Lista hämähäkkieläimistä (hämähäkit, lukit, punkit, skorpionit) tieteellisine nimineen. Osalla listalla olevista hämähäkkieläimistä on mainittu myös englannin- ja / tai suomenkielinen nimi.
Webbplatsens språk: 
http://www.funet.fi/pub/sci/bio/life/arachnida/index.html

Visa mera
Tietokantaan on kerätty musiikinteorian tekstejä kokotekstimuodossa varhaisimmalta keskiajalta renessanssiin asti (300-luvulta 1600-luvulle).
Webbplatsens språk: 
http://www.chmtl.indiana.edu/tml/

Visa mera
Kokoelma latinankielisiä rukouksia, joista useat on sävelletty myös virsiksi tai kuuluisiksi hengellisiksi lauluiksi, mm. Ave Maria, Ave maris stella, Ave mater dolorosa, Ave verum corpus, Dies irae, Panis angelicus, Te deum.
Webbplatsens språk: 
https://www.preces-latinae.org

Visa mera
Bibliotheca Augustana on kattava kokoelma eurooppalaisia (latinan-, kreikan-, saksan-, englannin-, ranskan-, espanjan- ja italiankielisiä) tekstejä kokotekstiversioina varhaisimmista löydetyistä kirjoituksista nykyaikaan. Pääpaino materiaalissa on kuitenkin vanhoissa, historiallisissa kirjoituksissa ja kirjailijoissa.
Webbplatsens språk: 
http://www.fh-augsburg.de/~harsch/augusta.html

Visa mera
Dante Alighierin tuotanto digitaalisena, keskustelualue ja Gustav Doren kuvitus.
Webbplatsens språk: 
https://digitaldante.columbia.edu/

Visa mera
Tuomas Akvinolaisen filosofiaa ja ajattelua esittelevät verkkosivut. Sivuilta löytyvät Tuomaksen tekstit latinaksi ja käännöksinä sekä linkkejä muille Tuomasta käsitteleville verkkosivuille.
Webbplatsens språk: 
https://aquinasonline.com/

Visa mera
Paavi Johannes Paavali II:n (1978-) toimeksiannosta laadittu arvovaltainen roomalaiskatolisen opin ja moraalin yleisesitys. Alustava ranskalainen laitos ilm. v. 1992, lopullinen latinankielinen v. 1997. Osoitteessa luettavissa erikielisiä käännöksiä.
Webbplatsens språk: 
https://www.vatican.va/archive/ccc/index.htm

Visa mera
Useita Raamatun käännösversioita. Varustettu hakuominaisuuksin.
https://www.biblegateway.com/

Visa mera
Sivuilta pääsy Raamatun alkukielisiin teksteihin: heprean- ja araminkielisiin (vokaalisoimattomiin) sekä kreikkalaisiin. Haku jakeittain: sanasto ja kieliopillisia selityksiä. Lisäksi vertailumateriaaleina erilaisia englanninkielisiä käännöksiä, selityksiä ja hartaudellisia aineistoja..
https://www.blueletterbible.org

Visa mera
Vatikaanin kirkon sivustosta löytyvät tuoreimmat paavit ja heidän tekonsa.
Webbplatsens språk: 
https://www.vatican.va/holy_father/index.htm

Visa mera
Vatikaanin internet-palvelussa on tietoa paaveista ja heidän toiminnastaan, dokumentteja, virtuaalikierros apostoliseen palatsiin, tietoa Vatikaanin museoista, kirkkovuosi, tiedotteita ja yhteystietoja.
https://www.vatican.va/content/vatican/en.html

Visa mera
Palvelu tarjoaa valikoiman raamatunkäännöksiä vertailtavaksi. Sivulla voi valita 1-3 raamatunkäännöstä luettavaksi rinnakkain.
https://raamattu.uskonkirjat.net

Visa mera
Maailman lintulajien suomenkieliset nimet. Haku tieteellisen, suomenkielisen tai englanninkielisen nimen mukaan. Sukupuuttoon kuolleet lintulajit.
Webbplatsens språk: 
https://www.birdlife.fi/lintutieto/maailman-lintulajien-suomenkieliset-nimet/

Visa mera
Kalanimien sanakirjassa on kalan suomenkielinen nimi, tieteellinen nimi sekä käännökset ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja ranskaksi.
https://ahven.net/kalasta-tietoa/kalanimien-sanakirja/

Visa mera
Perseus käsittää laajan tietokannan historiatutkimukseen liittyvää materiaalia. Laajimmin on edustettuna klassillisen materiaalin osasto, joka sisältää antiikin kirjallisuutta kokotekstimuodossa, historiaa, arkeologiaa ja klassillisen kreikan sekä latinan kielten tutkimusta ja papyrustietokannan. Renessanssiosastoon on koottu materiaalia, joka käsittelee Englannin renessanssia. Lisäksi projektin sivuilla on osastot Lontoon historiaa ja Amerikan Keski-Lännen ja Kalifornian historiaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.perseus.tufts.edu

Visa mera