BBC:n historiasivusto on jaettu kuuteen jaksoon: esihistoria, anglosaksit, egyptiläiset, kreikkalaiset, roomalaiset ja viikingit. Sivut sisältävät laajoja artikkeleita, aikajanoja ja kiinnostavien henkilöiden esittelyjä. Virtuaaliretket, pelit ja animaatiot elävöittävät esitystä..
Webbplatsens språk: 
http://www.bbc.co.uk/history/ancient

Visa mera
Bibliografia kaunokirjallisista teoksista, jotka käsittelevät esihistoriallisia aikoja tai joiden päähenkilöt ovat esihistoriallisten yhteisöjen jäseniä. Teoksia voi hakea nimeke- tai kirjailijahakemistosta tai kronologisesta hakemistosta. Useista kirjoista tiivistelmät ja kuvat kansista. Sivuilta löytyy myös mm. artikkeleita, joissa käsitellään esihistoriallista fiktiota genrenä.
Webbplatsens språk: 
http://www.trussel.com/f_prehis.htm

Visa mera
Etelä-Karjalan museon tuottamasta sivustosta löytyy kattavasti tietoa Etelä-Karjalan esihistoriasta ja muinaisjäännöksistä. Sivustossa valaistaan myös yleisemmin, mitä esihistoria on. Käyntikohteista on annettu kuvaukset usein kartan kera. Täältä löytyy myös esihistoria-aiheinen opetuspaketti.
Webbplatsens språk: 
http://www3.lappeenranta.fi/museot/museo/index.html

Visa mera
Opas kertoo, mitä arkeologinen kulttuuriperintö tarkoittaa Suomessa ja millaisista kohteista se koostuu. Aihealueina ovat asuminen ja oleskelu, hautaaminen, elinkeinot, teollisuus, liikenne- ja tiedonkulku, uskonnon harjoittaminen, puolustus ja sodankäynti, taide ja muistomerkit sekä muut. Oppaassa ohjeistetaan myös muinaisjäännösten suojelua. Wikimuotoinen sivusto on toteutettu Museoviraston ja arkeologikunnan yhteistyönä.
Webbplatsens språk: 
http://akp.nba.fi/start

Visa mera
Porvoon museon verkkonäyttely kertoo elämästä itäisellä Uudellamaalla viimeisimmän jääkauden loppuvaiheista aina 1700-luvulle asti.
Webbplatsens språk: 
https://porvoonmuseo.wordpress.com/

Visa mera
Eura on esihistorian tutkimuksen kannalta Suomen merkittävimpiä paikkakuntia. Kaivausten perusteella tiedetään, että Eurassa eli vauras ja elinvoimainen rautakauden yhteisö 600-1100 jKr.
Webbplatsens språk: 
https://www.eura.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulttuuri/elavan-esihistorian-eura/

Visa mera
Löytösampo sisältää tietoa kansalaisten tekemistä arkeologisista löydöistä, kuten rahoista, astioista ja aseista. Hakutuloksia voi selata ja visualisoida monin eri tavoin. Tarjolla on Museoviraston ohjeita ja oppaita arkeologian harrastajille.
Webbplatsens språk: 
https://dev.xn--lytsampo-n4ac.fi/fi/

Visa mera
Kristiinankaupungin ja Karijoen rajalla sijaitsevassa Susivuoren Susiluolassa vuonna 1997 käynnistyneen monitieteisen tutkimusprojektin sivut. Sisältää tutkimushistorian, tietoa Susiluolan geologiasta, projektin organisaatiosta ja arkeologisista löydöistä sekä kesän 1998 kenttätöistä. Paljon kuvia.
Webbplatsens språk: 
http://susiluola.fi/lupus/

Visa mera
Sivuilta löytyy kokotekstinä ja otteina lähdemateriaalia sekä linkkejä eri maailmanhistorian kulttuureja käsitteleviin lähteisiin esihistoriasta esikristilliseen aikaan.
Webbplatsens språk: 
https://sourcebooks.fordham.edu/ancient/asbook.asp

Visa mera
Tietopaketin avulla voi tutustua jääkauden aikaiseen elämään Suomessa. Aiheina ovat arkeologiset kulttuurit, asutus ja asuminen, pyyntielinkeinot, liikkuva elämänmuoto, henkinen kulttuuri sekä arkeologinen tutkimus.
Webbplatsens språk: 
https://extras.csc.fi/arctinet/kivikaus/

Visa mera
Sivustoilla esitellään rautakauden elävöittämiseen keskittyneen Sommelo ry.:n hanketta rakentaa rautakautinen kauppapaikka Pukkisaareen Helsinkiin. Sivuilla esitellään yhdistystä, kerrotaan rautakaudesta, rautakautisista rakennuksista.
Webbplatsens språk: 
http://www.sommelo.fi

Visa mera
Tietoa Saarijärvellä (Keski-Suomessa) sijaitsevasta kivikauden kylästä: aukioloajat, pääsymaksut, ohjelmapalvelut ja kartta. Mukana myös hieman tietoa itse näyttelykohteista, jotka ovat avoinna ainoastaan kesäisin. Saarijärven Eräpalvelut ky järjestää Kivikauden kylässä toimintaa ryhmille ympäri vuoden.
Webbplatsens språk: 
https://saarijarvi.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/saarijarven-museo/muut-museokohteet/kivikauden-kyla/

Visa mera