Sivuilla on tietoa hygieniaosaamisesta, siihen liittyvästä osaamistestistä ja lainsäädännöstä sekä opiskelumateriaaleja.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/

Visa mera
Oppimateriaali tarjoaa tietoa elintarvikehygieniasta, mikrobiologiasta, ruokamyrkytyksistä ja elintarvikelainsäädännöstä. Aineisto on suunniteltu erityisesti peruskoulu- ja lukio-opetukseen ja sen pohjalta oppilas voi suorittaa Eviran hygieniaosaamistodistuksen eli hygieniapassin. Oppimateriaalista on myös tulostettava versio.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet

Visa mera
Tietohaarukka tarjoaa tilastotietoa elintarvikealan koko ruokaketjusta: alkutuotannosta, elintarviketeollisuudesta ja ruoan kulutuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokatieto.fi/ruokafakta/tietohaarukka-suomalaisen-ruokaketjun-luvut-yksissa-kansissa

Visa mera
Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat ravintoloiden, kahviloiden ym. elintarviketurvallisuutta. Sivustolla voi etsiä tiettyä yritystä koskevia tietoja ja tutustua Oiva-raportteihin.
Webbplatsens språk: 
https://www.oivahymy.fi/

Visa mera
Ruokaviraston tehtäviin kuuluvat ihmisten, eläinten ja kasvien terveyden edistäminen, maaseudun elinvoimaisuuden tukeminen sekä erilaisten tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpitäminen. Sivustolta löytyvät viraston palvelut viljelijöille, yrityksille, yhteisöille ja henkilöasiakkaille.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokavirasto.fi/

Visa mera
Sivulta löytyvät elintarvikkeet aakkosjärjestyksessä, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain, erityisruokavaliot sekä suosituimmat elintarvikkeet.
Webbplatsens språk: 
https://fineli.fi/fineli/fi/elintarvikkeet

Visa mera