Dagvård

Fler länkar från menyn Ämnen
Webbplats för det finlandssvenska eftisprojektet. Allmän info om samt kartläggning av befintlig eftisverksamhet. Info om utbildningsmöjligheter. Kontaktuppgifter till Svenskfinlands många eftisar, ordnade efter ort. Länkar till andra webbresurser som berör barnvård och fostran.
Webbplatsens språk: 
http://www.eftis.fi

Visa mera
Yksityisten Päivähoitajien yhdistyksen kotipaikka on Helsinki, toimialueena koko Suomi. Sivulla mm. tietoa päivähoitajille, hoitomaksusuositukset ja hoitopaikkavälityksen yhteyshenkilöiden tiedot.
Webbplatsens språk: 
http://www.kolumbus.fi/yksityiset.paivahoitajat

Visa mera
Toimintaterapeuttien sivulla on 4-vuotiaan lapsen normaalikehityksen kuvausta ja tietoa kehityksen havainnointiin soveltuvasta työvälineestä, HAHMO 4-lomakkeesta. Työväline soveltuu erityisesti päiväkotien käyttöön. Lomake ja muut HAHMO 4 -tuotteet ovat maksullisia ja tilattavissa.
Webbplatsens språk: 
http://www.kolumbus.fi/hahmo/hahmo4.html

Visa mera
Täällä selviää, millaista vanhassa Ebeneserin lastentarhassa oli. Sivuilla esitellään lastentarhan toimintaa 1900-luvun alusta 1980-luvulle asti. Lastentarhan lapset sahaavat puita, hoitavat kukkia, askartelevat tuulihyrrän, rakentavat majan jne.
Webbplatsens språk: 
http://www.lastentarhamuseo.fi/vrs2/

Visa mera
Säätiön tarkoituksena on tukea koteja ja lasten kasvuedellytyksiä sekä varhaiskasvatuksen tutkimusta. Näin ollen säätiö ylläpitää Lapsuuden Instituuttia, Lastentarhamuseota, lastentarhatyön arkistoa ja kirjastoa.
Webbplatsens språk: 
http://www.ebeneser.fi

Visa mera
Ebeneser-säätiön Lastentarhamuseon valokuvakokoelmia Flickr-palvelussa.
Webbplatsens språk: 
https://www.flickr.com/photos/ebeneser

Visa mera
Reggio Emilia -pedagogiikasta ja sen soveltamisesta Suomessa kertovat sivut. Sivuilla on artikkeleita, kirjallisuusluettelo, -arvosteluja, keskustelupalsta ja linkkejä ulkomaisille aihetta käsitteleville sivuille.
Webbplatsens språk: 
https://reggioemiliafinland.wordpress.com/

Visa mera