Virtual Collection of Asian Masterpieces esittelee aasialaisten ja eurooppalaisten museoiden aasialaisia esineitä ja kokoelmia. Hakuja voi tehdä museon, esineen tai teoksen, alueen ja aikakauden mukaan.
Webbplatsens språk: 
http://masterpieces.asemus.museum

Visa mera
Designmuseon kokoelmiin perustuvassa verkkonäyttelyssä voi tutustua Arabian tehtaan historiaan, tuotteisiin ja valmistus- ja koristelutekniikoihin. Tietoa esineistä voi hakea leiman, koristelun ja suunnittelijan mukaan.
Webbplatsens språk: 
http://arabia.kokoelma.fi

Visa mera
Keramiikan ja käsiteollisuuden esittelyjä ja arviointeja.
Webbplatsens språk: 
https://www.ceramicreview.com

Visa mera
Suomen Taitoverkko on Käsi- ja taideteollisuusliiton ylläpitämä verkkosivu, jolta löytyy tietoa suomalaisista käsityöyrittäjistä, käsityö- ja taideteollisuustuotteista, näitä tuotteita tarjoavista myymälöistä ja Suomen käsi- ja taideteollisuusyhdistyksistä.
Webbplatsens språk: 
http://www.suomentaitoverkko.fi

Visa mera
Pentik Oy:n kotisivuilla kerrotaan Pentik-tarina eli Anu Pentikin sekä hänen yrityksensä historiaa. Sivuilla on myös tuotteidein esittely.
Webbplatsens språk: 
https://www.pentik.fi

Visa mera
Perseus käsittää laajan tietokannan historiatutkimukseen liittyvää materiaalia. Laajimmin on edustettuna klassillisen materiaalin osasto, joka sisältää antiikin kirjallisuutta kokotekstimuodossa, historiaa, arkeologiaa ja klassillisen kreikan sekä latinan kielten tutkimusta ja papyrustietokannan. Renessanssiosastoon on koottu materiaalia, joka käsittelee Englannin renessanssia. Lisäksi projektin sivuilla on osastot Lontoon historiaa ja Amerikan Keski-Lännen ja Kalifornian historiaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.perseus.tufts.edu

Visa mera
Sivusto esittelee Victoria ja Albert -museon kokoelmiin kuuluu mm. keramiikkaa, kuvanveistoa, huonekaluja, koruja, metallitöitä, tekstiilejä sekä pukuja yhdistyneestä kuningaskunnasta sekä Aasiasta.
Webbplatsens språk: 
https://www.vam.ac.uk/

Visa mera
Uusi Aika -verkkonäyttely tarkastelee sotien jälkeistä ja 1950-luvun muotoilua. Esillä ovat ajankohdan keskeiset muotoilijat sekä useita vähemmän tunnettuja muotoilijoita, valmistajia ja tuotteita, yhteensä 1300 kohdetta. Näyttely perustuu Designmuseon esine-, kuva- ja arkistokokoelmiin.
Webbplatsens språk: 
http://uusiaika.kokoelma.fi/index.aspx

Visa mera
Signaturer.se sisältää keramiikka- ja posliinitehtaiden leimoja ja taiteilijoiden allekirjoituksia sekä nimilyhenteitä avattuina. Hakemistossa on leimoja erityisesti Ruotsista, mutta myös muualta Euroopasta. Arabian posliinitehdas ja Kupittaan savi ovat mukana kokoelmassa.
Webbplatsens språk: 
https://www.signaturer.se/

Visa mera
Opinnäytetyö savilintujen teosta prässäystekniikalla. Työssä käsitellään myös taiteellista prosessia.
Webbplatsens språk: 
https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/121247/Siina%20Levonoja.pdf?sequence=1

Visa mera
Lasite ja lasittaminen tutkii eri lasitteita, lasitteen käyttöä ja lasittamistekniikoita sekä polttotekniikoita.
Webbplatsens språk: 
http://www.airihortling.fi/Lasite_ja_lasittaminen.pdf

Visa mera
Napolin arkeologisen museon kokoelmista löytyy Napolin seudulta ja Pompejista kaivettuja esineitä, seinämaalauksia, veistoksia sekä reliefejä. Esineistä otettujen kuvien yhteydessä on kuvaus esineestä, sen löytöpaikasta, sen merkityksestä sekä ajoitus.
Webbplatsens språk: 
https://mannapoli.it/en/collezionien/

Visa mera
IIttalan legendaarisia malleja ja uudempiakin. Esineitä kuvataan, samoin niiden syntyhistoriaa ja muotoilijan historiaa.
https://www.iittala.com/

Visa mera
Ruotsalaista keramiikkaa ja lasitaidetta, asioita ja niiden historiaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.rorstrand.se/

Visa mera
Taidehistorian merkkiteosten panoraama monesta näkökulmasta katsottuna. Sivusto on julkaistu pelkästään ranskaksi, mutta sieltä löytyy runsaasti kuvia taideteoksista eri aikakausilta Euroopan eri maista tutkittaviksi ja ihailtaviksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.panoramadelart.com/

Visa mera
Verkkonäyttely esittelee pääosin Lohjan Museon kokoelmiin kuuluvaa Arabian tuotantoa 1800-luvun lopulta 1970-luvulle. Sivuilla on tietoa myös taiteilijoista, joiden suunnittelemia malleja tai koristeita on esillä näyttelyssä.
Webbplatsens språk: 
https://www.lohja.fi/vapaa-aika-liikunta/lohjan-museo/nayttelyt/verkkonayttely-arabiaa-astioiden-aat...

Visa mera
Esineitä ja taidetta mm. Tokion kansallismuseon, Kioton kansallismuseon ja Naran kansallismuseon kokoelmista. Nähtävillä on maalauksia, kalligrafiaa, veistoksia, tekstiilejä, lakkatöitä jne.
Webbplatsens språk: 
https://emuseum.nich.go.jp/top?langId=en

Visa mera
Ateenan kansallinen arkeologinen museo esittelee kokoelmaansa tekstein, kuvin, digitaalisin näyttelyin sekä virtuaalisella museokierroksella.
Webbplatsens språk: 
https://www.namuseum.gr/en/

Visa mera