Porstua on Kokkolan, Seinäjoen ja Vaasan kaupunginkirjasto-maakuntakirjastojen yhteistyön tulos, jonka tarkoituksena on tuoda verkkoon Pohjanmaata koskevaa paikallista aineistoa.
Webbplatsens språk: 
https://www.porstuakirjastot.fi

Visa mera
Kokkolan kotiseutuaineistosta löytyvät Kokkolaa ja sen ympäristöä koskevaa kirjallisuutta ja viitteitä sisältävät Chydenica-kokoelma sekä Kotiseutumme Kokkola, Erik Henrik Holmin käsikirjoitukset, Annikki Wiirilinnan lehtikirjoituksia Erik Fordell-kokoelma ja Lohtaja-kokoelma.
Webbplatsens språk: 
https://www.kokkola.fi/vapaa-aika/kirjasto/kotiseutuaineisto/

Visa mera
Ylioppilasmatrikkeli 1640–1852 on tarkistettu ja uudistettu matrikkelitietokanta, joka sisältää yli 18 000 ylioppilaan tiedot. Tietokannassa on monipuoliset hakuominaisuudet. Matrikkelin tietoja voi tulostaa tai tallentaa PDF-muodossa.
Webbplatsens språk: 
https://ylioppilasmatrikkeli.helsinki.fi/

Visa mera
Yrityksille suunnattu yhteisötietojärjestelmä on verohallinnon ja Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämä. YTJ mahdollistaa tietojen ilmoittamisen näille viranomaisille yhdellä yhteisellä ilmoituksella. YTJ mahdollistaa myös uuden yhteisen tunnuksen ja lomakkeet ilmoittamismenettelyä varten.
Webbplatsens språk: 
https://www.ytj.fi

Visa mera
Suomen Näyttelijäliiton tietoa liiton toiminnasta, alan työehtosopimuksista ja palkoista. Sivulla on myös näyttelijähaku.
Webbplatsens språk: 
https://www.nayttelijaliitto.fi/

Visa mera
Portti on Kansallisarkiston verkkopalvelu, jonka avulla saa vinkkejä paperimuotoisten ja digitoitujen aineistojen käyttöön. Portin sisältöön voi tutustua teemoittain tai aineistohaun kautta.
Webbplatsens språk: 
https://portti.kansallisarkisto.fi/fi/home

Visa mera
Helsingin kaupunginarkisto on digitoinut kunnallishallinnon painettuja asiakirjakokoelmia, joiden avulla voi tutustua Helsingin kaupungin päätöksenteon historiaan. Sivuilta löytyy kunnalliskertomuksia, kaupunginvaltuuston painettuja asiakirjoja sekä Helsingin esikaupunkiliitos -selvitys.
Webbplatsens språk: 
https://www.hel.fi/static/tieke/digitoidut_asiakirjat/index.html

Visa mera
Kirjastohakemistoon on koottu Suomen kirjastojen yhteystiedot, sijaintitiedot sekä palvelut.
Webbplatsens språk: 
https://hakemisto.kirjastot.fi/

Visa mera
Taiteilijaluettelossa ovat mukana Kuvastoon kuuluvat kotimaiset taiteilijat sekä ulkomaiset kuvataiteilijat.
Webbplatsens språk: 
https://kuvasto.fi/taiteilijaluettelo/

Visa mera
Signaturer.se sisältää keramiikka- ja posliinitehtaiden leimoja ja taiteilijoiden allekirjoituksia sekä nimilyhenteitä avattuina. Hakemistossa on leimoja erityisesti Ruotsista, mutta myös muualta Euroopasta. Arabian posliinitehdas ja Kupittaan savi ovat mukana kokoelmassa.
Webbplatsens språk: 
https://www.signaturer.se/

Visa mera
Kuvittajat ry edistää suomalaisen kuvituksen asemaa, tukee kuvittajia sekä toimii alan edunvalvojana. Sivuilta löytyy suomalaisten kuvittajien aakkosellinen lista, jossa on kerrottu taiteilijasta ja hänen kuvitustyylistään.
Webbplatsens språk: 
https://kuvittajat.fi/

Visa mera
Verkkoarkistoon on tallennettu edustavasti ja monipuolisesti verkon sisältöä vuodesta 2006. Hakemistosta voi etsiä verkkoarkistoon tallennettuja sisältöja ja selata teemakeräyksiä. Verkkoarkistoa voi käyttää vapaakappalekirjastoissa: Kansalliskirjasto, Turun yliopiston kirjasto, Jyväskylän yliopiston kirjasto, Åbo Akademin kirjasto, Oulun yliopiston kirjasto ja Itä-Suomen yliopiston kirjasto. Näiden lisäksi arkisto on käytettävissä Kansallisessa audiovisuaalisessa instituutissa ja Eduskunnan kirjastossa.
Webbplatsens språk: 
https://verkkoarkisto.kansalliskirjasto.fi/

Visa mera
Aakkosellinen listaus historiakirjoihin merkityistä kuolinsyistä.
Webbplatsens språk: 
https://historismi.net/tools4.html

Visa mera