Ruslania on Ruslania Books kirjakaupan verkossa toimiva myymälä. Ruslania Books on erikoistunut venäjänkieliseen ja venäjäksi käännettyyn kirjallisuuteen.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruslania.com

Visa mera
Jussi Hyvärinen tarkastelee väitöskirjassaan musiikin merkitystä sekä sanan ja musiikin keskinäistä suhdetta Osip Mandelštamin lyriikassa.
Webbplatsens språk: 
http://www.poesia.fi/sana-palaa-musiikkiin/

Visa mera
Miten Neuvostoliittoa on muisteltu eri aikoina ja millaisena se on näyttäytynyt erilaisissa kulttuurin tuotteissa, kirjallisuudessa, museonäyttelyissä, taiteessa ja mediassa? Kirja käsittelee Neuvostoliittoon ja neuvostoyhteiskuntaan liittyviä muistoja, käsityksiä ja mielikuvia. Teoksen kirjoittajat ovat historian, kirjallisuuden, venäjän kielen ja kulttuurin sekä taiteen tutkijoita.
Webbplatsens språk: 
https://oa.finlit.fi/site/books/e/10.21435/skst.1480/

Visa mera
Venäläisen käännöskirjallisuuden bibliografia vuoteen 1929 sisältää venäläisen kaunokirjallisuuden suomen- ja ruotsinkieliset käännökset sekä suomalaisen ja suomenruotsalaisen kirjallisuuden venäjänkieliset käännökset julkaisupaikasta riippumatta. Osa aineistosta on käytettävissä digitaalisesti. Bibliografian lisäksi kokoelma sisältää aihepiiriin liittyvää uutisointia digitaalisina leikkeinä.
Webbplatsens språk: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/collections?id=1001

Visa mera