Unescon ylläpitämä lista Unescon maailmanperintökohteista, mukana sekä kulttuurihistorialliset kohteet että luonnonkohteet. Lista on maittain aakkosissa. Suojelukohteet valitsee Maailmanperintökomitea.
Cornellin yliopiston digitaalisista julkaisuista löytyy karttoja, esineitä, digitoituja kirjoja, kasviteoksia kauniine kuvineen sekä kuvia erityisesti japanilaisesta kulttuurista.
Vieraile huikeisa Mount Everestin maisemissa! National Geographic on julkaissut valokuvaaja Renan Ozturkin drooneilla kuvaamia 360-asteen panoraamoja kaikkien ihailtaviksi.
Sivut sisältävät tietoja Indus-joen laakson muinaisesta kulttuurista sekä alueella, erityisesti Harappassa, tehdyistä arkeologisita kaivauksista. Sivuilla on runsaasti kuvia alueen arkeologisista kohteista sekä esinelöydöistä. Indus-kulttuurin kirjoitusta käsittelevään osioon sisältyy Asko Parpolan, Helsingin yliopiston indologian professorin, kirjoittama artikkeli.
Kilimajarolle kiipeäminen on suuri seikkailu. Sivulla on tietoa ja historiaa Kilimanjarosta sekä käytännön tietoa vuorista, vuorikiipeilystä sekä vuorilla selviämisestä.
Sivuilta löytyy Egyptin historian aikajana roomalaiskaudelle saakka, egyptologien ja muiden Egyptin historian tutkimuksen kannalta keskeisten henkilöiden elämäkertatietoja, tietoa muinaisen Egyptin hallitsijoista seka Theban Mapping Protjectista, sen etenemisestä ja julkaisuista. Sivuilla on perusteelliset esitykset Theban alueen historiasta, hautamonumenteista ja arkeologisista kaivauksista, erityisesti Kuninkaiden laaksosta. Perusteellisein esitys on haudasta KV 5. Monista haudoista on valokuvia ja/tai pohjapiirros.
Smithsonian Institution, National Museum of Natural History esittelee näyttelyssään Afrikan kansoja ja kulttuureja esihistoriallisista ajoista lähtien.
1500-luvulta 1800-luvulle jatkuneen orjakaupan aikana kuljetettiin yli kymmenen miljoonaa afrikkalaista Amerikkaan. Sivustolta pääsee tutkimaan neljää orjakuljetuksia käsittelevää tietokantaa. Niiden lisäksi sivuilla on tilastoja ja esseitä.
Perusteellinen Uuden-Seelannin tietopaketti sisältää tietoa Uuden-Seelannin ensimmäisistä asukkaista ja eurooppalaisista maahanmuuttajista sekä merestä ja sen merkityksestä ihmiselle, luonnonvaroista ja maisemasta.
Australian alkuperäiskansojen asuinalueiden kartta havainnollistaa, kuinka suuri määrä eri heimoja ja kansoja Australian manner on asuttanut ja missä suunnilleen eri alueiden rajat ovat.
Keski-Australiassa Alice Springsissä toimivan aboriginaalien kulttuuri ja taidekeskuksen kotisivuilla esitellään aboriginaalien taidetta ja kulttuuria sekä uskontoa. Taidegalleriassa olevia tuotteita voi tilata verkkokaupan kautta. Sivuilla on myös runsaasti tietoa didgeridoosta ja RealPlayerilla kuunneltavissa olevia ääninäytteitä aboriginaalien kansanmusiikista.
Sivut sisältävät matkailijalle hyödyllistä tietoa Kanadan eri provinsseista ja niiden tärkeimmistä kaupungeista. Nähtävyyksiä ja hotelleja voi etsiä myös interaktiivisten karttojen avulla.
Sivustolta löytyy Alcatrazin saaren ja vankilan historia (1931-1963), tietoa vankien päivärutiineista ja vankilan järjestyssäännöt. Lisäksi sivustolla esitellään Alcatrazin kuuluisimpia vankeja - Al Capone, Henry Young, George konekivääri Kelly ja Robert lintumies Stroud - ja tunnetuimmat pakoyritykset vankilasta. Kirjalistalla on Alcatrazia käsittelevää kirjallisuutta.
New Yorkissa sijaitsevan amerikkalaisen kansantaiteen museon sivuilta löytyvät käytännön tietojen lisäksi museon näyttelyt sekä kokoelmat ja kuvia niistä.
Chilen kansallispuistot tuovat matkailijalle luonnon uskomattoman monimuotoisuuden näkyviin selvästi näillä sivuilla. Jäätiköt, vuorenhuiput, vehreät puistot ja aavat tasangot huimaavat.
Grönlannin matkaoppaassa kerrotaan saaren yhteiskunnallisista oloista, väestöstä, kulttuurista, historiasta ja luonnosta sekä matkustusmahdollisuuksista Grönlantiin.