148 träffar. Visar 1 - 30 träffar.
Kauhajoen museo organisoi 1990-luvun lopulla vanhojen valokuvien keräyksen Kauhajoella. Hankkeen tuloksena saatiin vajaan 4000 valokuvan tietopankki digitaaliseen muotoon. Valokuvia on sekä arkielämästä että juhlatilaisuuksista, esim. kruunuhäistä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
NASAn kuvatietokanta, jossa on lähes 900 erinomaisen laadukasta aurinkokuntaamme kuvaavaa valokuvaa. Hakutietokantaan lisätään kuvia päivittäin.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Signe Branderin kuvasarjat esittelevät Helsingin yleisnäkymää Senaatintorin ja Töölön alueilta 1900-luvun alussa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Hanna ja Janne Aallon lintusivuilla on valokuvagalleria, päiväkirja kuvausreissuista ja lintupiirroksia.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Päivittäin vaihtuva tähtitieteeseen liittyvä kuva ja lyhyt asiantuntijan selitys. Selitys sisältää yleensä linkkejä tarkempaan materiaaliin. Arkisto ulottuu vuoteen 1995 asti.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Sotakuvaaja Tim Pagen erinomaisiin otoksiin perustuva katsaus traumaattisen Vietnamin sodan vaiheisiin. Sivuston on laatinut ruotsalainen Peter Leuhusen.
Visa mera
Sivulla on kuvia ja englanninkielisiä esseitä lintujen kuvaamisesta. Kuvagalleriassa on lintuja Suomesta, Intiasta ja Kreikasta.
Visa mera
Esityksessä on kuvia maailman katolta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Saksin maakuntakirjaston - Valtion ja yliopistonkirjaston ylläpitämän fototeekin sivustolla on satojatuhansia kuvadokumentteja Saksojen teollisuuden ja tekniikan historiasta, arkkitehtuurin, kuvataiteen ja musiikin historiasta sekä maantieteestä. Kuvia voi selata ja hakea eri tavoin, ja niitä voi myös ostaa. Sivuston kieli on saksa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kansainvälistä mainetta niittäneen ammattikuvaajan eläinkuvia. Lintuja, gorilloja, sarvikuonoja, norsuja, gepardeja, kirahveja...Kutakin lajia pienen kokoelman verran.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Helsinki-aiheisen valokuva-arkiston verkkonäyttely, jossa on 8300 kuvaa. Kuvat ovat vuosilta 1969-1987 ja erityisesti kaupungin pohjoisilta, koillisilta ja itäisiltä alueilta. Kuvia voidaan hakea nimen sekä kaupungiosan mukaan.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Lintukuva.fi on suunniteltu lintukuvia tarvitsevien, esim. toimittajien ja suunnittelijoiden apuvälineeksi. Kuvia voi selata vapaasti. Jokaiseen kuvaan liittyy tiedot kuvauspaikasta ja -ajasta sekä käytetystä tekniikasta. Kuvasivuja tuottavat luontokuvaajat Markus Varesvuo, Tomi Muukkonen, Jari Peltomäki ja Arto Juvonen.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Valokuvia Kongressin kirjaston William P. Gottlieb -jazz-artistikokoelmasta. Haku artistin nimen, aiheen tai tapahtuman pitopaikan mukaan.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Pali on kuvannut lintuja, perhosia, sudenkorentoja ja nisäkkäitä sekä Suomen retkillään että matkoillaan muihin maihin.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Näyttäviä kuvia myrskypilvistä ja tornadoista sekä linkkejä muille myrskybongareiden sivuille.
Visa mera
Perustietoja, artikkeleita, tutkielmia, esseitä, uutisia, tilastoja, historiaa, tarinoita, paljon kuvia sudesta ja muista koiraeläimistä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Gary Bellin ja muiden ansioituneiden kuvaajien kuvakirjasto sisältää erityisesti kuvia merielämästä sekä Australian erämaista ja maanosan harvinaisista eläinlajeista. Ilman rekisteröitymistä näet pienoiskuvat, rekisteröitymällä pääset katsomaan isoja kuvia ja tilaamaan.
