Målarkonst. Teckningskonst
Fler länkar från menyn Ämnen
21 träffar. Visar 1 - 21 träffar.
Sivuilla esitellään maailman taiteen historiaa aikajanan avulla ja aiheittain. Hakemistosta löytyvät taiteilijat nimen mukaan.
Webbplatsens språk:
Visa mera
1200-1700-luvun eurooppalaista taidetta, painopiste keskiajan ja renessanssin taiteella. 5000 digitoitua kuvaa, useista merkittävistä taiteilijoista elämäkertatietoja. Yli 2750 kuvaa Unkarin taiteen historiasta, maalauksista ja veistoksista.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Uffizi-gallerian sivuilla voi ihailla museon taideteoksia, lukea sen historiasta ja toiminnasta, aukioloajoista ja vierailusta museossa.
Visa mera
Laajalta ja monipuoliselta sivustolta löytyy tietoa vesivärimaalauksen välineistä, väriopista sekä hyvä katsaus vesivärimaalauksen historiaan alkaen kasvitieteellisistä kuvituksista ja päättyen tämän päivän taiteilijoihin.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Iso-Britannian museoiden ja gallerioiden kokoelmissa olevia taidemaalauksia.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Täällä voi tutustua museon tekijänoikeusvapaiden taideteosten digitaaliseen kuvakokoelmaan. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä, mutta kuvien lähde ja käyttötarkoitus tulee mainita.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Artbleen on koottu taidehistorian merkkihahmoja. Heistä annetaan henkilöhistoriatiedot, kuvausta taiteesta sekä valokuvia teoksista.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Guggenheimin museon taiteilijahakemisto.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Ranskalaisten taidemuseon maalauksia, veistoksia sekä esineistöä valokuvina.
Visa mera
Kolmen taidemuseon yhteisessä sivustossa on kerrottu taiteiljoista Marc Chagall, Pablo Picassa ja Fernand Leger ja heidän taiteestaan. Taideteoksista on kuvia.
Visa mera
Versailles'in kuninkaallisen linnan historia sekä virtuaalinäytelyitä historiasta muotiin, ruuasta tieteeseen. Virtuaalikierrokselle pääsee myös puutarhoihin sekä kuningattaren taloon ja ympäristöön. Myös museon 22 000 taideteosta kautta Ranskan historian ovat katseltavissa.
Visa mera
Fontainebleun linna oli Ranskan kuninkaiden residenssi keskiajalta Ludvig XIV aikaan asti. Vallankumouksen jälkeen valta palasi sinne Napoleon I:n mukana. Linnaa on rakennettu keskiajalta uudelle ajalla, aluetta ja linnan sisäsosia pääsee ihailemaan virtuaalisesti ja sen kokoelmista löytyy kuvakokoelmat patsaista sekä maalauksista. Taidekokoelmat keskittyvät renessanssin ajalta 1800-luvulle.
Visa mera
Naistaiteilijoiden kuvausta, heidän taiteensa dokumentaatiota, valokuvia taideteoksista, artikkeleita sekä näyttelyitä.
Visa mera
Italian kulttuuri-insituutioiden yhteinen luettelo avaa käynnin kulttuuriaarteille, valokuville, piirrostaiteeseen, käsikirjoituksiin, maalaustaiteeseen sekä tietoihin näyttelyistä ynnä muista kulttuuritapahtumista maassa.
Visa mera
Italian museot sekä museoiden esinetiä ja näyttelyjä verkossa.
Visa mera
Noin 200 teoksen valikoima Serlachiuksen taidekokoelmasta, jossa on Suomen taiteen kultakauden merkkiteoksia sekä eurooppalaista taidetta 1400–1800-luvuilta.
Visa mera
Laajasta aakkosellisesta listasta maailman kuvataiteilijoita löytyy tietoa taiteilijasta ja heidän teoksistaan.
Visa mera
Espanjan kansalliskirjaston sivulta löytyy Espanjan kulttuurin ja historian lähdematieraalia, muun muassa käsikirjoituksia, äänitteitä, nuotteja sekä piirros-, kaiverrustaidetta, valokuvia ja julisteita.
Visa mera
Louvren museon taideteoksia ja historiallisia esineitä esitellään virtuaalikierroksilla.
Visa mera
Pablo Picasson taidetta vaalivan museon sivuilta löytyy kuvia Picasson teoksista sekä tietoa Picasson elämästä ja taiteen kehityksestä.
Visa mera
Famous Paintings Exhibition-sivut sisältävät laajan aakkosellisen taiteilijahakemiston (Artist Index), jossa on kuvataiteilijoista elämäkerrallisia tietoja sekä kuvia tärkeimmistä maalauksista. Sivut sisältävät tietoa myös maalaustaiteen tyylisuunnista (Glossary), sekä pääsyn taiteilijatietoihin aikausien kautta (Themes Index).
Webbplatsens språk:
Visa mera