Tyttöjen talon verkkosivustossa on tietoa talon toiminnasta, tyttöjen ja naisten elämän muutoksista sekä tuesta niitä kohdatessa.
Webbplatsens språk: 
https://tyttojentalo.fi/

Visa mera
Kehitysvammaliiton kotisivulta löytyy tietoa liitosta, kehitysvammaisuudesta, liiton järjestämästä koulutuksesta, tutkimustyöstä ja julkaisuista sekä liiton kansainvälisestä toiminnasta. Sivuilta löytyy myös tietoa Kehitysvammaliiton kirjastosta ja mahdollisuus tehdä haku kirjaston kokoelmista. Tiedot on esitetty myös selkokielellä.
Webbplatsens språk: 
https://www.kehitysvammaliitto.fi

Visa mera
Oppaassa kerrotaan, kuinka tulee menetellä, jos joutuu rikoksen uhriksi. Opas sisältää tietoa mm. tukipalveluista, vahingonkorvauksista ja lähetysmiskiellosta.
Webbplatsens språk: 
https://oikeus.fi/fi/index/asiatjapalvelut/rikoksenuhrille/josjoudutrikoksenuhriksi.html

Visa mera
Jyväskylän seudun nuorille suunnattu sivusto sisältää tapahtumakalenterin, kysymyspalstan sekä tietoa mm. harrastuksista, asumisesta, opiskelusta ja nuorten mahdollisuuksista vaikuttaa asioihin.
Webbplatsens språk: 
https://nuorten.jyvaskyla.fi/

Visa mera
Mannerheimin Lastensuojeluliiton kotisivulla voi tutustua liiton kotimaiseen ja kansainväliseen toimintaan, organisaatioon ja historiaan. Sivulta löytyvät myös liiton palvelut esim. lastenhoitoapu sekä lasten ja nuorten puhelin.
Webbplatsens språk: 
https://www.mll.fi/

Visa mera
Rikosuhripäivystyksen sivuilla tarjotaan apua rikoksen uhriksi joutuneille. Sieltä löytyvät auttavan puhelimen ja juristineuvonnan puhelinnumerot, chat, päivystysajat sekä rikosuhripäivystyksen toimistot Suomessa yhteystietoineen. Lisäksi sivuilla on toiminnan tavoitteet.
Webbplatsens språk: 
https://www.riku.fi

Visa mera
Tukinetissä voi osallistua keskusteluryhmiin, hakea tietoa auttamispalveluista tai keskustella yksityisesti kriisikeskuksen koulutettujen vapaaehtoisten tukihenkilöiden tai ammattihenkilöiden kanssa. Palveluhaku on ryhmitelty mm. iän ja asian mukaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.tukinet.net/

Visa mera
Mielenterveyskuntoutujien etujärjestön sivulla on uutisia, ajankohtaista tietoa mielenterveyteen liittyvistä kysymyksistä sekä tiedotteita erilaisista tapahtumista. Tarjolla on myös monenlaista toimintaa.
Webbplatsens språk: 
https://mielenterveyshelmi.fi/

Visa mera
Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten ja nuorten puhelin ja netti tarjoaa keskustelukumppanin lapselle tai nuorelle. Puhelimeen voi ottaa yhteyttä missä asiassa tahansa. Sivustossa on lisäksi opastettu kasvavan pojan ymmärtämisessä ja laadittu nuori-aikuinen-nuori -sanakirja, jonka avulla voi nähdä, että myös aggressioksi tai häiriköinniksi koettu käytös merkitsee kontaktin ottoa aikuiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Visa mera
Suomen Punainen Risti kertoo tarjoamistaan omaishoitajien lomituspalveluista sekä omaishoitajia tukevasta koulutuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.punainenristi.fi/hae-apua-ja-tukea/omaishoito-ja-jaksaminen/

Visa mera
Opiskelijoiden oma mielen hyvinvointia edistävä yhteisö Nyyti ry, esittelee henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sekä lähinnä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille suunnattuja palvelujaan. Niitä ovat mm. erilaiset henkistä tukea tarjoavat ryhmät, tukikeskus ja sähköpostipäivystys Virtuaaliolkapää, jossa vapaaehtoiset opiskelijapäivystäjät vastaavat luottamuksellisesti kysymyksiin. Yhdistyksen taustalla on pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöjä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Suomen mielenterveysseura.
Webbplatsens språk: 
https://www.nyyti.fi

Visa mera
Esteettömän mielenterveys- ja päihdetyön tietopankki, josta löytyy ohjeita arkeen sekä selkokielellä että viittomakielellä sekä ohjeita esteettömän mielenterveys- ja päihdetyön työn tueksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.emppa.fi/

Visa mera
Kehitysvammaisten Tukiliitto ry on kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä valtakunnallinen edunvalvontajärjestö. Liiton sivuilta löytyy perustietoa kehitysvammoista ja oireyhtymistä, ajankohtaista palsta, kurssi- ja tapahtumakalenteri ja liiton julkaisut.
Webbplatsens språk: 
https://www.tukiliitto.fi/