Visa mera
Halikkolainen valokuvauksen harrastaja on liikkunut kameroineen eteläisen naapurimaamme kaupungeissa, Pärnussa, Haapsalussa, Kuressaaressa ja Viljandi.
Visa mera
NASA:n ajankohtaisia ja historiallisia valokuvia, kuvia avaruudesta, avaruusaluksista, astronauteista.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Arjenhistoria.fi on usean eri museon yhteinen portaali, joka sisältää esine- ja valokuvakokoelmia liittyen työelämään, teollisuuteen, tekniikkaan, tieteeseen, korkeakouluopetuksen historiaan, työväenliikkeen ja sosiaalihistorian aihepiireihin. Muistilistan avulla voi tilata kuvia käyttöönsä. Niistä veloitetaan maksu. Portaalin kautta pääsee tutustumaan myös museoiden kirjastokokoelmiin
Visa mera
Verkkonäyttely vie katsojansa läpi muuttuvan helsinkiläisen katumaiseman. Kaupungin katujen sähkökaappeihin kiinnitetyt valokuvat muodostavat kuusi polkua, joita voi seurata Katajanokalla, Runeberginkadulla, Helsinginkadulla, Länsi-Pasilassa, Malmilla ja Herttoniemessä.
Visa mera
SA-kuva-arkisto sisältää noin 170 000 Suomen talvi-, jatko- ja Lapin sodan ajan valokuvaa. Kokoelmassa on kuvia maa-, meri- ja ilmavoimista sekä kotirintamalta.
Visa mera
Rintamamiestalon isossa puutarhassa harrastetaan vanhojen maatiaiskasvien kasvatusta. Sivuilla on nyt lähes 3000 kukkakuvaa katselualbumeina.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Helsingin kaupunginmuseon kokoelmiin voi tutustua Finna-palvelun kautta. Selailtavana on jatkuvasti karttuva valikoima esineitä, valokuvia, taideteoksia sekä rakennusten tietoja. Palvelusta löytyy esimerkiksi Signe Branderin valokuvia sadan vuoden takaisesta Helsingistä. Helsingin kaupunginmuseon kuvia voi ladata ja käyttää vapaasti, mutta kuvaaja ja lähde on ilmoitettava.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Daguerreotypia on varhainen valokuvausmenetelmä, joka sai nimensä Louis-Jacques-Mandé Daguerren mukaan. Daguerreobase-hanke kerää, säilyttää ja jakaa tietoa eurooppalaisista daguerrotyypeistä. Mukana on myös Suomen valokuvataiteen museo.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Täällä voi selata SLS:n kokoelmissa säilytettäviä Edith Södergranin valokuvia. Suurin osa kuvista on runoilijan kotikylästä Raivolasta sekä Sveitsin vuosilta 1911-1914.
Visa mera
Suomen valokuvataiteen museo on julkaissut Flickrissä I.K. Inhan Helsinki-aiheisia valokuvia vuodelta 1908. Inha kuvasi kaupungin keskustaa, rantoja ja puistoja opaskirjaa varten, joka julkaistiin vuonna 1910. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä, mutta kuvaajan nimi ja kuvien lähde on mainittava.
Visa mera
Sivustolla julkaistaan Kansallisgallerian kokoelmista Hugo Simbergin ottamien valokuvien negatiiveja, Simbergin lähettämiä kirjeitä, luonnoksia sekä aineistojen luettelointitietoja.
Visa mera
Museoviraston Kuvakokoelmat on julkaissut kuvia koululaisten ja opettajien käyttöön. Kokoelma sisältää noin 700 kuvaa 1900-luvun Suomesta. Kuvat on jaoteltu teemoittain: teknologia, liikkuminen, vallankäyttö, asuminen, koululaiset, muoti ja muotoilu, taide ja taitelijat, monikulttuurisuus sekä ruoka. Kuvien käyttöehdoista kerrotaan sivuilla.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tietopaketissa kerrotaan, miten valokuvia on muokattu ennen digiaikaa ja miten niitä muokataan nyt. Vinkkejä muokatun kuvan tunnistamiseen.
Webbplatsens språk:
Visa mera