Palasista eteenpäin -hanke tarjoaa apua perheille, läheisille ja ammattilaisille, kun nuori on alkanut kokeilla tai käyttää huumeita. Sivuilla esitellään perheiden tueksi kehitetty Palaset-malli. Sivuilla on myös itseapuopas nuoren läheisille.
Webbplatsens språk: 
https://www.palasistaeteenpain.fi/

Visa mera
Tietoa eri alojen ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään läheisensä menettäneitä. Sivuille on koottu välineitä kohtaamisiin sekä palveluja, joita sureville on tarjolla. Työyhteisöille on osio, jossa käsitellään mm. sitä, miten varautua työntekijöidensä kohtaamiin menetyksiin ja miten tukea surevaa työntekijää.
Webbplatsens språk: 
https://www.surevankohtaaminen.fi/

Visa mera
Lapsettomien yhdistyksen Simpukan kotisivulla on yhdistyksen esittely ja yhteystiedot sekä lapsettomuushoitoja tarjoavien klinikoiden yhteystietoja.
Webbplatsens språk: 
https://www.simpukka.info/

Visa mera
Syöpäjärjestöjen julkaisemalla sivulla kerrotaan syöpätaudeista, hoidosta, kuntoutuksesta sekä vertaistuesta. Palvelusta löytyy yhteystietoja ja neuvontaa sekä sairastuneiden ja heidän omaistensa kokemuksia.
Webbplatsens språk: 
https://www.kaikkisyovasta.fi/

Visa mera
Harvinaiskeskuksen sivulle kuvaillaan harvinaisia sairauksia ja annetaan diagnoosikohtaista tietoa oireyhtymistä. Keskuksessa tarjotaan keskustelutukea sekä vertaistukea ja siellä on sopeutumisvalmennuskursseja.
Webbplatsens språk: 
https://www.tukiliitto.fi/harvinaiskeskusnorio/

Visa mera
Mieli ry järjestää vertaistukea ja keskusteluapua verkossa: Solmussa-chat aikuisille, Mieli Tukisuhde pidempiaikaiseen kirjoituskontaktiin, TukiNetin keskustelut, nuorille Sekaisin-chatissa ja Sekaisin-gaming.
Webbplatsens språk: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/chattaa-tai-kirjoita/

Visa mera
Tietoja Kätkyt- ja lapsikuolemaperheiden yhdistyksen toiminnasta Suomessa sekä informaatiota kätkytkuolemasta ja siitä mistä perheet saavat tarvitessaan apua.
Webbplatsens språk: 
https://kapy.fi/

Visa mera