Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuille on koottu materiaalia henkisen hyvinvoinnin tukemiseksi sekä muiden auttamiseksi kriisitilanteessa.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/fi/web/mielenterveys/ajankohtaista/mielen-hyvinvointi-kriisiaikana

Visa mera
Tietopaketti opetusalan ammattilaisille ja parempaa unta kaipaaville nuorille. Sivuilla on konkreettisia työkaluja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseen. Sivuilla kerrotaan hyvinvoinnin rakentumisen eri osatekijöistä ja niiden vaikutuksesta oppimiseen sekä opinnoissa ja elämässä jaksamiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/opiskeluhuolto-ja-hyvinvointi/unikoulutus

Visa mera
Omahoito-ohjelma pyrkii auttamaan selviytymään surusta ja käsittelemään menetyksen ja surun tunnetta eri keinoin.
Webbplatsens språk: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/omahoito/ikaihmisten-mielen-hyvinvoinnin-omahoito-ohjelma/miten-...

Visa mera
Nettiturviksesta saavat keskusteluapua 12-29-vuotiaat nuoret ja heidän läheisensä. Aiheina voivat olla mitkä tahansa asiat, jotka mietityttävät, esim. mielenterveys, perhe- ja ihmissuhteet, jaksaminen tai itsenäistyminen. Palvelu toimii verkossa valtakunnallisesti.
Webbplatsens språk: 
https://www.punainenristi.fi/hae-apua-ja-tukea/nuortenturvatalot/tukea-ja-toimintaa-verkossa/

Visa mera
Opas antaa ohjeet työkyvyn edistämiseen ja ylläpitämiseen työpaikalla. Opas on tarkoitettu erityisesti työpaikoille, joilla on vasta vähän kokemusta työntekijöiden työkyvyn tukemisesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomi.fi/oppaat/tyokyvyn-tukeminen

Visa mera
Move! on perusopetuksen 5. ja 8. vuosiluokkien oppilaille tarkoitettu fyysisen toimintakyvyn valtakunnallinen mittaus- ja palautejärjestelmä. Sivulla kuvataan Move-järjestelmää, tarjotaan ohjeet ja välineet mittauksiin sekä kerrotaan mittausten tuloksista.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/move

Visa mera