Verkkonäyttely kertoo eri puolilla Suomea asuvien ihmisten elämästä yhtenä talvisena keskiviikkopäivänä.
Webbplatsens språk: 
http://tako.nba.fi/suomalainentalvipaiva/

Visa mindre
Sivuilla on tietoa järjestön toiminnasta ja toiminnan tarkoituksesta, sen järjestämistä kursseista ja tapahtumista. Marttakoulusta löytyy opastusta ruoanlaittoon, puutarhanhoitoon, ravitsemukseen, kodinhoitoon, käsitöihin sekä kasvatukseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.martat.fi/

Visa mindre
Lasten ja nuorten vanhemmille tukea arjen ongelmiin tarjoava palvelu. Sivusto sisältää tietoa ja tukea ikäkausittain. Vanhempainnetissä toimivat myös kirjepalvelu ja vanhempainpuhelin. Sivulla on tietoa myös tilapäisestä lastenhoitoapuvälityksestä.
Webbplatsens språk: 
https://www.mll.fi/vanhemmille/

Visa mindre
Mannerheimin Lastensuojeluliiton kotisivulla voi tutustua liiton kotimaiseen ja kansainväliseen toimintaan, organisaatioon ja historiaan. Sivulta löytyvät myös liiton palvelut esim. lastenhoitoapu sekä lasten ja nuorten puhelin.
Webbplatsens språk: 
https://www.mll.fi/

Visa mindre
Tietopaketti suomalaisesta juhlaperinteestä suurina juhlina jouluna, juhannuksena ja pääsiäisenä, muinaisena kekrinä ja halloweenina sekä vappuna ja itsenäisyyspäivänä.
Webbplatsens språk: 
https://juhlakalenteri.finlit.fi/

Visa mindre
Kodin turvaopas keskittyy arkielämän onnettomuuksien ja varsinkin koti- ja vapaa-ajan tapaturmien ennaltaehkäisyyn. Opas sisältää tietoa tapaturmien ehkäisystä, paloturvallisuudesta, rikosten torjumisesta, liikenneturvallisuudesta, tartuntataudeista, luonnossa liikkumisesta, ympäristön uhista, väestönsuojelusta sekä ensiavusta.
Webbplatsens språk: 
https://www.kodinturvaopas.fi/

Visa mindre
Elias Lönnrotin ensimmäisen kerran vuonna 1839 ilmestynyt lääkärikirja esittelee tavallisimpia tauteja ja niiden hoitoa ja antaa terveen elämän ohjeita.
Webbplatsens språk: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/teos/binding/1907427?page=1

Visa mindre
Sivuilta löytyy kotiseututyön tavoitteita ja historiaa sekä Suomen Kotiseutuliiton tehtävät. Luettelo Suomen Kotiseutuliiton jäsenyhteisöistä sekä kotiseutyhdistyksen mallisäännöt ja -työjärjestys. Lomakkeella voi jättää hakemuksen jäseneksi liittymisestä. Tietoa valtakunnallisista kotiseutupäivistä, Euroopan rakennusperintöpäivistä sekä seurojentalojen korjaustoiminnasta. Lisäksi linkkejä kylien, kaupunginosien ja projektien kotisivuille.
Webbplatsens språk: 
https://kotiseutuliitto.fi/

Visa mindre
Markalla merkkareita kertoo lapsuudesta 1970-luvulla. Mukana on tietoa, tarinoita, tehtäviä ja valokuvia. Tarinoiden taustalla on verkkokysely, jossa vastaajat kertoivat lapsuudestaan 1970-luvulla. Keski-Uudenmaan museoiden yhteistyönä syntynyt opetuspaketti on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen ja alaluokkien käyttöön.
Webbplatsens språk: 
https://www.markallamerkkareita.fi/

Visa mindre
Espoolaisen Hyvä arki -osuuskunnan sivulla on tietoa osuuskunnan toiminnassa ja tarjolla olevista palveluista, tiedotuksia, yhteystiedot ja toimintaperiaatteet.
Webbplatsens språk: 
https://www.hyva-arki.fi

Visa mindre
Suomi syö ja juo -hanke kerää arjesta kertovia ruoka-aiheisia kuvia museokokoelmiin. Lähetettyjä kuvia voi selailla kuvagalleriassa. Sivustolla esitellään myös museoiden vuonna 2013 toteuttamia ruokaan ja juomaan liittyviä dokumentointeja.
Webbplatsens språk: 
https://suomisyojajuo.fi/

Visa mindre
Kirjassa käsitellään Suomeen suuntautuvaa muuttoliikeettä erityisesti arjen turvallisuuden näkökulmasta. Kirjassa tarkasetellaan sitä, miten arjen turvallisuus rakentuu eri toimijoiden välillä henkilökohtaisella ja yhteiskunnallisella tasolla.
Webbplatsens språk: 
https://oa.finlit.fi/site/books/e/10.21435/tl.269/

Visa mindre
Ohjelmasarjassa tutustutaan suomalaiseen elämään keskiajalla. Jaksoissa asiantuntijat kertovat elämästä Turun linnassa, Porvoon kaupungissa, espoolaisessa kylässä ja porvariskodissa.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/audio/1-3529062

Visa mindre
Sarjassa seurataan rantasalmelaisen Kiiskisen suvun ja satakuntalaisen Teukun suvun tarinoita läpi 1500-1600-luvun myrskyisten vuosien. Sarja perustuu historioitsija Perttu Immosen kirjoittamaan kirjaan Suomen rahvaan historia.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-4392345

Visa mindre