Sivuilla on tietoa hygieniaosaamisesta, siihen liittyvästä osaamistestistä ja lainsäädännöstä sekä opiskelumateriaaleja.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/

Visa mera
Ruokaperäiset sairaudet aakkosissa, niiden aihettajat, oireet, seuraukset, hoito ja ehkäisy.
Webbplatsens språk: 
https://www.cdc.gov/foodcore/

Visa mera
Oppimateriaali tarjoaa tietoa elintarvikehygieniasta, mikrobiologiasta, ruokamyrkytyksistä ja elintarvikelainsäädännöstä. Aineisto on suunniteltu erityisesti peruskoulu- ja lukio-opetukseen ja sen pohjalta oppilas voi suorittaa Eviran hygieniaosaamistodistuksen eli hygieniapassin. Oppimateriaalista on myös tulostettava versio.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet

Visa mera
Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat ravintoloiden, kahviloiden ym. elintarviketurvallisuutta. Sivustolla voi etsiä tiettyä yritystä koskevia tietoja ja tutustua Oiva-raportteihin.
Webbplatsens språk: 
https://www.oivahymy.fi/

Visa mera
Tulli kertoo elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden turvallisuutta valvovan tullilaboratorion toiminnasta, valvottavat elintarvikkeet ja kulutustavarat luetellaan. Viitteet asiaankuuluvaan lainsäädäntöön.
Webbplatsens språk: 
https://tulli.fi/yritysasiakkaat/tuonti/elintarvike-ja-kulutustavaravalvonta

Visa mera
Ruokaviraston tehtäviin kuuluvat ihmisten, eläinten ja kasvien terveyden edistäminen, maaseudun elinvoimaisuuden tukeminen sekä erilaisten tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpitäminen. Sivustolta löytyvät viraston palvelut viljelijöille, yrityksille, yhteisöille ja henkilöasiakkaille.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokavirasto.fi/

Visa mera