CEEOL sisältää Keski- ja Itä-Eurooppaa koskevia tai siellä julkaistuja e-kirjoja ja e-lehtiä humanististen tieteiden ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Palvelussa on sekä maksullisia aineistoja että kaikille avoimia open acces -julkaisuja. Aineiston käyttö edellyttää rekisteröitymistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.ceeol.com/

Visa mera
ScienceDirect sisältää maksullisen aineiston ohella myös vapaasti käytettäviä open access -artikkeleita eri tieteenaloilta.
Webbplatsens språk: 
https://www.sciencedirect.com/

Visa mera
Täällä voi tutustua The New York Public Libraryn digitaalisiin kokoelmiin. Tarjolla on kirjoja, videoita, karttoja, käsikirjoituksia, kuvituksia, valokuvia jne.
Webbplatsens språk: 
https://digitalcollections.nypl.org/

Visa mera
Europeana.eu -palveluun on koottu eurooppalaisten museoiden, gallerioiden, arkistojen, kirjastojen ja audiovisuaalisten kokoelmien aineistoja digitaalisessa muodossa. Europeana tarjoaa hyödynnettäväksi miljoonien eurooppalaisten kulttuurikohteiden tiedot. Mukana on maalauksia, valokuvia, esineitä, kirjoja, sanomalehtiä, päiväkirjoja, asiakirjoja, elokuvia ja äänitteitä. Portaalista voi hakea myös suomalaista kulttuuriperintöaineistoa, muun muassa äänitteitä, museoesineitä, taidekuvia, vanhoja sanomalehtiä, kirjeitä, luonnontieteellistä aineistoa ja videoita eri kulttuurilaitoksista.
Webbplatsens språk: 
https://www.europeana.eu/fi

Visa mera
Cogitatio Press julkasee avoimesti verkossa neljää tieteellistä lehteä: Media and Communication, Politics and Governance, Social Inclusion ja Urban Planning. Suomesta palvelussa ovat mukana Helsingin, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopisto.
Webbplatsens språk: 
https://www.cogitatiopress.com/

Visa mera