Tampereen kaupunginkirjaston tietotoreilla pidetään säännöllisesti tunnin mittaisia digivinkkauksia ajankohtaisista tietoteknisistä aiheista. Digivinkkausten tueksi on koostettu muutaman sivun mittaisia, itsenäisiä materiaaleja. Näitä materiaaleja saa käyttää Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0. Kansainvälinen -lisenssillä.
Webbplatsens språk: 
https://sites.google.com/view/nettivinkkaus/etusivu

Visa mera
Radio-ohjelmassa luetaan Hannele Huovin runoja. Kun on oikein pimeää, Kun on oikein pieni, Pörtsikkä ja muita, yhteensä 20 runoa.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-3393537

Visa mera
Riiminkylväjässä luetaan runoja lapsille ja muille älyköille.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-50482509

Visa mera
Uuden testamentin vuoden 2020 käännös on luettavissa Raamattu.fi-sivustolla. Piplia-sovelluksella sitä voi sekä lukea että kuunnella. Lukijana on näyttelijä Krista Kosonen.
Webbplatsens språk: 
https://raamattu.fi/ut2020

Visa mera
Opas nuorten ja digitaalisten pelien parissa toimiville aikuisille. Opas sisältää eri toimijoiden käyttämiä, hyväksi todettuja työkaluja ja menetelmiä yhdenvertaisemman pelitoiminnan toteuttamiseen. Teemoina ovat pelikasvatus, tunnekasvatus, pelitoiminnan taustarakenteet, turvallisempi tila sekä viestintä. Opas on julkaistu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, myös äänikirjana.
Webbplatsens språk: 
https://julkaisut.hel.fi/fi/julkaisut/aloittelijan-opas-yhdenvertaisempaan-pelitoimintaan

Visa mera
Kirjassa käsitellään nykylukion kirjallisuudenopetuksen lähtökohtia ja käytänteitä, tiedostavan lukemisen mahdollisuuksia ja kokemuksellista lukemista. Artikkelien kirjoittajat esittelevät ajankohtaisia näkökulmia kirjallisuudentutkimukseen. Keskeinen argumentti on se, että lukion kirjallisuudenopetus on keskittynyt liikaa tekstianalyyttiseen lähilukemiseen, kun taas kokemuksellisuus ja reflektiivisyys voivat motivoida nuoria lukijoita uudella tavalla.
Webbplatsens språk: 
https://doi.org/10.21435/tl.288

Visa mera