Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK hallinnoi ammattiliittojen kehitysyhteistyötä. Verkkosivuilta käy ilmi SASK:n strategia, jäsenjärjestöt, hankeluettelo sekä henkilökunta. SASK avaa myös työntekijän asemaa maissa, joissa työntekijöiden oikeudet ovat varsin heikot ja sitä, miten heidän asemaansa ja oikeuttaan saada tukea ammattiliitoista parannetaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.sask.fi

Visa mera
Kesäduunari.fi on kaikille kesätyöntekijöille tarkoitettu palvelu, josta voi kysyä kesätyöhön liittyviä kysymyksiä puhelimitse tai nettilomakkeella. Sivuille on koottu muistilista, josta löytyy tietoa työsopimuksesta, palkasta, lomakorvauksesta jne.
Webbplatsens språk: 
https://www.kesaduunari.fi/

Visa mera
EVA:n sivuilta voi lukea raportin, jossa kerrotaan esimerkkejä siitä, millaisia muu­toksia sosiaalinen media on aiheuttanut suomalaisissa yrityksissä ja millaisiin muutoksiin yritysten johdon on syytä varautua.
Webbplatsens språk: 
https://www.eva.fi/blog/2011/05/05/eva-raportti-suora-yhteys-näin-sosiaalinen-media-muuttaa-yritykse...

Visa mera
Monialaisen työn kehittämiseen liittyviä materiaaleja, menetelmiä, välineitä, tietoa ja vinkkejä
Webbplatsens språk: 
https://oppimateriaalit.jamk.fi/monikulttuurinenohjaus/

Visa mera
Minna Hoffrén käsittelee tutkimuksessaan tekijöitä, joiden myötä tuhoava johtaminen rakentuu ja ilmenee työyhteisöissä. Empiirisinä aineistoina ovat sosiaali- ja terveydenhuollon työyhteisöistä tuotetut, kielteisistä johtamistilanteista kertovat johtamiskuvaukset.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-61-3029-3

Visa mera
Tänne on koottu tietoa onnistuneen fuusion edellytyksistä. Palvelussa keskitytään erityisesti työntekijöiden kokemuksiin ja sopeutumiseen tilanteissa, joissa eri organisaatiot yhdistyvät. Esimerkkeinä toimivat tutkitut suomalaiset fuusiot. Sivuilta löytyy kirjallisuutta sekä työvälineitä organisaatioiden välisiin ja sisäisiin fuusioihin.
Webbplatsens språk: 
https://fuusiot.fi/

Visa mera
Perustietoa suomalaisesta työelämästä useilla kielillä. Kokonaisuus on jaettu osioihin työn hakeminen, työn aloittaminen, työsuhteen aikana, työsuhteen päättyminen sekä Suomen työmarkkinajärjestelmä. Työelämän ABC -tietopaketti on julkaistu suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, ukrainaksi ja venäjäksi. Tiiviimmät perustiedot on tarjolla 18 muulla kielellä.
https://tyoelamanpelisaannot.fi/fi/

Visa mera
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura sai oman talon vuonna 1890. Toiminta alkoi järjestäytyä, ja seuran piiriin ilmaantuu rivityöntekijöitä. Virallisiin dokumentteihin heistä on jäänyt vain vähän tietoa. SKS:n verkkonäyttely kertoo heistä, jotka jäivät kesäkuumalla kaupunkiin, ja talosta, jota he vartioivat.
Webbplatsens språk: 
https://finlit.libguides.com/nayttely/kesaterveiset

Visa mera
Muutosjohtamisen verkkokoulutus tukee muutosten läpivientiä työpaikoilla. Se on tarkoitettu oppaaksi muutosten suunnittelijoille: johdolle ja esihenkilöille. Kurssi on kaikille avoin ja maksuton.
Webbplatsens språk: 
https://proliitto.fi/fi/mutsi#4ef9d57a

Visa mera
Työkirja auttaa tutustumaan suomalaiseen työelämään ja sen käytäntöihin. Se on avuksi myös työntekijöiden perehdyttämisessä työpaikoilla. Kirjassa on tehtäviä sekä lomakkeet perehdytyksen väli- ja loppuarvioinnille.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-216-855-9

Visa mera
Kirja lähestyy Suomen kehitysyhteistyön historiaa työntekijöiden kokemusten kautta. Kokemuksistaan kertoo joukko suomalaisia, jotka ovat työskennelleet kansainvälisen kehitysavun parissa Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Kirja käsittelee myös kehitysyhteistyön vaiettua puolta, kuten korruptiota, kehityshankkeiden vastustusta ja niiden ei-toivottuja seurauksia kohdemaissa.
Webbplatsens språk: 
https://oa.finlit.fi/site/books/m/10.21435/ht.290/

Visa mera
Työterveyslaitos opastaa työpaikan psykologisen turvallisuuden takaamisessa. Esitteessä kerrotaan, mitä psykologinen turvallisuus työpaikalla on ja miten sitä edistetään.
Webbplatsens språk: 
https://www.ttl.fi/oppimateriaalit/pelotta-toissa-psykologinen-turvallisuus-tyoyhteisossa

Visa mera
Tukesin sähkö- ja hissityörekisterit ovat Sähkö- ja hissitöiden tekijät, Sähkölaitteistot ja käytön johtajat, Markkinavalvontarekisteri, Sähkölaitteistotarkastusten tekijät, Hissien, liukuportaiden ja nosto-ovien tarkastajat.
Webbplatsens språk: 
https://tukes.fi/asiointi/rekisterit-ja-patevyydet/sahko-ja-hissit

Visa mera
Työterveyslaitoksen tietopaketti etätyön eduista, riskeistä ja kehitystarpeista. Sivuilla on julkaistu Hybridityömalli menestystekijänä -opas, joka sisältää tutkimukseen perustuvia näkemyksiä siitä, kuinka hybridityömallin mahdollisuuksia voidaan hyödyntää tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittämiseksi ja kuinka torjua malliin sisältyviä riskejä.
Webbplatsens språk: 
https://www.ttl.fi/teemat/tyoelaman-muutos/etatyo-hybridityo-ja-monipaikkainen-tyo

Visa mera
Kykyviisari on työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä kaikille työikäisille. Kykyviisarin avulla voi arvioida vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.ttl.fi/teemat/tyohyvinvointi-ja-tyokyky/tyokyky/kykyviisari

Visa mera