Iklo:n sivuilta löytyy tietoa aikuisopiskelusta, iltakoulutoiminnasta ja liiton julkaisut. Sivuilla on luettelo iltakouluista, niihin pyrkimisestä sekä niiden opetusohjelmista.
Webbplatsens språk: 
https://peda.net/yhdistykset/aikuislukioliitto

Visa mera
Yleistietoa lukiosta, uutisia ja artikkeleita, linkkejä verkko-oppimateriaaleihin.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/lukiokoulutus

Visa mera
Mediakasvatusseuran materiaalipaketti opetuksen tueksi. Mukana on kolme dokumenttielokuvaa, joissa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin: mitä ovat misinformaatio, disinformaatio ja valeuutiset, miten ne vaikuttavat meihin ja mitä vaaroja ne aiheuttavat demokraattisille yhteiskunnille.
Webbplatsens språk: 
https://mediakasvatus.fi/materiaali/project-caverna/

Visa mera
Oppimateriaaleja erityisesti yläkoulun yhteiskuntaopin opetukseen. Tarjolla on ohjeita ja harjoitustehtäviä mm. seuraavista aiheista: asuminen, oman talouden hallinta, julkishallinnon palvelut ja sähköinen asiointi sekä sosiaaliturva ja hyvinvointivaltio. Tehtävät ovat sovellettavissa myös toisen asteen opiskelijoille.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomi.fi/ohjeet-ja-tuki/oppimateriaalit-suomi-fista

Visa mera
Katalogissa esitellään yli 100 kirjaa aihealueittain. Mukana on myös tehtäviä, joita voi käyttää apuna tietokirjallisuutta käsiteltäessä.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomentietokirjailijat.fi/media/julkaisut/tietokirjoja-kouluun-2022_verkkoon.pdf

Visa mera
Mediakasvatuksen teemaviikko tarjoaa mediataitojen kanssa työskenteleville inspiraatiota oman työn kehittämiseen. Sivuilta löytyy oppimateriaaleja, mediataitoviikon tapahtumakalenteri sekä vinkkivihot eri ikäryhmille.
Webbplatsens språk: 
https://www.mediataitoviikko.fi/

Visa mera
Tutkija tavattavissa -palvelu tuo tiedettä ja tutkimusta kouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin. Maksuttoman palvelun kautta opettaja voi hakea tunnilleen tutkijaa opetuksen tueksi ja käsiteltäviä teemoja syventämään. Tutkijavierailut toteutetaan videopuhelujen välityksellä.
Webbplatsens språk: 
https://nuortentiedeakatemia.fi/tutkija-tavattavissa/

Visa mera
Jyväskylän ammattikorkeakoulun Pelaan ja opin -sivusto sisältää vinkkejä peleistä ja sovelluksista, jotka sopivat opetukseen varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.
Webbplatsens språk: 
https://oppimateriaalit.jamk.fi/fi/pelaanjaopin/pelaan-ja-opin/

Visa mera
Ympäristökoulu Polku tarjoaa opetusmateriaaleja kestävän kehityksen teemoista sekä koulu- ja päiväkotivierailuja pääkaupunkiseudulla. Sivuilla on tietoa kasvatusalan ammattilaisille järjestettävistä maksullisista täydennyskoulutuksista.
Webbplatsens språk: 
https://polkuedu.fi/

Visa mera
Millaista lukiossa opiskelu on, mihin se valmistaa, miten lukioon haetaan ja muuta käytännön tietoa lukiosta.
Webbplatsens språk: 
https://opintopolku.fi/konfo/fi/sivu/lukiokoulutus

Visa mera
Tietokirjoja kouluun! auttaa löytämään ajankohtaisia ja kiinnostavia tietokirjoja. Katalogin kirjat sopivat erityisesti yläkouluun ja toiselle asteelle. Vihkosessa esitellään yli sata kirjaa, jotka on ryhmitelty eri aihealueiden mukaan, kuten historia, matkailu, ympäristö, terveys, urheilu ja yhteiskunta. Katalogin alussa on tehtäviä, joita voi käyttää apuna tietokirjallisuutta käsiteltäessä.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomentietokirjailijat.fi/media/julkaisut/tietokirjoja-kouluun-2024-verkkosivuille.pdf

Visa mera
Selainpohjainen oppimispeli, jossa pelaaja pelaa kansanedustajalla. Peli on suunnattu erityisesti yläkouluikäisten yhteiskuntaopin opiskeluun, mutta se sopii myös toisen asteen opiskelijoille.
Webbplatsens språk: 
https://eduskuntapeli.eduskunta.fi/

Visa mera
Pukstaavin sivuilla esitellään kirjallisuuden lajityypit lukusuosituksineen. Oppimateriaali soveltuu yläkouluun ja toiselle asteelle.
Webbplatsens språk: 
https://www.pukstaavi.fi/digisisalto/kirjallisuuden-lajityypit/

Visa mera