26 träffar. Visar 1 - 26 träffar.
Maaseutukeskusten liitto tarjoaa sivuillaan tietoa maaseutuyrittäjille tarkoitetuista neuvonta- ja asiantuntijapalveluistaan, jotka kattavat mm. kotieläin- ja kasvintuotannon, luomutuotannon, ympäristön ja maiseman, kalatalouden jne. Asiantuntijoita, koulutusmahdollisuuksia ja projekteja voi hakea tietokannoista. Julkaisuja ja atk-ohjelmia saa verkkokaupan välityksellä. Alueellisten maaseutukeskusten yhteystiedot löytyvät linkkivalikon avulla.
Webbplatsens språk: 
http://www.proagria.fi

Visa mera
Euroopan kuluttajakeskus edistää kuluttajansuojan toteutumista Euroopassa. Sivustoon on koottu tietoa oikeuksista, lainsäädännöstä ja apua tarjoavista kuluttajakeskuksista. Ohjeita annetaan ostopäätöksen tekemiseen, ostamiseen, takuuasioista, matkustamiseen, lomaosakkeen tai asunnon ostamiseen Espanjasta liittyvistä asioista. Sivustoon on koottu EKK-verkoston julkaisuja.
Webbplatsens språk: 
http://www.ecc.fi

Visa mera
Verkkokaupan asiantuntijalehti.
Webbplatsens språk: 
http://www.ecommercetimes.com

Visa mera
Tietokirjakauppa julkaisee uutuudet, suosituimmat, löytönurkan ja tulossa olevat kirjat sivuillaan.
Webbplatsens språk: 
http://www.docendo.fi

Visa mera
Brittiläisen kirjakaupan tietokannassa on yli miljoona nimekettä, jotka on jaettu aiheen tai genren mukaan. Sivuilla on paljon tietoa myös itse yrityksestä.
http://www.waterstones.co.uk

Visa mera
PayPal on maksujärjestelmä, jonka avulla voi liikutella rahaa antamatta luottokortin numeroa verkkokauppiaalle. Englanninkielisillä sivuilla on tietoa järjestelmästä ja ohjeet tilin luomiseksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.paypal.com

Visa mera
Kreegah Bundolo on sarjakuviin erikoistunut verkkokirjakauppa, jossa on myynnissä myös kauno- ja tietokirjallisuutta, DVD-levyjä ja äänitteitä.
Webbplatsens språk: 
http://www.kreegah.net

Visa mera
Verkossa toimivan Nettikirjakaupan sivuilla voi tutkiskella valikoimia ja tilata kirjallisuutta.
Webbplatsens språk: 
http://www.nettikirja.com

Visa mera
Art House -ryhmään kuuluvien kirjakustantamoiden verkkokaupassa on laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta Art Houselta, mm. sarjakuva-albumeita ja fantasiaa Jalavalta sekä yritys- ja ammattikirjallisuutta ja oppaita Tietosanomat Oy:ltä. Kirjoista on tiiviit esittelyt.
http://www.tietosanoma.fi

Visa mera
WSOY:n kotisivu esittelee kirjoja, oppimateriaaleja, multimedioita ja kirjailijoita. Sivulta löytyy myös yritystietoa ja verkkokauppa.
Webbplatsens språk: 
http://www.wsoy.fi

Visa mera
Antikvaarinen verkkokauppa, jonka valikoimissa on kirjojen lisäksi lehtiä, sarjakuvia, levyjä, elokuvia, cd-romeja, pelejä ja keräilyesineitä.
Webbplatsens språk: 
http://www.antikvariaatti.net

Visa mera
Verkkokaupasta voit imuroida omalle koneelleesi haluamasi standardin, kunhan olet maksanut sen verkkomaksulla tai luottokortilla. Tilata voi myös paperikopion standardista tai CD ROM -levykkeen. Valikoimassa ovat kaikki SFS:n julkaisemat SFS-standardit. Niiden lisäksi voi tilata SFS-käsikirjoja tai ulkomaisia julkaisuja, jotka toimitetaan postitse.
http://sales.sfs.fi

