Oppimateriaali tarjoaa tietoa elintarvikehygieniasta, mikrobiologiasta, ruokamyrkytyksistä ja elintarvikelainsäädännöstä. Aineisto on suunniteltu erityisesti peruskoulu- ja lukio-opetukseen ja sen pohjalta oppilas voi suorittaa Eviran hygieniaosaamistodistuksen eli hygieniapassin. Oppimateriaalista on myös tulostettava versio.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet

Visa mera
Suomen ympäristönopiston verkkopalvelu tarjoaa alakohtaista tietoa ympäristöasioista ja työkaluja organisaation toiminnan kehittämiseen. Sivuilla on opiskeluaineistoa viidelle eri toimialalle: kiinteistönhoitoala, kone- ja metalliala, puhdistuspalveluala, ruokapalveluala ja sosiaali- ja terveysala.
Webbplatsens språk: 
https://www.ymparistoosaava.fi/

Visa mera