Sivusto tarjoaa vastaukset satoihin laitetekniikan peruskysymyksiin. Kuinka kännykkä toimii? Entä CD, mikroaaltouuni, kompassi? Miten toimii höyrykone tai rakettimoottori, entä viihde-elektroniikkalaitteet. Mukana myös elektroniikka, tietotekniikka, ohjelmointi, internet jne. Selostukset antavat hyvän yleiskuvan laitteiden toiminnasta, osa selostuksista sisältää varsin yksityiskohtaista teknistä tietoa. Selostukset on varustettu havainnollisin piirroksin ja kuvin sekä jatkolinkein.
Webbplatsens språk: 
https://www.howstuffworks.com

Visa mera
Keskuksen sivuilla on tietoa sähköstä, sähköjärjestelmistä ja neuvoja kodin sähköasioissa (esim. kodin sähkölaitteet, sähkövalaistus, sähkölämmitys). Sivustossa on opas sähkötöihin ja täällä voi myös kysyä asiantuntijoilta sähköstä.
Webbplatsens språk: 
https://stek.fi/

Visa mera
Paimion sähkömuseossa voi tutustua sähkön historiaan tekniikan näkökulmasta. Sivuilla on tietoa näyttelyistä ja kokoelmasta, joka koostuu keskeisestä sähköön ja sähköistämiseen liittyvästä esineistöstä.
Webbplatsens språk: 
https://paimionsahkomuseo.wordpress.com/

Visa mera
Sivusto tarjoaa tuotteiden valmistajille, maahantuojille ja jälleenmyyjille tietoa ekosuunnitteluun ja energiamerkintävaatimuksiin liittyvistä säädöksistä.
Webbplatsens språk: 
https://ekosuunnittelu.info

Visa mera
Tietoa kuluttajille ja kaupoille sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä.
Webbplatsens språk: 
https://www.serkierratys.fi/

Visa mera
Tukesin sähkö- ja hissityörekisterit ovat Sähkö- ja hissitöiden tekijät, Sähkölaitteistot ja käytön johtajat, Markkinavalvontarekisteri, Sähkölaitteistotarkastusten tekijät, Hissien, liukuportaiden ja nosto-ovien tarkastajat.
Webbplatsens språk: 
https://tukes.fi/asiointi/rekisterit-ja-patevyydet/sahko-ja-hissit

Visa mera