NASA kuvien joukossa on valtava määrä kuvamateriaalia universumista, maapallosta, astronauteista, aurinkokunnasta, lentotekniikasta sekä avaruuslentojen historiasta.
Webbplatsens språk: 
https://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/index.html

Visa mera
1960-luvulta lähtien astronautit ovat ottaneet valokuvia maapallostamme. Tietokantaan on digitoitu yli 700 000 näkymää maasta. Kuvia voi hakea klikattavan kartan avulla.
Webbplatsens språk: 
https://eol.jsc.nasa.gov/

Visa mera
Oppimateriaalin avulla voi tutustua aurinkokunnan välisiin mittasuhteisiin ja siihen, miten Auringon, Maan ja Kuun liikkeet vaikuttavat ihmisen kokemaan aikaan. Materiaali on tarkoitettu oppilaille, jotka puhuvat suomea toisena kielenään.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/tilastot-ja-julkaisut/julkaisut/aika-ja-avaruus-paikkani-aurinkokunnassa

Visa mera
Geologia.fi avaa geologian kenttää monipuolisesti ja laajasti. Sivustolla kerrotaan maasta, maan rakenteesta, nimenomaan Suomen geologiasta, maaperästä, kallioperästä, luonnovaroista, mineraaleista, kivistä sekä jalokivistä. Geologisten teemojen alta löytyvät Suomen mammutit ja fossiileja. Korukivistä on kokonaisuus sekä oppimateriaaleja aiheista on monenlaisia. Sivuilla on myös Geologinen sanasto.
Webbplatsens språk: 
https://www.geologia.fi

Visa mera
Satelliittikuvia ja ajankohtaista tietoa maapallon tutkimuksesta, pääpaino ilmaston ja ympäristönmuutoksissa. Artikkeleita aiheista: ilmakehä, meret, maaperä, eliöt, lämpö ja energia, kaukokartoitus...
Webbplatsens språk: 
https://earthobservatory.nasa.gov

Visa mera
Euroopan Geotieteiden Unionin julkaiseman open access -aikakausjulkaisun artikkeleissa käsitellään maapallon ilmastokausia, ilmastonmuutoksia ja muutosten vaikutuksia. Artikkelit ovat kaikkien luettavissa.
Webbplatsens språk: 
https://www.climate-of-the-past.net/

Visa mera
Ohjelmasarjassa ympäristö- ja ilmastotoimittaja Pasi Toiviainen avaa maapallon ilmastohistorian vaiheita.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-50822623

Visa mera
NASA:n julkinen satojen avaruuskuvien arkisto, jossa sukkulasta ja satelliiteista otettuja kuvia eripuolilta maapalloa.
Webbplatsens språk: 
https://visibleearth.nasa.gov/

Visa mera
Sveitsiläisen Fourmilabin sivuilla pääsee katsomaan satelliittikuvia maasta ja kaupungeista eri vuorokaudenaikoina. Satelliitin voi valita, jolloin kuvakulma muuttuu. Myös kuvan pituus- ja leveyskoordinaatit voi määritellä itse, eli voi katsella vaikkapa omaa kotikaupunkia avaruudesta käsin.
Webbplatsens språk: 
https://www.fourmilab.ch/earthview/vplanet.html

Visa mera
Aakkosellinen seismologian sanasto sisältää sanastoa maanjäristyksistä, seismisyydestä, maapallon rakenteesta sekä laitteista, joita käytetään tutkimuksessa ja seurannassa.
Webbplatsens språk: 
https://www.helsinki.fi/fi/seismologian-instituutti/maanjaristykset/seismologian-sanasto

Visa mera