Sivuilla tietoa matkustamiseen liittyvistä turva- ja terveysriskeistä, matkalle valmistautumisesta sekä eri maiden ja Suomen edustustojen antamaa maakohtaista tietoa mainitunlaisista riskeistä, samoin matkailijalle tarjolla olevista konsulipalveluista. Linkkejä viranomais- ja muihin matkustamiseen liittyviin tahoihin sekä nettimatkaopas Lonely Planetiin.
Webbplatsens språk: 
https://um.fi/matkustaminen

Visa mera
Matkailijan terveysopas kertoo matkailijan tartunta- ja terveysvaaroista, malariasta ja sen välttämisestä sekä rokotuksista ja antaa tietoa matkalle valmistautumisesta. Opas sisältää luettelon eri maissa tarvittavista rokotuksista.
Webbplatsens språk: 
https://www.terveyskirjasto.fi/sisalto/matkailijan-terveysopas

Visa mera
Sivusto on tarkoitettu kaikille, jotka joutuvat työssään tekemisiin säteilyn kanssa. Sivuilla on monipuolista tietoa säteilyn käyttöön liittyvistä vaatimuksista, valvonnasta, säteilytoimintaa koskevista säännöistä, suojelukoulutuksesta ja säteilymittauksesta.
Webbplatsens språk: 
https://stuk.fi/sateilyn-kayttajalle

Visa mera
WHO jakaa yleistä tietoa toimenpiteistä, joilla matkailija voi pienentää terveysriskejä ennen matkalle lähtöä ja matkan aikana. - Tarkemmin käsiteltäviä vaaratekijöitä ovat lentäminen, ympäristötekijät, onnettomuudet ja väkivalta, infektiotaudit, rokotuksella ehkäistävät taudit, malaria ja verensiirto. Myös maa- ja tautikohtaista tietoa sekä tautien levinneisyyskarttoja.
Webbplatsens språk: 
https://www.who.int/health-topics/travel-and-health#tab=tab_1

Visa mera
Sosiaali- ja terveysministeriö on julkaissut kansalliset suositukset istumisen vähentämiseen. Suositukset on tarkoitettu eri-ikäisille ihmisille, päiväkodeille, oppilaitoksille, työyhteisöille, sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksille ja kuntien eri toimialoille.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-00-3726-0

Visa mera
Euroopan kemikaaliviraston sivusto tarjoaa tietoa kemikaaleista 23 kielellä. Sivuilla on tietoa kemikaalien terveys- ja ympäristövaikutuksista ja työturvallisuudesta sekä neuvoja kuluttajille.
Webbplatsens språk: 
https://chemicalsinourlife.echa.europa.eu/fi/home

Visa mera
Kirjassa on tietoa sisäilman terveysvaikutuksista, epäpuhtauksille altistumisesta sekä oireilevien ja sairaiden hoidosta ja tuesta Suomessa. Julkaisussa esitellään kansallinen ohjelma, jonka tavoitteena on vähentää sisäilmasta johtuvia terveyshaittoja.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-343-158-4

Visa mera
Tietoa tupakoinnista Suomessa, sen haitoista, tutkimuksia ja tilastoja tupakasta.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/fi/web/alkoholi-tupakka-ja-riippuvuudet/tupakka

Visa mera
Kohtuullisesti.fi:ssä ohjataan kohtuulliseen alkoholinkäyttöön ja terveysriskien välttämiseen. Tietoa on alkoholinkäytöstä eri tilanteissa, kohtuullisen käytön rajoista sekä alkoholin haitoista. Opastusta on myös läheisille.
Webbplatsens språk: 
https://www.kohtuullisesti.fi/

Visa mera
Terveyskirjaston sivuilla on julkaistu tarkistettu ja ajantasaistettu versio Jouko Tuomiston teoksesta, joka vastaa lukuisiin ympäristöä ja terveyttä koskeviin kysymyksiin.
Webbplatsens språk: 
https://www.terveyskirjasto.fi/sisalto/arsenikista-oljyyn-100-kysymysta-ymparistosta-ja-terveydesta

Visa mera
Työterveyslaitos on järjestänyt aakkoselliseen hakemistoon työterveysohjeita ja -välineitä eri teemoista.
Webbplatsens språk: 
https://www.ttl.fi/teemat

Visa mera
Julkaisussa tarkastellaan yhteistä terveyttä uhkaavia tekijöitä ja niihin johtaneita kehityskulkuja. Siinä esitellään jo olemassa olevia ratkaisuja ja tulevaisuuden toimia eli sitä, mihin jatkossa kannattaisi kiinnittää huomiota uhkien hillitsemiseksi. Julkaisu on tarkoitettu kaikille yhteisen terveyden teemoista kiinnostuneille. Julkaisu sopii erityisesti lukiolaisille ja toimii yleistajuisena ja syventävänä oppimateriaalina.
Webbplatsens språk: 
https://www.sitra.fi/julkaisut/me-ja-maapallo/

Visa mera