Visa mera
Sivut tarjoavat neuvontaa ja tukea vankeusrangaistuksen saajalle. Ohjeita ja tietoa löytyy tuomiota odottavalle, vankeusajasta ja vankilasta vapautuville. Ohjausta löytyy myös perheen, parisuhteen ja lasten kokemien ongelmien käsittelyyn. Kokonaisuuteen on koottu tukipalvelut.
Webbplatsens språk: 
https://www.krits.fi/rikostaustaisille/

Visa mera
Ensi- ja turvakotien liiton sivuilla on tietoa yhdistyksen toiminnasta ja toimintamuodoista sekä jäsenyhdistysten yhteystiedot turva- ja ensikoteineen. Erilaisiin perheongelmiin on kerrottu liiton tarjoamia ratkaisuvaihtoehtoja.
Webbplatsens språk: 
https://ensijaturvakotienliitto.fi/

Visa mera
Sivuilla esitellään järjestön historiaa, toimintaa ja ajankohtaisia tapahtumia. Täältä löytyy Avoimen Naisten Korkeakoulun ohjelma, tiedot, kuinka liiton huvilaa, Villa Salinia, voi vuokrata ja linkki Tukinainen -kriisipalveluun seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle.
Webbplatsens språk: 
https://naisunioni.fi/

Visa mera
Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka jäsenet ovat pääasiassa erilaisista uskonnollisista (ääri)liikkeistä eronneita henkilöitä tai niissä mukana olevien omaisia ja ystäviä. Tavoitteena on tukea niitä, jotka ovat kokeneet tulleensa väärin kohdelluiksi tai harhaanjohdetuiksi jossakin uskonnollisessa yhteisössä. Tietoa uskonnollisten liikkeiden varjopuolista.
Webbplatsens språk: 
https://www.uskontojenuhrientuki.fi

Visa mera
Järjestö tarjoaa tukea väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajanaisille ja lapsille. Sivuilla on tietoa palveluista ja ajankohtaisista asioista sekä esitteitä ja oppaita.
https://monikanaiset.fi/

Visa mera
Sivulla on tietoa nuoria tukevista toimintamuodoista (Walkers-kahvilat, Friends-ohjelma) sekä lahjoitusten antamisesta.
Webbplatsens språk: 
https://asemanlapset.fi

Visa mera
MLL:n vanhempainpuhelin ja chat antavat tukea vanhemmuuden kiemuroissa.
Webbplatsens språk: 
https://www.mll.fi/vanhemmille/toiminta-lapsiperheille/vanhempainpuhelin/

Visa mera
Väkivallan katkaisu -ohjelman toimintamuodot, asiaa väkivallasta ja sen seurauksista, miesten kertomuksia, kirjallisuusluettelo ja linkkejä.
Webbplatsens språk: 
https://www.lyomatonlinja.fi

Visa mera
HIV-tartunnan saaneiden edunvalvonta- ja potilasjärjestö kertoo toiminnastaan, tapahtumista sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa.
Webbplatsens språk: 
https://www.positiiviset.fi

Visa mera
Raiskauskriisikeskus Tukinainen on valtakunnallinen kriisipalvelun seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle. Tukinaisen sivuilla ohjeita seksuaalisen väkivallan kohteiksi joutúneille, tiedot juristipäivystyksestä ja kriisipuhelimesta.
Webbplatsens språk: 
https://tukinainen.fi/

Visa mera
Sivuilla on tietoa pojille ja nuorille miehille suunnatusta maksuttomasta puhelinpalvelusta, joka tarjoaa apua erilaisissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.
Webbplatsens språk: 
https://www.vaestoliitto.fi/poikien-puhelin/

Visa mera
Palvelu yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille. Palveluun voi kirjoittaa luottamuksellisesti. Kirjeisiin vastaavat koulutetut vapaaehtoiset aikuiset kahden viikon kuluessa.
Webbplatsens språk: 
https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/

Visa mera
Mielenterveyden keskusliitto auttaa mielenterveysongelmia kokeneita ja ajaa heidän asiaansa yhteiskunnassa. Liiton sivulta löytyy tietoa mielenterveyspalveluista, ohjeita, mistä apua kannattaa lähteä hakemaan ja auttava puhelin sekä chat.
Webbplatsens språk: 
https://www.mtkl.fi

Visa mera
Miessakit ry. Tarjoaa miehelle mahdollisuuden perheväkivallan kierteen katkaisuun.
Webbplatsens språk: 
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/lyomaton-linja/

Visa mera
Apuaeroon.fi kokoaa vaikeassa parisuhteessa eläviä, eroavia ja eronneita löytämään palveluita, joista voi hakea tukea.
Webbplatsens språk: 
https://apuaeroon.fi/

Visa mera
Nuortenlinkistä löytyy tietoa päihteistä, riippuvuuksista ja mielenterveydestä. Sivuilla on testejä, joilla voi arvioida omaa tilannettaan. Nettineuvonnasta voi kysyä apua nimettömästi.
Webbplatsens språk: 
https://nuortenlinkki.fi/

Visa mera
Verkkopalvelu naisille, jotka ovat huolissaan omasta aggressiivisuudestaan tai väkivaltaisuudestaan. Palvelu tarjoaa apua chatin, ohjattujen vertaisryhmien ja videokeskustelujen muodossa. Tietopankista löytyy tukea, tietoa ja tarinoita naisen väkivallasta.
Webbplatsens språk: 
https://naisenvakivalta.fi/

Visa mera

Sidor