Visa mera
Nettikirjakauppa.com on Ryttylässä sijaitsevan Kustannus oy Uuden tien uusi kristillinen verkkopalvelu. Tarjontaan kuuluvat kirjat, lehdet ja musiikki. Haku kirjan nimen, tekijän tai aihepiirin mukaan. Sisältää tilauksen ja ostoskorin. Sisältö: Tarjoukset, kirjallisuus, musiikki, lehtijulkaisut, adressit ja muu aineisto. Taustayhteisö: Suomen evankelis-luterilainen Kansanlähetys Ryttylässä.
Webbplatsens språk: 
http://www.nettikirjakauppa.com

Visa mera
Julkaisee New Age -kirjallisuutta. Sivulla on teosten esittelyt ja verkkokauppa.
http://www.taivaankaari.fi

Visa mera
Make Bra on käsityöharrastesivusto ja verkkokauppa alusvaateompelusta kiinnostuneille harrastajille. Verkkokaupasta voi tilata kaavoja ja ompelutarvikkeita alusvaateompeluun. Sivuilla on myös yksityiskohtaiset ompeluohjeet. sivut ovat suomeksi ja englanniksi.
http://www.makebra.com/fi

Visa mera
Osuuskumma on vuonna 2012 perustettu osuuskuntamuotoinen kustantamo, joka julkaisee scifiä, fantasiaa ja kauhua sekä muuta spekulatiivista fiktiota. Osuuskumma tuo esiin sitä kirjallisuutta, joka ei tartu suurempien kustantamojen haaveihin, ja jatkaa kotimaisten novelliantologioiden julkaisuperinnettä.
Webbplatsens språk: 
http://osuuskumma.fi/

Visa mera
Käytännön vinkkejä verkko-ostamiseen ja neuvoja, miten vastuullisen kaupan ja luotettavan tuotteen voi tunnistaa.
Webbplatsens språk: 
http://tietolisaaturvaa.fi/

Visa mera
Tullin ohjevideo tulli-ilmoitusten tekoon verkkolomakkeiden kautta.
Webbplatsens språk: 
https://www.youtube.com/watch?v=2jWBTTFaQeQ

Visa mera
Varo huijareita verkossa -kampanja tarjoaa kuluttajille tietoa huijauksista ja vinkkejä huijaukselta välttymiseen sekä opastaa ottamaan yhteyttä viranomaisiin huijauksen tapahtuessa.
Webbplatsens språk: 
http://www.kuluttajaliitto.fi/kampanjat/huijausinfo/

Visa mera
Sivut tarjoavat tietoa internetin ja sähköpostin välityksellä tapahtuvasta huijauksesta, kuten tietojen kalastelusta sekä verkkokauppa- ja sijoitushuijauksista. Sivuilla on huijausesimerkkejä ja ohjeita kuinka niiden kohdalla tulee toimia.
Webbplatsens språk: 
https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/huijaukset/

Visa mera
Netistä ostamisen opas yksityishenkilöille tarjoaa tietoa mm. tavaroiden tilaamiseen liittyvistä rajoituksista, tulliselvityksestä sekä kannettavista tulleista ja arvonlisäverosta.
Webbplatsens språk: 
http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/index.jsp

Visa mera
Sähköisen kaupan valitustiet. Linkit eri maiden kuluttajavirastojen sivuille.
Webbplatsens språk: 
http://www.econsumer.gov

Visa mera
Sivuston kautta voi tehdä valituksen verkossa ostetusta tavarasta tai palvelusta ja hakea riita-asialle tuomioistuimen ulkopuolista ratkaisua. Sivustoa voi käyttää valituksen tekemiseen, jos tavara tai palvelu on ostettu EU:hun sijoittautuneelta elinkeinonharjoittajalta.
Webbplatsens språk: 
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=FI

Visa mera
Digitreenien peruskurssilla voi opetella arkea helpottavia digitaitoja omaan tahtiin. Kurssissa on viisi aihepiiriä: perusteet, valokuvat, tiedonhaku ja tietoturva, puhelimen asetukset ja viestit sekä verkkoasiointi.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/11/14/digitreenien-peruskurssi-taitoja-uteliaille

Visa mera
Tietopaketti verkko-ostoksia tekeville. Sivuilla neuvotaan, miten valita netistä turvallisempia tuotteita ja mihin erityisesti on syytä kiinnittää huomiota ostotilanteessa.
Webbplatsens språk: 
https://tukes.fi/omallavastuulla

Visa mera