppaa sijaitsevia vanhoja teatterirakennuksia. Sivuilla on linkki tietokantaan, jonka avulla voi perehtyä tarkemmin eurooppalaiseen teatteriarkkitehtuuriin.
Webbplatsens språk: 
https://www.erht.eu/page/en/home.php

Visa mera
Bavarikonissa voi käydä ihailemassa Bayernin kirjastoihin, museoihin ja arkistoihin säilöttyjä esineitä, tekstejä, käsikirjoituksia, taideteoksia, kolikkoja, karttoja ja paljon muuta.
Webbplatsens språk: 
https://www.bavarikon.de/?lang=en

Visa mera
Versailles'in kuninkaallisen linnan historia sekä virtuaalinäytelyitä historiasta muotiin, ruuasta tieteeseen. Virtuaalikierrokselle pääsee myös puutarhoihin sekä kuningattaren taloon ja ympäristöön. Myös museon 22 000 taideteosta kautta Ranskan historian ovat katseltavissa.
Webbplatsens språk: 
https://en.chateauversailles.fr/

Visa mera
Suomen Pankin taidekokoelmaa alettiin kerätä 1920- ja 1930-lukujen vaihteessa. Kokoelma sisältää maalauksia, grafiikkaa ja veistoksia. Täällä voi tutustua taideteoksiin ja niiden taustoihin sekä Ludwig Bohnstedtin suunnittelemaan Suomen Pankin päärakennukseen.
Webbplatsens språk: 
https://taide.art/yhteisot/wPc5NaQvLkWV82_N86j9nQ/Suomen%20Pankki

Visa mera
Täällä voi tutustua sisustusarkkitehti Carin Bryggmanin tuotantoon sekä arkkitehti Erik Bryggmanin suunnittelemiin rakennuksiin, joista suurin osa sijaitsee Turun seudulla. Tunnetuimpia kohteita ovat Ylösnousemuskappeli, Åbo Akademin Kirjatorni, asuinkerrostalo Atrium sekä Hotelli Hospits Betel.
Webbplatsens språk: 
http://www.bryggman.fi/suomi/erik-ja-carin-bryggman/

Visa mera
Näyttely kertoo arkkitehti Walter Gropiuksen perustaman taideoppilaitoksen historiasta, opetussuunnitelmista, pedagogiikasta, opiskelijoista sekä taiteilijoista. Näyttelyssä tutustuaan mm. värejä, muotoja ja materiaaleja koskeviin näkemyksiin ja periaatteisiin. Sivuilla on interaktiivisia harjoituksia, jotka havainnollistavat Bauhausin taide- ja muotoilupedagogiikkaa.
Webbplatsens språk: 
https://www.getty.edu/research/exhibitions_events/exhibitions/bauhaus/new_artist/

Visa mera
DigitaltMuseum on verkkopalvelu, joka tarjoaa pääsyn norjalaisten ja ruotsalaisten museoiden kokoelmiin. Aineistoihin voi tutustua esimerkiksi aikajanan, näyttelyiden, kokoelmanostojen ja artikkeleiden avulla.
Webbplatsens språk: 
https://digitaltmuseum.se/

Visa mera
Esineitä ja taidetta mm. Tokion kansallismuseon, Kioton kansallismuseon ja Naran kansallismuseon kokoelmista. Nähtävillä on maalauksia, kalligrafiaa, veistoksia, tekstiilejä, lakkatöitä jne.
Webbplatsens språk: 
https://emuseum.nich.go.jp/top?langId=en

Visa mera
Perseus käsittää laajan tietokannan historiatutkimukseen liittyvää materiaalia. Laajimmin on edustettuna klassillisen materiaalin osasto, joka sisältää antiikin kirjallisuutta kokotekstimuodossa, historiaa, arkeologiaa ja klassillisen kreikan sekä latinan kielten tutkimusta ja papyrustietokannan. Renessanssiosastoon on koottu materiaalia, joka käsittelee Englannin renessanssia. Lisäksi projektin sivuilla on osastot Lontoon historiaa ja Amerikan Keski-Lännen ja Kalifornian historiaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.perseus.tufts.edu

Visa mera